jola.iza1 27.05.09, 21:28 Julka i Beatka:( A paszłyyy do garów. Zacznę żałować, że mi przyszło tutaj nad Wisłą i w tym momencie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: Kobiety w polityce 27.05.09, 21:43 może nie wszystkie do garów.osobiście bardzo lubię dobre jedzenie.Julka i Beatka tak!ale....na niektóre kobiety narzekamy i słusznie(zabrakło mi świetej Sobeckiej i Sowińskiej) tylko czy mężczyźni są lepsi?popatrzmy na posłów,popatrzmy na cały sejm.czy nie można powiedzieć,że całe te nasze rzekome "elity" polityczne to nie tylko bardzo często mało gramotne ciołki,krętacze,cwaniacy , obłudnicy,demagodzy ale zwykłe szambo. postawienie pytania czy jesteśmy cywilizowanym państwem europejskim jest moim zdaniem zasadne. Odpowiedz Link
who.is.who Re: Kobiety w polityce 27.05.09, 23:41 Eee, Żelazna Zakuta Julka to jest to "na całość"? Rozczarowany jestem ;-( Odpowiedz Link
ave.duce Re: Kobiety w polityce 28.05.09, 07:50 Julka, Beatka, Nelly, Sobecka A., Ela J., Wróbel, Kruk i inne takie. @nie chce mi się@ :p Odpowiedz Link