tomaszl35 19.04.07, 12:10 o związku wdowca z wdową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hope13 Re: a co sądzicie 19.04.07, 12:31 Dlaczego nie? Chciaż wydaje mi się, że wśród ludzi w naszym wieku (30-40) jest zdecydowanie więcej wdów niż wdowców. Więc trudno będzie wdowie znaleźć wdowca. Pewnie to nie na temat, ale z mojego doświadczenia wynika, że wdowy, a szczególnie takie jak ja czyli bezdzietne, mają "największe powodzenie" u żonatych. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszl35 Re: a co sądzicie 19.04.07, 12:34 nie wiem co odpisać ale to pewnie jest dla ciebie bardzo przykre Odpowiedz Link Zgłoś
hope13 Re: a co sądzicie 19.04.07, 12:47 Ja wcześniej nie przypuszczałam, że tylu mężczyzn szuka romansu (proszę nie bierz tego do siebie). Wielu z nich znałam wcześniej, byli moimi znjomymi prywatnie lub służbowo. Nie spodziewałam się po nich takich propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_ice1 Re: a co sądzicie 25.04.07, 16:31 doswiadczylam takiego zwiazku- choc bardzo krotko:(( Bylo zupelnie inaczej niz poczatki znajomosci z pierwszym mezem ale tez niesamowicie pelne ciepla, wiecej zrozumienia i ...tego czegos, czego nawet nie umiem nazwac- intensywniejsze poczucie przynaleznosci do siebie..... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_ice1 Re: a co sądzicie - P.S. 25.04.07, 16:32 Prosze, patrz- watek *mama wdowa* .... Odpowiedz Link Zgłoś
magdatysz Re: a co sądzicie 08.05.07, 21:56 wydaje mi się że jest on tak samo możliwy jak każdy inny związek i z podobnymi skutkami. Bo wszystko zależy od ludzi a nie od stanu cywilnego. Może tylko gdy taka dwójka zdecyduje się zawrzeć ślub kościelny innego, bardziej głębszego znaczenia nabierają słowa "i nie opszczę cię aż do śmierci...." Bo wiemy co to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś