25.01.17, 13:56
watek zniknal !
Wierze Barbarze, ze nie wnosila o usuniecie poprzedniego, tego chyba tez... co tu sie dzieje ???
Obserwuj wątek
    • ola_dom Re: Kolejny 25.01.17, 14:08
      Nie wiem, co się dzieje, znowu dostałam komunikat, żebym się zapoznała z netykietą, bo za dużo moich postów kasują :D
      Czułam, co się święci i zajrzałam tutaj - nie ma wątku.
      Napisałam o tym na forum Moderacja - nie wiem, czy tam reagują, czy niespecjalnie. Ale to trochę wkurzające. A tutaj nie ma oficjalnego moderatora, do którego można by się zwrócić.
      Coś robią z forum, bo kilka drobnych zmian też zauważyłam.
      • tt-tka Re: Kolejny 25.01.17, 14:14
        Mnie tez dzis i wczoraj kilka razy na kilku forach wyskoczylo na czerwono!, ze za duzo mnie kasuja i zalecenie zapoznania sie z netykieta :)
        • tt-tka Re: Kolejny 25.01.17, 14:28
          O, jeden znikniety wrocil :)
          Nadal jednak nie rozumiem, co sie dzieje. Ide stad, ja sie boje...
          • ola_dom Re: Kolejny 25.01.17, 14:56
            tt-tka napisała:

> O, jeden znikniety wrocil :)
            > Nadal jednak nie rozumiem, co sie dzieje. Ide stad, ja sie boje...

Nigdzie nie idź!
            Już się uspokaja i wraca do normy :)
            Może pomogło pisanie do moderacji.
    • iziula1 Re: Kolejny 25.01.17, 15:22
      A co zniknęło?
      • ola_dom Re: Kolejny 25.01.17, 15:33
        iziula1 napisała:

> A co zniknęło?

Wczoraj zniknął wątek Barbary o świątecznym ZEN.
        Dzisiaj zniknął wątek funsun, który o to pytał.
        A przy okazji osoby, które udzielały się w wątkach, dostały ostrzeżenie, żeby zapoznały się z netykietą, bo za często usuwane są ich posty.
        Takie forumowe hopsztosy, dobrze, że się prostują.
        • misseczka Re: Kolejny 25.01.17, 17:07
          Ja przepraszam, ale czegoś tu nie rozumiem. Że niby Twoje, Olu, posty naruszają netykietę? Co prawda z pewnością nie czytałam i nie czytam wszystkich, ale równie kulturalnych i wyważonych wypowiedzi to na forach jest niewiele. Coś tu faktycznie dziwnego się dzieje:(
          • ola_dom Re: Kolejny 25.01.17, 17:18
            misseczka napisała:

> Ja przepraszam, ale czegoś tu nie rozumiem. Że niby Twoje, Olu, posty naruszają netykietę?

Tak, i tt-tki także :)
            Ja też się wcale nie poczuwam, a już na pewno nie na tym forum, nawet "wyrazów" nie zdarza mi się tu użyć.
            Więc się trochę obśmiałam, bo wiem, że to zadziałał automat - czyli jak wyleciał wątek, to poleciały wszystkie posty z niego, a ich autorzy zanotowali na swoich kontach "usunięte posty". I automat do nas napisał.
            Na szczęście już się wyprostowało, ale kiedyś przy podobnej sytuacji miałam zablokowaną możliwość pisania przez jakiś czas. No i wtedy się wkurzyłam, bo to trwało dzień czy półtora. A ja uzależniona jestem przecież! ;)

I dziękuję za miłe słowa :)
            • fusun1804 Re: Kolejny 25.01.17, 18:45
              Ja tez dostałam ostrzeżenie i zalecenie abym sie zapoznała z netykieta:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka