02.01.10, 11:48
parę minut temu zadzwoniła do mnie teściowa, żeby mi powiedzieć, że miała
starszny sen...
śniło jeje się, że krzysiek woził hanie na sankach, że chciał ją gdzieś zabrać...
w koncu ona mu ją zabrała...
boje się... niby nie wierzę w takie rzeczy ale się boję...
miałam zamiar wcześniej jechać do nich, zabrać sanki, które u nich zostały i
zabrać hanie na sanki... ale teraz nie ruszę się z domu...
naprawdę się boję...
Obserwuj wątek
    • ls48 Re: zły sen 02.01.10, 11:57
      Taki sen może czlowieka sparalizować. Ja chyba na wszelki wypadek
      zrezygnowalabym z tych sanek chociaz w sny raczej nie wierze.A moze gdzies
      bliziutko kolo domu? No sama nie wiem, ale szkoda dziecka ktore napewno sie
      cieszylo.
    • gajaga75 Re: zły sen 02.01.10, 12:19
      Karolina to tylko sen....zły sen....zapewne mówiłaś teściowej o swoim planach na dzisiejszy dzień,a ona pomyślała sobie jak cudownie by było gdyby to Krzysiek woził Hanie na sankach....i woził w jej śnie.Dość często mam złe sny,budzę się w nocy i nie mogę zasnąć,boje się zasnąć bo ona mogą wrócić ale rano wstaje i staram się funkcjonować jak co dzień.We wszystkim musimy starać się zachować w miarę zdrowy rozsądek i nie dać się zwariować.Czujesz niepokój przed wyjazdem dziś....to nie jedz pojedziesz jutro lub w innym terminie.A jeśli chodzi o teściową to starsi ludzie lubią się nakręcać i we wszystkim szukają sensacji.
      Pozdrawiam Was obie i mam nadzieje,że wyjdziesz dziś z domu.
      Bądż dzielna.
      • kasik2222 Re: zły sen 02.01.10, 13:05
        tylko zły sen. nic więcej. ale nie idź na sanki, nie zabieraj Hani
        • tilia7 Re: zły sen 02.01.10, 15:54
          Na wszelki wypadek uważaj dziś bardziej tak ogólnie.Nie wiadomo czym są sny,na
          pewno większa ich część to tylko projekcja naszego mózgu.Ale z drugiej
          strony...Ja przed śmiercią mojego ukochanego miałam przeczucia.Zignorowałam,bo
          pomyślałam,że to tylko mój zestresowany umysł.Do dzisiaj żałuję i mam
          straszne,potworne poczucie winy,że te przeczucia zignorowałam:(((Jeśli teściowa
          nie jest histeryczką,która co chwilę zalewa Cię katastrofalnymi wizjami,to
          lepiej jednak te sanki odpuść.
        • 22suzi Re: zły sen 04.01.10, 01:18
          kasik2222 napisała:

> tylko zły sen. nic więcej. ale nie idź na sanki, nie zabieraj Hani
          ...............
          może dla świata byłeś tylko człowiekiem, dla mnie byłeś całym
          światem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka