tt-tka 25.01.17, 13:56 watek zniknal ! Wierze Barbarze, ze nie wnosila o usuniecie poprzedniego, tego chyba tez... co tu sie dzieje ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_dom Re: Kolejny 25.01.17, 14:08 Nie wiem, co się dzieje, znowu dostałam komunikat, żebym się zapoznała z netykietą, bo za dużo moich postów kasują :D Czułam, co się święci i zajrzałam tutaj - nie ma wątku. Napisałam o tym na forum Moderacja - nie wiem, czy tam reagują, czy niespecjalnie. Ale to trochę wkurzające. A tutaj nie ma oficjalnego moderatora, do którego można by się zwrócić. Coś robią z forum, bo kilka drobnych zmian też zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Kolejny 25.01.17, 14:14 Mnie tez dzis i wczoraj kilka razy na kilku forach wyskoczylo na czerwono!, ze za duzo mnie kasuja i zalecenie zapoznania sie z netykieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Kolejny 25.01.17, 14:28 O, jeden znikniety wrocil :) Nadal jednak nie rozumiem, co sie dzieje. Ide stad, ja sie boje... Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Kolejny 25.01.17, 14:56 tt-tka napisała: > O, jeden znikniety wrocil :) > Nadal jednak nie rozumiem, co sie dzieje. Ide stad, ja sie boje... Nigdzie nie idź! Już się uspokaja i wraca do normy :) Może pomogło pisanie do moderacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Kolejny 25.01.17, 15:33 iziula1 napisała: > A co zniknęło? Wczoraj zniknął wątek Barbary o świątecznym ZEN. Dzisiaj zniknął wątek funsun, który o to pytał. A przy okazji osoby, które udzielały się w wątkach, dostały ostrzeżenie, żeby zapoznały się z netykietą, bo za często usuwane są ich posty. Takie forumowe hopsztosy, dobrze, że się prostują. Odpowiedz Link Zgłoś
misseczka Re: Kolejny 25.01.17, 17:07 Ja przepraszam, ale czegoś tu nie rozumiem. Że niby Twoje, Olu, posty naruszają netykietę? Co prawda z pewnością nie czytałam i nie czytam wszystkich, ale równie kulturalnych i wyważonych wypowiedzi to na forach jest niewiele. Coś tu faktycznie dziwnego się dzieje:( Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Kolejny 25.01.17, 17:18 misseczka napisała: > Ja przepraszam, ale czegoś tu nie rozumiem. Że niby Twoje, Olu, posty naruszają netykietę? Tak, i tt-tki także :) Ja też się wcale nie poczuwam, a już na pewno nie na tym forum, nawet "wyrazów" nie zdarza mi się tu użyć. Więc się trochę obśmiałam, bo wiem, że to zadziałał automat - czyli jak wyleciał wątek, to poleciały wszystkie posty z niego, a ich autorzy zanotowali na swoich kontach "usunięte posty". I automat do nas napisał. Na szczęście już się wyprostowało, ale kiedyś przy podobnej sytuacji miałam zablokowaną możliwość pisania przez jakiś czas. No i wtedy się wkurzyłam, bo to trwało dzień czy półtora. A ja uzależniona jestem przecież! ;) I dziękuję za miłe słowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
fusun1804 Re: Kolejny 25.01.17, 18:45 Ja tez dostałam ostrzeżenie i zalecenie abym sie zapoznała z netykieta:)) Odpowiedz Link Zgłoś