samotny1978 Re: czego słuchacie? 01.03.09, 00:12 www.youtube.com/watch?v=jbZRbBskloE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 01.03.09, 02:23 www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 25.03.09, 11:18 www.youtube.com/watch?v=w9PCWLtPb8Q Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 27.03.09, 21:13 www.youtube.com/watch?v=Hr93t_kZBc4 Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 28.03.09, 21:21 kinulekkk.wrzuta.pl/audio/tIA4MlJXMe/ W snach oplatam Jak ogień drewno twoje ciało Ty mówisz do mnie Tyle cudnych słów Tak dużo a tak Niebezpiecznie mało Twój zapach dotyk Tylko w myślach mogę czuć I znowu w myślach Tylko w myślach widzę ciebie Jak stajesz obok i dotykasz moich ust Dotykasz I tylko w myślach Jesteś tak zdecydowana I tylko w myślach Mogę kochać ciebie znów Tylko trochę trzeba dać Coś z siebie dać by ją mieć Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 31.03.09, 20:21 www.youtube.com/watch?v=iiGPFDio2pg Kiedyś nie wiadomo skąd, Ze wschodem słońca, Przybyłam tu. Zanim spotkałam Cię, Stroiłam się, Dobierałam strój. Abyś, gdy Gdy mnie tylko poznasz, Cały mi się oddał, Już wtedy potrzebowałam Cię. Abyś mnie ochronił, Bo tylko w Twojej dłoni Znaleźć mogłam ciepło, aby kwitnąć tak Dla Ciebie I tylko Twoją być. I pamiętam, że gdy tamtego dnia Zbudziłam się, A obok byłeś Ty Wstydziłam Się, Było głupio mi. A dziś sama nie rozumiem, Jak przez własną dumę Mogłam Ciebie zranić I przepraszam za to, że Za to, że kłamałam, Za to, że krzywdziłam I dziś już nie ważne, że kochałam, Że byłeś dla mnie wszystkim, w co wierzyłam. Spokojnie odejdź już, Spokojnie zostaw mnie, Zostaw mnie samą, Bo na to zasłużyłam. Idź i bądź szczęśliwy, Szczęśliwy bądź, Jak gdyby, Kiedyś coś złego działo się To wróć, będę czekać. Przepraszam za to wszystko, Nie umiałam inaczej. Proszę odejdź już, Nie chcę byś widział, jak płaczę A gdy będziesz daleko, O jedno tylko proszę, Pamiętaj patrząc w gwiazdy, Że kocham Cię Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: czego słuchacie? 12.04.09, 01:15 oglądam i płaczę,choć nasza historia wyglądała zupełnie inaczej... www.youtube.com/watch?v=PHi03jY6Vr0&feature=rec-HM-fresh+div Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 13.04.09, 00:09 www.youtube.com/watch?v=dsgSMsi9GGQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 13.04.09, 00:15 www.youtube.com/watch?v=h8gobvclomo Odpowiedz Link Zgłoś
dakam751 Re: czego słuchacie? 13.04.09, 13:57 --www.youtube.com/watch?v=oYYeM8GDYp0&feature=related "...wiatru powiewem, liści szelestem Ktoś szepcze do ucha Nie odszedłem...Jestem..." Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: czego słuchacie? 15.04.09, 23:20 Bajm: www.youtube.com/watch?v=4d0nsjsumYw www.youtube.com/watch?v=CETwz7r2WzU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
angel259l Re: czego słuchacie? 20.04.09, 19:38 w44.wrzuta.pl/audio/6XJox0qbOfo/jongmen_-_memento Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: czego słuchacie? 21.04.09, 22:27 a ja uwielbiam Garou i jego "L'adieu" a to tłumaczenie tekstu Do widzenia drzewom zmoczonym wrześniem Ich słońcu pełnym wspomnień Do widzenia tym miłym i czułym słowom Które do mnie mówiłaś Gdy szliśmy krętą ścieżką Albo w blasku świecy Żegnaj to, co stworzyliśmy we dwoje Żegnaj szale słowa kocham... Żegnam - jest bezkresną karocą Ciągniętą przez zmęczone konie Na której odblaski Twojej nieobecności Znaczą cień rozkoszy Żegnam - jest listem od Ciebie Który schowałem w sercu Iluzją Ciebie i mnie Wrażeniem, że żyje się gdzie indziej... Żegnam - jest tylko prawdą przed Bogiem Cała reszta jest listem Do tych, którzy powiedzieli sobie - żegnaj Kiedy trzeba było się powstrzymać Nie możesz już spuszczać oczu Przed czerwienią kominka My poznaliśmy inny ogień Ogień, który nas strawił... Żegnaj - to nasze dwa ciała, które nie są już jednym Na płynącej rzece czasu Nie wiem, do kogo odchodzisz Ty nie wiesz, kto mnie całuje Nie będzie już zazdrości Ani słów, które ranią Równie silna jak chwila naszego pierwszego spotkania Jest chwila, w której się rozstajemy Żegnaj.... Żegnaj - to długi szloch zegarów To dźwięki trąbek spod Waterloo Żegnaj - to mówić innym Że miłość spadła do wody Ze statku pijanego smutkiem Który nas strawił, Ciebie i mnie Pasażerowie są w niebezpieczeństwie I przynajmniej dwoje z nich będzie się topić... Do widzenia drzewom zmoczonym deszczem Ich słońcu pełnym wspomnienia Do widzenia tym miłym i czułym słowom Które do mnie mówiłaś Gdy szliśmy krętą ścieżką Albo w blasku świecy Żegnaj to, czym byliśmy my dwoje Żegnaj szale słowa kocham... Żegnaj - to biały wilk gdzieś tam w górach Myśliwi w dolinie To słońce, które nam towarzyszy Jak księżyc zamieniony w płaczące zwierzę Żegnaj - przypomina przypływy, Które wszystko pochłoną Marynarzy i ich młode żony Przeszłość z przyszłością Żegnaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
justynakm1 Re: czego słuchacie? 28.04.09, 15:35 Sail away with me honey I put my heart in your hands Sail away with me honey now, now, now Sail away with me What will be will be I wanna hold you now Crazy skies all wild above me now Winter howling at my face And everything I held so dear Disappeared without a trace Oh all the times Ive tasted love Never knew quite what I had Little darling if you hear me now Never needed you so bad Spinning round inside my head Sail away with me honey I put my heart in your hands Sail away with me honey now, now, now Sail away with me What will be will be I wanna hold you now Ive been talking drunken gibberish Falling in and out of bars Trying to find some explanation here For the way some people are How did it ever come so far Sail away with me honey I put my heart in your hands Sail away with me honey now, now, now Sail away with me What will be will be I wanna hold you now Sail away with me honey I put my heart in your hands Sail away with me honey now, now, now Sail away with me What will be will be I wanna hold you now Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 10.05.09, 00:18 www.youtube.com/watch?v=L9ATWov8e6A&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 10.05.09, 00:20 www.youtube.com/watch?v=Zwt1iNCE9HU Odpowiedz Link Zgłoś
wdowa120309 Re: czego słuchacie? 13.05.09, 13:18 Moja ulubiona do słuchania i płakania to ENYA ( mam chyba wszystkie płyty) lubie muzyke Indiańską mam kilka płyt ( The best of Indians) i czasami Antonine Krzysztoń. Odpowiedz Link Zgłoś
justynakm1 Re: czego słuchacie? 13.05.09, 15:03 Ja posmierci Kubusia zakochalam się w 2 piosenkach: Sail away - David Gray i Don't stop loving me - Elvisa Presleya.. Obie sa na Youtube. Oboje bardzo lubilismy "I belong to you" Erosa ramazzotti i Anastazji, ale nie potrafie jej lsuchać, serce mi pęka. A płaczę przy wielu, nawet raodsnych bo przypomina mi się jak je razem śpiewalismy i widze takiego radosnego Kubusia... doł straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
dusia75 Re: czego słuchacie? 17.05.09, 00:37 www.youtube.com/watch?v=bHdutRjXPVE&feature=PlayList&p=3F7E3B0DDB07DBB9&index=7 Odpowiedz Link Zgłoś
dakam751 Re: czego słuchacie? 19.05.09, 16:18 www.youtube.com/watch?v=DWKXz39AEU0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dakam751 Re: czego słuchacie? 20.05.09, 10:18 www.youtube.com/watch?v=lPkOeUELczk Na innym portalu pewna osoba podała link do tej piosenki.Wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
dakam751 Re: czego słuchacie? 20.05.09, 11:00 www.youtube.com/watch?v=5qf1qfTgqs0 Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 27.05.09, 14:37 www.youtube.com/watch?v=xdApH1vsp_U Dwoje było nas pośród życia dróg, Świat był pełen łask, a wiódł nas Bóg. To był piękny czas, los dał co mógł: Pogodny dom, bliską dłoń, Dziecka śmiech, radosne dnie. I nadzieja z nami szła! Gdzie są tamte dni kolorowe tak? Co zostało z nich, gdzie jest ten świat? Już obeschły łzy, a pamięć trwa. I dobry Pan niesie nam wiary łud, Że wrócisz tu i powróci dawny czas! Ref.: Nic miłości nie pokona - trwamy tylko dla niej, Choć nadziei rwie się nić! Chociaż puste są ramiona żyje wierna pamięć, I Ty będziesz dla mnie żyć! Dobry Bóg nam śle z nieba swoich gwiazd, Tę nadziei skrę, co tli się w nas. Przez świat idę znów tam, gdzie chce los, Bo kiedyś Pan zwróci nam Tamten czas, twych oczu blask I pogodny świat bez trosk! Ref.: Nic miłości nie pokona - trwamy tylko dla niej, Choć nadziei rwie się nić! Chociaż puste są ramiona żyje wierna pamięć, I Ty będziesz dla mnie żyć! Nic miłości nie pokona, choć niebo ciemnieje, Wiarę w sercu trzeba mieć. Wiem, że kiedyś wrócisz do nas, trzeba mieć nadzieję, Co silniejsza jest niż śmierć! Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 02.06.09, 23:02 www.youtube.com/watch?v=fNU2Q7_s8TU Odpowiedz Link Zgłoś
idealnie_zagubiona Re: czego słuchacie? 03.06.09, 23:29 odsiebie.com/pokaz/3000671---fed0.html Odpowiedz Link Zgłoś
alicjajulia Re: czego słuchacie? 04.06.09, 22:03 Dla moich i waszych dzieci: greencat.wrzuta.pl/audio/77kzi0BVr8B/przemyslaw_gintrowski_-_tylko_kolysanka Tylko śpij i aż spij A mnie prowadź tam Tam gdzie jestes Chcę byc tam gdzie ty W niebie?Czemu nie.. W piekle?Aż na dnie... Będę wszędzie,wszędzie będę Czy to ważne gdzie to będzie? Więc przytul się i spij Tylko czas nie chodzi spać Bo ma czas Jest twardy,o tak,jak głaz Jutro zbudzisz dzień Jutro ja- twój cień Będę wszędzie,wszędzie będę Nawet gdy mnie juz nie będzie... Tylko śpij i aż śpij Wniebowzięty chór wszsytkich świętych Patrzy na nas w dół A to tylko ty A to tylko ja Ty maleństwo niepojęte Boże,życie bywa piękne... Już przytul się i śpij Czekolady pełna noc Gwiazdy jak cukierki Ech...czas je zdjąć Jutro obudź dzień Jutro ja- twój cień Będę wszędzie,wszędzie będę Nawet gdy mnie już nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
alicjajulia Re: czego słuchacie? 05.06.09, 14:07 www.youtube.com/watch?v=l39aybCiq-8 Siądź z tamtym mężczyzną twarzą w twarz, kiedy mnie już nie będzie. Spalcie w kominie moje buty i płaszcz, zróbcie sobie miejsce... A mnie oszukuj mile uśmiechem, słowem, gestem, dopóki jestem, dopóki jestem Płyń z tamtym mężczyzną w górę rzek, kiedy mnie już nie będzie, znajdźcie polanę, smukłą sosnę i brzeg, zróbcie sobie miejsce... A mnie wspominaj czule, że mało tak się śniłem, a przecież byłem, no przecież byłem... Dziel z tamtym mężczyzną chleb na pół, kiedy mnie już nie będzie, kupcie firanki, jakąś lampę i stół, zróbcie sobie miejsce... A mnie bezczelnie kochaj, choć smutne śpiewki przędę, bo przecież będę, no przecież będę. Odpowiedz Link Zgłoś
angel259l Re: czego słuchacie? 05.06.09, 15:17 Słuchałam tego, ale za każdym razem tysiące łez, jak potok,płynęły.. Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 05.06.09, 15:27 www.youtube.com/watch?v=y_QPw9-GSLA Odpowiedz Link Zgłoś
tilia7 Re: czego słuchacie? 17.06.09, 22:34 Czasem przychodzi powoli Czasem przychodzi wieczorem Przychodzi z upalnym latem Razem z zimą razem z mrozem Zakopuje cię po cichu Zakopuje tuż pod schodem Starzeje się co już stare Nie młodnieje to co młode Czasem przychodzą parami Czasem przychodzą o świcie Wchodzą prędko i chowają W swoją kieszeń Twoje życie Czasem przychodzi powoli Czasem spotkasz ją po drodze Przyjdzie nawet tuż nad ranem Abyś się nie zbudził się w porę I błąka się po dolinach I błąka się po dolinach Kiedy przychodzi powoli Kiedy przychodzi na ranem W imię ojca z własnej woli I na wieki wieków amen Czasem przychodzi po zmroku Przyjdzie nawet gdy za ciasno Kiedy wchodzi głuchną ściany Dzwony milkną świece gasną Czasem przychodzi powoli Czasem przychodzi na zmianę W imię ojca z własnej roli I na wieki wieków amen Czasem przyjdzie po dzienniku Przyjdzie czasem po pogodzie Wejdzie zawsze w złej godzinie Przyjdzie zawsze o złej porze Czasem przychodzi w niedziele Czasem przemyca się w zbrodniach Mieszka czasem w samobójstwie I normalnym dniu tygodnia I błąka się po dolinach I błąka się po dolinach Kiedy przychodzi powoli Kiedy przychodzi na ranem W imię ojca z własnej woli I na wieki wieków amen ttp://www.tekstowo.pl/piosenka,koniec_Swiata,piosenka_o_Smierci.htm Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkax1977 Re: czego słuchacie? 26.06.09, 18:29 www.youtube.com/watch?v=DfgtTCaRyKM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wdowa120309 Re: czego słuchacie? 26.06.09, 21:51 Anna Jantar Nic nie może wiecznie trwać Znajomy adres, te same schody I nagły przestrach u drzwi A może to wszystko się śni Zwyczajne kwiaty na parapecie, Po katach też zwykły kurz A jesli to przepadło już... Lęk, głuchy lęk na dnie skryty gdzies Wtedy dziwisz się, że tak kocham nieprzytomnie Jakby zaraz swiat miał się skończyć Kiedy pytasz mnie: czemu rzucam się jak w ogień Wprost w ramiona twe, myslę sobie Ref. Nic nie może przecież wiecznie trwać Co zesłał los trzeba będzie stracić Nic nie może przecież wiecznie trwać Za miłosć też przyjdzie kiedys nam zapłacić I tylko cisza, i nasze ręce i mysl goraca jak cierń A jesli tak naprawdę chce Wtedy dziwisz się, że tak kocham nieprzytomnie Jak by zaraz swiat miał się skończyć Kiedy pytasz mnie: czemu rzucam się jak w ogień Wprost w ramiona twe, myslę sobie Ref. Nic nie może przecież wiecznie trwać Co zesłał los trzeba będzie stracić Nic nie może przecież wiecznie trwać Za miłosć też przyjdzie kiedys nam zapłacić Znajomy adres, te same schody I nagły przestrach u drzwi A może to wszystko się śni Zwyczajne kwiaty na parapecie, Po katach też zwykły kurz A jesli to przepadło już... Lęk, głuchy lęk na dnie skryty gdzies Wtedy dziwisz się, że tak kocham nieprzytomnie Jakby zaraz swiat miał się skończyć Kiedy pytasz mnie: czemu rzucam się jak w ogień Wprost w ramiona twe, myslę sobie Ref. Nic nie może przecież wiecznie trwać Co zesłał los trzeba będzie stracić Nic nie może przecież wiecznie trwać Za miłosć też przyjdzie kiedys nam zapłacić I tylko cisza, i nasze ręce i mysl goraca jak cierń A jesli tak naprawdę chce Wtedy dziwisz się, że tak kocham nieprzytomnie Jak by zaraz swiat miał się skończyć Kiedy pytasz mnie: czemu rzucam się jak w ogień Wprost w ramiona twe, myslę sobie Ref. Nic nie może przecież wiecznie trwać Co zesłał los trzeba będzie stracić Nic nie może przecież wiecznie trwać Za miłosć też przyjdzie kiedys nam zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
tilia7 Re: czego słuchacie? 26.06.09, 22:26 wdowa120309 to jedna z moich ulubionych piosenek, których słuchanie jednak zawsze napawa mnie lękiem.Za bardzo jest prawdziwa:((( Nic nie może wiecznie trwać-nie musiało trwać wiecznie.Ale też nie musiało skończyć się tak szybko:((( Odpowiedz Link Zgłoś
xxxkarolinkax Re: czego słuchacie? 02.07.09, 23:27 wrzućcie sobie na youtuba: Lamb "Gabriel" piękna.przepiękna. Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 03.07.09, 16:15 www.youtube.com/watch?v=nfp-DRAUN8E&feature=related Zasłuchana jestem w To-od kilku dni.. Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 04.07.09, 15:07 www.youtube.com/watch?v=4VHMKp4Uvm4 Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 04.07.09, 15:12 www.youtube.com/watch?v=NR8xiKBpa5s www.youtube.com/watch?v=ZpElhAZRutU Odpowiedz Link Zgłoś
syltuk Re: czego słuchacie? 05.07.09, 13:56 Ja mogę tylko słuchać głośno muzyki. Słuchawki i Metallica, Rammstein, Linkin Park lub Serj Tankian. Tylko tak moge zagłuszyć mój ból. Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 17.07.09, 17:01 www.youtube.com/watch?v=YzNsP04QVYI www.youtube.com/watch?v=9un0ZU8HZO8 Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 17.07.09, 17:18 www.youtube.com/watch?v=0A4KvqrZNCY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiagur Re: czego słuchacie? 17.07.09, 22:10 www.o-mp3.pl/mp3/10-enigma-deja-vú/amadynka/38BGZS0lEQc/ Odpowiedz Link Zgłoś
madzik2-4 Re: czego słuchacie? 17.07.09, 22:29 Najczęściej zasiadam przy komputerze wieczorkami,w tedy jest mój czas dla mnie,włączam piosenki Marka Grechuty.Zawsze wprowadzają mnie w nastrój wspomnień.Ja jestem troszkę starszej daty:)może stąd mój sentyment....do tego rodzaju muzyki-poezji śpiewanej.Pozdrawiam,spokojnej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 22.07.09, 22:38 www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8 fotoforum.gazeta.pl/5,2,corka.bossa.html życie jest łatwiejsze niż sie wydaje..wystarczy godzić się z tym,co nie do przyjęcia,obywać się bez tego,co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia...www.szczecin.twoje-miasto.pl/wiadomosci,2f0 Odpowiedz Link Zgłoś
madzik2-4 Re: czego słuchacie? 22.07.09, 22:53 "Tyle było dni" nie ma dnia abym nie słuchała tego utworu.......pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk633 Re: czego słuchacie? 08.08.09, 12:46 www.youtube.com/watch?v=NFsq-6K1BT8&feature=related www.youtube.com/watch?v=U5jpElB5t0o&feature=related www.youtube.com/watch?v=06vMgE5VAoU&feature=related www.youtube.com/watch?v=DE-yKCKNOOg&feature=related www.youtube.com/watch?v=7KXVkZ2rkwQ&feature=related www.youtube.com/watch?v=ekQaU8rcGaE&feature=related www.youtube.com/watch?v=IeQ2nUH1wgQ Odpowiedz Link Zgłoś
wiolawarszawa Re: czego słuchacie? 14.08.09, 19:17 A ja dzisiaj rycze przy piosence Urszuli - Dziś już wiem.... Ona też przeszła tragedię odejścia ukochanego:( Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 03.09.09, 19:08 www.youtube.com/watch?v=AvyolMUeY1A&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 03.09.09, 19:11 www.youtube.com/watch?v=TEL_7vqhOu0 Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_26 Re: czego słuchacie? 02.10.09, 23:04 www.youtube.com/watch?v=0hw78Vk25eE To zawsze była nasza piosenka... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiagur Re: czego słuchacie? 03.10.09, 01:06 www.youtube.com/watch?v=bGzHl0u9EsI piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 15.10.09, 22:36 www.youtube.com/watch?v=jIpf8yl0aV0 Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 17.10.09, 21:45 www.youtube.com/watch?v=PwxRvmhzulA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiagur Re: czego słuchacie? 10.11.09, 15:54 Jeden z ulubionych utworów mojego męża... www.youtube.com/watch?v=G78dSMtJ-EM Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 23.11.09, 15:42 www.youtube.com/watch?v=3ijkbHOYydw Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 25.11.09, 14:52 www.youtube.com/watch?v=R0Xx8552oI0 Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanb52 Re: czego słuchacie? 25.11.09, 16:40 www.youtube.com/watch?v=Wq4tyDRhU_4 Odpowiedz Link Zgłoś
beattrix120309 Re: czego słuchacie? 25.11.09, 22:01 wzrusza mnie Anna Wyszkoni i Soft.....zawsze będzie mi przypominać Jarka...((( www.youtube.com/watch?v=Fh8ihaAaYZE Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 25.11.09, 23:14 www.youtube.com/watch?v=251ccSLWD5k&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
atkkaa Re: czego słuchacie? 25.11.09, 21:24 Ja nie moge sluchac muzyki. Zawsze podchodzilam do niej emocjonalnie i teraz nie chce sie bardziej pograzac. Moj Maz uwielbial muzyke operowa, mysle ze gdybym teraz jej posluchala peklo by mi serce. Ostatni raz sluchalismy jej wspolnie na kilka godzin przed Jego smiercia. Szczegolnie podobalo mu sie wtedy jedno z wykonan Ave Maria. Jesli chodzi o "normalna" muzyke, to czasem w aucie sluchalismy Hendrixa, AFI, Porcupine Tree (moj ulubiony kawalek Radioactive Toy - teraz tez nie jestem w stanie go zniesc, no i ten tekst..). Teraz oglupiam sie ogladac telewizje i wszelkie mozliwe telenowele, na muzyke na razie nie mam sily Odpowiedz Link Zgłoś
ppieprz Re: czego słuchacie? 27.11.09, 22:42 mój mąż słuchał tego albumu... wyszło niedługo przed... dzisiaj to "odkopałam"... chciałbym kiedyś móc powtórzyć za tomkiem lipnickim: i wiem, że mogę... www.youtube.com/watch?v=IVBn9O0HsiE Odpowiedz Link Zgłoś
vipercia Re: czego słuchacie? 28.11.09, 10:09 nic muzycznego ... każda muzyka którą lubiłam/lubiliśmy słuchać przywołuje wspomnienia, wzruszenia i łzy ...więc nastawiam na gadającą stację i słucham słów nie muzyki. Za dużo dla mnie w muzyce miłości, tęskonoty ... nawet jak ostatnio słyszałam, że skończyli remont autostrady Kraków-Katowice, którą jachaliśmi kilka dni przed Jego odejściem to i to było zybyt dużo dla mnie ... wróciły wsponienia wspólnych chwil, podróży, wyjazdów ... i świadomość, że tego już nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 09.12.09, 11:04 www.youtube.com/watch?v=NjvjC6Q5wYg Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 12.12.09, 23:21 www.youtube.com/watch?v=ZBt0qz1BMh8 -- Odpowiedz Link Zgłoś
dusia75 Re: czego słuchacie? 20.01.10, 00:15 www.youtube.com/watch?v=4mUmdR69nbM Odpowiedz Link Zgłoś
targowanie Re: czego słuchacie? 21.01.10, 00:38 www.youtube.com/watch?v=byoYcp2qUn8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 21.01.10, 10:55 www.youtube.com/watch?v=UDtxXjQ0YuQ To typowe gdy... Coś idzie źle. Wszystkie dawne uczucia, wygasły już. Murem dzielony, każdy nowy dzień. Wszędzie słodkie oszustwa. I ciągle wszystko na nie. Tylko chłód, nasz wspólny trud... To co kiedyś w nas było dobre, skończyło sie. Bo dziś już nie ma nas, tylko ona on. Dwa obce serca, każdy chroni swój dom. Bo dziś już nie ma nas, dziś nie ma nas... Dziś już nie ma nas, nie ma nic.... Tyle było pomyłek, teraz to wiem, ale dla nas za późno żeby dziś naprawić je. zgubiona droga, stracony czas... Nie masz siły na miłość, na zazdrość też... Tylko chłód, nasz wspólny trud... To co było w nas dobre, skończyło się... Bo dziś już nie ma nas, tylko ona on.... Dwa obce serca, każde chroni swój dom, bo dziś już nie ma nas, dziś nie ma nas... Dziś już nie ma nas, dziś nie ma nic... Bo dziś już nie ma nas, tylko ona on. Dwa obce serca, każde chroni swój dom... Bo dziś już nie ma nas, dziś nie ma nas, dziś już nie ma nas, nie ma nic... Nie ma nic. Nie ma nic. Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 30.01.10, 21:30 www.youtube.com/watch?v=8e_gz-q15as dziękuję za miłość, za Twoje kochanie, za wszystko co było i co nas zastanie. dziękuję za Ciebie, że chciałaś się zjawić, w szukaniu tak trzeba, na los sie obrazić. dziękuję za miłość, za szansę kochanie, gdyby Cię nie było, nie byłoby wcale. dziękuję za miłość, z daleka i blisko, gbyby Cię nie było, zniknęło by wszystko. dziękuję za miłość, gdy obok ją czuję, gdy jest tyle warta, choć tak ją traktuję. przepływa przez palce lub chowa się w bramie, czasami nie widzę, gdy przy mnie przystanie. dziękuję za miłość, za szansę kochanie, gdyby Cię nie było, nie byłoby wcale. dziękuje za miłość, z daleka i blisko, gbyby Cię nie było, zniknęło by wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 22.02.10, 00:27 www.youtube.com/watch?v=RBK44tbEQlk Odpowiedz Link Zgłoś
madzik2-4 Re: czego słuchacie? 22.02.10, 23:16 www.youtube.com/watch?v=YmYloQiTSPA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 17.03.10, 12:45 www.youtube.com/watch?v=YVD9E79-0kQ&feature=related www.youtube.com/watch?v=d44ZTtf4WJQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mar-y88 Re: czego słuchacie? 22.02.10, 12:27 www.youtube.com/watch?v=ft3WbXivjhM Mojej umiłowanej kapeli :) Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 23.03.10, 11:29 www.youtube.com/watch?v=TCRJL3FLSbI Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 25.03.10, 15:05 www.youtube.com/watch?v=SUU3sKaEdrU Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: czego słuchacie? 14.12.10, 20:43 Dzis usłyszałam w radio coś o sobie, o was, o nas...i o tych niemożebnie smutnych świętach :( www.youtube.com/watch?v=4vQbuGXJiEo Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 14.04.10, 00:55 www.youtube.com/watch?v=Ogf04jfdNbA&feature=related www.youtube.com/watch?v=KD2kRXnO5Jg&feature=related www.youtube.com/watch?v=KD2kRXnO5Jg&feature=related Jakoś dziwnie czasmi zasłuchana,czasem pragnąca ciszy... Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 15.04.10, 08:51 www.youtube.com/watch?v=NtHKbVHP3IY Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 15.04.10, 15:40 www.youtube.com/watch?v=_bwojTLm5oM Odpowiedz Link Zgłoś
magdatysz Re: czego słuchacie? 06.07.10, 12:43 nieco inaczej www.youtube.com/watch?v=gedB-1yAKvY&feature=relatedi www.youtube.com/watch?v=14sRksQGgts&feature=related M. Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 16.04.10, 10:31 www.youtube.com/watch?v=l6K411xb-tA Odpowiedz Link Zgłoś
madzik2-4 Re: czego słuchacie? 24.10.10, 23:14 www.youtube.com/watch?v=0vczF2YDVuQ&NR=1 www.youtube.com/watch?v=FNkAvyvPSRE&feature=relatedpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mar-y88 Re: czego słuchacie? 16.04.10, 14:09 Cree za tych: www.youtube.com/watch?v=RO96-M9OyvQ Cree Nagle ktoś: www.youtube.com/watch?v=Fm2Bw1N8FZ4 Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_26 Re: czego słuchacie? 09.05.10, 16:42 verbenka.wrzuta.pl/film/3FrEc5hKzD7/verba_-_mlode_wilki_4 Odpowiedz Link Zgłoś
isiogrze Re: czego słuchacie? 31.05.10, 18:18 ...ja słucham... www.youtube.com/watch?v=kcB6SgkG4AE&feature=related... www.youtube.com/watch?v=uCBVbecdeYM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanb52 Re: czego słuchacie? 06.06.10, 11:19 www.youtube.com/watch?v=ekPRAeHc-L4 Wiosna przyszła:) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaa86 Re: czego słuchacie? 12.06.10, 23:20 Muzyka zawsze była częścią mojego życia. Muzyka była też częścią jego życia. W pewnym sensie to ona nas połączyła... Dziś cały czas z moich głośników wydobywa się ten utwór...:( www.youtube.com/watch?v=de0H_WqxZIQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
isiogrze Re: czego słuchacie? 02.07.10, 13:18 Ja słucham.... www.youtube.com/watch?v=SnL1e4-NfaA&feature=related Jak..sięga się gwiazd... to upadki.. bolesne są...szczególnie... jak człowiek i anioł... mijają się.. w swych drogach... Odpowiedz Link Zgłoś
beattrix120309 Re: czego słuchacie? 06.07.10, 22:38 URSZULA....nowa płytę którą dostałam od mojej przyjaciółki niedoli na tym smutnym świecie. www.youtube.com/watch?v=EJIxXmUQ2V4 Odpowiedz Link Zgłoś
nn-a Re: czego słuchacie? 07.07.10, 13:17 A ja z tej samej płyty od tej samej przyjaciółki niedoli ale mam nadzieję ,że nie tylko na smutne chwile.http: //www.youtube.com/watch?v=Ks1kRZRYRRA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wiolawarszawa Re: czego słuchacie? 09.07.10, 12:03 A ja z innej płyty... dla moich Przyjaciółek i Przyjaciela... Każdy rozpoczęty dzień...niech będzie tym Dobrym Dniem :) www.youtube.com/watch?v=qpGBgliT-UQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
luck29 Re: czego słuchacie? 13.07.10, 11:32 dziś mija rok... przez całe te 12 miesięcy nie miałam odwagi włączyc płyty, której wtedy słuchałeś... teraz wcisnęłam play... straszna, przepełniona ciemnością i mrokiem, pachnąca śmiercią... kupiłeś tą płytę na dwa dni przed śmiercią... DREAM THEATER... pierwszy utwór A NIGHTMARE TO REMEMBER... czy mogliśmy wtedy coś przeczuc??? zorientowac się, że stanie się coś strasznego???????????? dlaczego kupiłeś akurat tą płytę?????????? na okładce ciemny pokój i mały przestraszony chłopiec, który otwiera drzwi, a za nimi... NIEBO........... MISIEK, to był jeden ze znaków, znaków śmierci... ja nic nie zauważyłam, nie zorientowałam się, że krąży nad TOBĄ... że poluje na CIEBIE... że chce nam CIEBIE zabrac na zawsze....... nie mogę sobie tego wybaczyc, przecież powinnam była coś wyczuc....... KOCHANIE słucham tej płyty tak jak TY wtedy i chcę umrzec... mroczne dźwięki, przerażające słowa, ciemne obrazy przed oczyma................SPOCZYWAJ W POKOJU... (*) Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: czego słuchacie? 22.07.10, 23:50 www.youtube.com/watch?v=aHjiS824dVY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: czego słuchacie? 24.07.10, 13:44 www.youtube.com/watch?v=4-5W8W6Zl8A Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_26 Re: czego słuchacie? 24.07.10, 15:12 Ta piosenka od prawie 2 m-cy ciągle za mną chodzi i tez bardzo lubię jej słuchać. Tak idealnie do nas pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
isiogrze Re: czego słuchacie? 24.07.10, 22:29 A ja... słucham... www.youtube.com/watch?v=khW7i_nQpI8 Odpowiedz Link Zgłoś
wiolawarszawa Re: czego słuchacie? 25.07.10, 17:05 www.youtube.com/watch?v=c8YvV6sORXg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
isiogrze Re: czego słuchacie? 26.07.10, 11:08 www.youtube.com/watch?v=E-X2FIfH9rc&feature=PlayList&p=B36177E863C93129&playnext=1&index=38 Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_26 Re: czego słuchacie? 26.07.10, 22:48 Piękne i niesamowicie potęguje tęsknotę... Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_26 Re: czego słuchacie? 26.07.10, 23:15 millkaa777.wrzuta.pl/film/2IXPJTPWjDn/avril_lavigne_-_when_you_re_gone_hq Jakieś 2 lata temu tę piosenkę zaczęli puszczać na vivie. Od pierwszego razu kiedy zobaczyłam teledysk było mi żal tego dziadka któremu zmarła żona i zawsze wtedy myślałam że musi być bardzo ciężko kiedy umiera ukochana osoba... Kiedyś nawet powiedziałam o tym Marcinowi ale on wtedy mi odpowiedział żebym nie myślała o takich rzeczach... W życiu by mi do głowy nie przyszło że sama będę w takiej sytuacji... 10 m-cy temu był pogrzeb Marcina. To już 10 m-cy a mnie jest tak samo ciężko jak na początku... Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_26 Re: czego słuchacie? 26.07.10, 23:36 piineek.wrzuta.pl/audio/5iLvx4mqexm/ronan_keating_-_if_tomorrow_never_comes To jeszcze ja ale moje córki śpią i mam chwilę dla siebie... Znam tę piosenkę od dawna ale dopiero dziś przetłumaczyłam ją sobie i zrozumiałam jej sens... Odpowiedz Link Zgłoś
tilia7 Re: czego słuchacie? 27.07.10, 12:38 Nie opuszczaj mnie Każda moja łza Szepcze że co złe Się zapomniec da Zapomnijmy ten Utracony czas Co oddalał nas co zabijał nas I pytanie złe I natrętnie tak Jak dlaczego jak Zapomnijmy je Nie opuszczaj mnie Nie opuszczaj mnie Nie opuszczaj mnie Ja deszczowym dniem Ci przyniosę z ziem Gdzie nie pada deszcz Pereł deszczu sznur Jeśli umrę Z chmur spłynie do twych rąk Światła złoty krąg I to będę ja W świecie ziemskich spraw Miłowanie twe Będzie pierwszym z praw Królem staniesz się A królową ja Nie opuszczaj mnie Nie opuszczaj mnie Nie opuszczaj mnie Ja wymyślę ci Słowa których sens Pojmiesz tylko ty Z nich ułożę baśń Jak się serca dwa pokochały Na przekór ludziom złym Z nich ułożę baśń O królewnie co Zmarła z żalu bo Nie poznała cię Nie opuszczaj mnie Nie opuszczaj mnie Nie opuszczaj mnie Przecież zdarza się Że największy żar Ciska wulkan co Niby dawno zmarł Pól spalonych skraj Więcej zrodzi zbóż Niż zielony maj W czas wiosennych burz Gdy księżyca cierń Lśni na nieba tle I z czerwienią czerń Nie chcą rozstac się Nie opuszczaj mnie Nie opuszczaj mnie Nie opuszczaj mnie Nie opuszczaj mnie Już nie będzie łez Dobrze jest jak jest Tylko taki kąt Mały kąt mi wskaż Gdzie twój słychać śmiech Widać twoją twarz Chcę gdy słońca krąg wzejdzie Być co dnia Cieniem twoich rąk Cieniem twego psa Nie opuszczaj mnie Nie opuszczaj mnie woj461.wrzuta.pl/film/99X3rsuvBwj/nie_opuszczaj_mnie_-_edyta_gorniak Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: czego słuchacie? 27.07.10, 12:46 polecam oryginalne wykonanie pana Michała Bajora... cudownie brzmi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tilia7 Re: czego słuchacie? 27.07.10, 14:20 Znam oczywiście wykonanie pana Bajora.Ale jako że jestem kobietą,więc moje uczucia lepiej wyraża interpretacja w wykonaniu kobiety.Mimo,że Edyta Górniak zdecydowanie nie jest moją ulubioną wykonawczynią,to jednak w tym wypadku wyjątkowo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaa86 Re: czego słuchacie? 29.07.10, 09:39 Tyle razy słuchaliśmy tej piosenki razem... Nigdy nie pomyślałabym, że ten tekst kiedykolwiek tak dosadnie i dosłownie będzie odzwierciedlał moje uczucia... I wake in cold Sweat And there is no one Who cares This life No life It's killing me I am slowly dying I can't be what you want me to be I am dead www.youtube.com/watch?v=mx8JG2MUt3U Odpowiedz Link Zgłoś
isiogrze Re: czego słuchacie? 29.07.10, 12:24 www.youtube.com/watch?v=ZXC91Z02zqE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mispanda1989 Re: czego słuchacie? 30.07.10, 03:40 streemo.pl/Portal/519375,Utwor,STinKO_Mamo.html warto posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś
mispanda1989 mało znana piosenka,warta posłuchania 30.07.10, 03:42 piosenka mało znana,ale warta wysłuchania Odpowiedz Link Zgłoś
isiogrze Re: czego słuchacie? 30.07.10, 11:16 www.youtube.com/watch?v=c8YvV6sORXg&feature=related www.youtube.com/watch?v=55ke_-zB2SU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś