17.09.10, 10:02

Witam
Chętnie zaopiekuję się Państwa maluszkiem. Jestem młodą, pełną energii, kulturalną osobą, która uwielbia spędzać czas z dziećmi. Posiadam doświadczenie w opiece, obecnie opiekuję się niespełna 2 letnim chłopcem. Mam wyższe wykształcenie, a studiowanie na AWF-ie pozwoliło mi zdobyć wszechstronną wiedzę między innymi z dziedzin przydatnych podczas zabaw i opieki nad dziećmi, ukończyłam również kurs wychowawcy kolonijnego. W opiece nad dziećmi duży nacisk kładę na to, aby spędzony wspólnie czas był urozmaicony, pełen śmiechu, ruchu i kreatywnej zabawy, a nie tylko nudnego siedzenia przed telewizorem. Podczas zabaw nie zapominam również o bezpieczeństwie dziecka i zawsze staram się przewidzieć potencjalne niebezpieczeństwa, aby móc je wyeliminować. Jestem w pełni dyspozycyjna i gotowa do podjęcia pracy. Mieszkam w centrum Wrocławia, ale dojazd w inne części miasta nie jest dla mnie problemem. Mogę również w razie potrzeby zaopiekować się dzieckiem u siebie w domu, również w weekendy i wieczory/noce.

www.niania.Gardenofarts.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: Niania IP: *.ster-net.pl 25.09.10, 19:15
      Witam! Jestem mamą rocznej dziewczynki. Lada dzień urodzi mi się synek. Przebywam na urlopie wychowawczym, wkrótce rozpocznę macierzyński. Mimo, że będę miała możliwośc byc w domu przy dzieciach, szukam osoby, która mogłaby mi przy nich pomóc, ponieważ mam pewne ograniczenia fizyczne związane z dźwiganiem, a poza tym pracy przy dwójce dla jednej osoby jest troszkę za dużo. Mieszkamy przy pętli tramwajowej - dojazd dwoma tramwajami, 20 min. od centrum. Szukam osoby niepalącej, najchętniej studentki lub dziewczyny po maturze, obowiązkowej, lubiącej dzieci i mającej z nimi bardzo dobry kontakt, zainteresowanej pracą w ruchomych godzinach, ustalanych z tygodniowym wyprzedzeniem. Osoby chętne proszę o telefon pod nr 697779477, w godz. 12.00 - 18.00.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka