red_adidas 07.12.11, 07:34 Sentymenty,wspominki o wielkiej "SLD"itd., w polityce liczy się skuteczność i głosy. A nieobecni z zasady nie mają głosu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna12-3 Atrakcyjny Palikot 07.12.11, 07:54 Dla kogo atrakcyjny,dla tego atrakcyjny. Człowiek,który nie schodzi z czołówek gazet,telewizji i politycznych komentarzy,okazuje się być współczesnym polskim doktorem Jekyll i pan Hyde. Jestem wstrząśnięta lekturą wywiadu,byłej żony Palikota,z którą przeżył 20 lat. Ciekawych odsyłam do linku:homonto.wordpress.com/category/polityczne/. Sam Palikot nauczył nas,że niszcząc człowieka nie ma żadnych hamulców. Wielokrotnie sam tej metody używał wykorzystując prywatne życie ludzi,albo sytuacje tak jak to ma miejsce w jego książce o Platformie. Myślę,że po przeczytaniu tego wywiadu,wielu ludzi zastanowi się przed podaniem mu ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
red_adidas Atrakcyjny Palikot 07.12.11, 07:54 Leszek Miller wyprowadził SLD na wyżyny sukcesu, a jednocześnie przez niego lewica się zapadła. Ale życzę sukcesu... Leszek Miller wprowadził Polskę do UE. Koszt tego przedsięwzięcia był proporcjonalny do osiągniętego celu. A mógł nie zrobić nic...., i dlatego go lubię odwrotnie niż skretyniałych polityków podpierających się "Solidarnością".:))) Odpowiedz Link Zgłoś