mmycha22 31.01.10, 21:15 niedługo mam urodziny u nas na każdej imprezie jest alkohol, czy moge go nie padać? ja nie pije ale nie wiem jak sie reszta gości zachowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baszi Re: witam 31.01.10, 21:26 jeśli masz jakikolwiek powód żeby nie podawać alkoholu ja nie widzę problemu, twój dom, twoje mieszkanie i masz prawo decydować o formie uroczystości, tym bardziej, że to Twoje święto. gościom, którym się to nie podoba niech nie przychodzą, jeśli ktoś nie umie uszanować Twojej woli w twoim królestwie to do widzenia, należałoby jednak przy zapraszaniu gości poinformować, że impreza będzie bezalkoholowa i poprosić o dostosowanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: witam 01.02.10, 00:36 Jak się brzydko zachowają to ich więcej nie zaprosisz, bo będzie to jasne po co przychodzą. Nie dla Ciebie tylko dla alkoholu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sheer.chance Re: witam 01.02.10, 00:42 Nie wiesz, jak sie twoi goscie zachowuja na trzezwo? lol Odpowiedz Link Zgłoś