Dodaj do ulubionych

Terapia dla zdradzonej

13.09.10, 11:33
Pani Agnieszko! bardzo prosze o pomoc. Zostałam zdradzona przez męża. Zostałam oszukana, upokorzona, zraniona dogłębnie. Mąż został - ratuje choc nie wiem czy jest co.Problem mam ja. Nie radzę sobie z tym . Moje życie to koszmar. O niczym innym nie myśle.Potrzebuje pomocy, myślałam o jakiejś terapii, wspólnej albo osobnej. Cokolwiek.
Czy jest w Szczecinie ktoś , kto może mi pomóc?
Obserwuj wątek
    • demonsbaby jest 13.09.10, 11:38
      mogę ci polecić dwie babki. Całkiem sensowne. Jedna terapia jest odpłatna, druga jest wykonywana w ramach miejskich ośrodków interwencji kryzysowych w rodzinie. Także daj znać, który rodzaj "usługi" poszukujesz.
      • maga-3 Re: jest 13.09.10, 12:00
        Podaj jesli możesz jeden i drugi
        • demonsbaby Re: jest 13.09.10, 12:11
          jedna odpłatna (nie powiem, że mało-odpłatna) na Niedziałkowskiego (iza orzechowska - całkiem sensownie i ciekawie prowadzi sesje) - kontakt

W MOIKu jest p. ela (zapomniałam nazwiska, ale rzeczowa i konkretna), określi też jak ma się rozwijać terapia czy wspólna, czy te z wymagasz więcej pieczy indywidualnej, żeby sobie pomóc, kontakt to 91646334
          • maga-3 Re: jest 13.09.10, 12:24
            Dzieki bardzo za namiary. Korzystałaś z ich pomocy? Pomogło ci coś?
            • demonsbaby Re: jest 13.09.10, 12:27
              korzystałam, przy nawet większym zakręcie w życiu. Bardzo mi pomogło. Jedna i druga. Tyle, że ela ma w sobie "coś" (nazwijmy to nawet "pazurem") co u mnie powodowało samodyscyplinę i umiejętność konsekwentnego postępowania. Iza jest po prostu taki "człowiek z sercem na ręku" - więc ten etap zwierzenia, czy "wypłakania krzywdy" przychodzi u niej łatwiej. Nie mniej (w związku poniekąd z tym zakrętem) nie stać mnie było na systematyczne sesje, ze względu na ich koszt (wtedy chyba 100-150zł od godziny, nie pamiętam dokładnie).
          • demonsbaby korekta 13.09.10, 12:34
            demonsbaby napisała:

> W MOIKu jest kontakt to 91646334

Sorry błąd się wkradł, numer to 91 4 646 334
    • demonsbaby a i p.s 13.09.10, 12:22
      ten ból mija. Nie prędko, rany długo się zabliźniają. Ale tak długo jak i partner będzie ci dawał poczucie bezpieczeństwa i zapewniał komfort psychiczny, to tym mniej bolesne będą wspomnienia czy też zacznie zanikać chęć udręczania się "incydentem/ami". Wiedz jednak, że z czasem, od ciebie ten sam wysiłek w naprawę będzie wymagany ... Bo nie uda się, jeśli nawet ta winna strona się tylko stara. Stąd jesteś na początku długiej strony, bo nawet posługując się kolokwializmami jak "wybaczenie" nie skutkuje niczym w utrzymaniu związku, gdzie już zaufanie legło...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka