jufalka 25.04.07, 12:51 w odpowiedzi na pytanie Juliasary - moja córka ma kilka ciemniejszych małych plamek na ciele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza813 Re: Znamiona 25.04.07, 20:03 Moj.maly.tez.ma.pare.znamion.i.coreczka.mojej.znajomej.takze.To.chyba.normalne.u .mulatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
juliasara Re: Znamiona 26.04.07, 13:44 moja mala ma ponizjej kregoslupa, trzy tzw. znamina mongolskie. takie szare plamy, ktore maja zniknac do 6 roku zycia. i jedno znamie czerwonawe pomiedzy brwiami. czy ktoras z mam chcialaby przeslac mi foto swojego dzieciatka? ciekawa jestem koloru skory, moja sara nie jest zbyt ciemna. co wiecej, ma bardzo jasne dlonie... ale ponoc ma sie to wyrownac:). tak czy siek jest najukochanszym sloneczkiem na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
coolaga1 Re: Znamiona 26.04.07, 17:45 Moja mala ma plamke mongolska nad posladkami. Jest zupelnie biala, choc zauwazylam ze dlonie troche jej pociemnialy. www.coolaga.bobasy.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
iza813 Re: Znamiona 26.04.07, 20:09 A.moj.Szymcio.ma.plamke(chyba.tez.mongolska) nad.pepuszkiem.i.na.karku.WWWiza995.bobasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oyinnaya Re: Znamiona 25.10.07, 18:33 witaj moge ci wyslac zdjecie mojej noiuni ale narazie nie wiem jak kozystac z tego fporum jestem nowa i zakrecona pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jane795 Re: Znamiona 06.05.07, 16:45 Moja córka jest dość mocno ciemna i ma dość dużo pieprzyków,których nie lubi.Ale poza tym nie ma żadnych znamion.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś