ibarrekolander Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 06.06.07, 23:38 centrolew napisał: > Hihi... Tak też myślałem. Ale ciemny ludek we wszystko uwierzy! ;-) > ciemny ludek nie wierzy w to, że tak właśnie myślałeś Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 no to teraz chyba wszyscy już wiedzą 06.06.07, 23:59 ...co warte są informacje Gazety Wyborczej i Polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba I inteligencja pisamkow polskojezycznego Dziennika 07.06.07, 00:16 co powtarzal za konkurencja jak za pania matka. Przynajmniej w swym wydaniu on line, bo do innych nie ma tu dostepu:) Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: I inteligencja pisamkow polskojezycznego Dzie 07.06.07, 01:08 ale czy ta konkurencja pisała o tinky winky przez miesiąć? Bo GW pisała, a potem sama strzeliła babola. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba O Tinky Winky to i powazne brytyjskie dzienniki 07.06.07, 01:12 ciagle jeszcze pisza:) Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: O Tinky Winky to i powazne brytyjskie dzienni 07.06.07, 02:02 poważne tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Times, Independent i Daily Telegraph - poszukaj 07.06.07, 02:11 sobie w necie w ich wydaniach on line. Plus ponoc najlepszy portal swiata: news.BBC. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba PS: A moze dla ciebie "powazny" to Daily Mirror i 07.06.07, 02:13 The Sun? Sorki, ale nie czytam i nie wiem, czy cos o polskiej idiotce napisaly:) Odpowiedz Link Zgłoś
gulaga7 Dzialdowski spleen 07.06.07, 00:09 Gdybym byl mieszkancem Dzialdowa,to tez chcialby zasnac-i nigdy wiecej sie nie obudzic.Pustka Polski prowincjonalnej,miasteczkowej przeraza mnie.Te miejsca sa martwe jak zyjacy tam ludzie-zapyzialosc,bezruch,gnusnosc,nuda,nuda,nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Nuda jest w TOBIE, nie zas w miejscu, w ktorym 07.06.07, 00:22 mieszkasz. Jak bardzo musi byc pusty czlowiek, ktory w samym sobie nie jest w stanie znalezc zajecia i rozrywki? Sam, gdy chce cos przyzwoitego napisac wynajmuje chalupe w jakims zapyzialym miasteczku, a najlepiej w jakiejs wiosce (zreszta nie w Polsce, ale na Wyspach). Ostatnio swietnie mi sie pracowalo przez ponad rok w irlandzkim Ardee w okregu Louth. I to na farmie, nie w village. Odpowiedz Link Zgłoś
gupek222 Re: Nuda jest w TOBIE, nie zas w miejscu, w ktory 07.06.07, 00:25 małe miasta są do doopy ma racje Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Dla was - bo NIC w sobie nie macie: przykre:( n/t 07.06.07, 01:13 Odpowiedz Link Zgłoś
gupek222 Re: Dzialdowski spleen 07.06.07, 00:24 W takim mieście masz dużo atrakcji jak np. pujście do sklepu biedronka, spokojnie można też wypalić papierosa na przystanku bo miejskie autobusy jeżdżą co godzine. Tutaj codziennie wieje wiatr i jest cieplej niż w Działdowie. W mojej torbie pełno ulotek szkół językowych, reklamówki z Biedronki, tabletki przeciw przeziębieniu... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10909&w=52456579 Odpowiedz Link Zgłoś
gupek222 Re: Dzialdowski spleen i co to jest że największe 07.06.07, 00:28 Re: Dzialdowski spleen i co to jest że największe szuje wywodzą się zmałych zapyziałych Polskich miast? demoralizująco-wkurzające otoczenie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10909&w=56374695 Odpowiedz Link Zgłoś
kaczki_i_psy Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 00:40 hehe, mnie zwyzywali od hmmm... jak to bylo? prawicowych ekspertow? czy cos :P Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu.. 07.06.07, 00:50 sama tak myslalam, gdy zona chorego wyznala, ze po wyrazie twarzy wiedziala, czy chce on sie napic kawy, czy herbaty. Zawsze zdawalo mi sie, ze czlowiek w spiaczce jest podlaczony do kroplowki i do cewnika i nawet minami zadnych zyczen nie wyraza, mozna tylko stwierdzic, czy widzi, czy slyszy i czy reaguje na bol, ale kontaktu raczej z nim nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pils1 jak zwykle dziennikarze g... warci... 07.06.07, 01:22 szukający sensacji tam gdzie jej nie ma, żałośni...gó..arze.. Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: jak zwykle dziennikarze g... warci... 07.06.07, 02:16 Też zastanawiałam się jak to możliwe, że facet tak szybko zaczął mówić, w dodatku z sensem. Z reguły pacjenci, którzy leżą kilka tyg,w śpiączce, niekiedy uczą się mówić jak dzieci. I to też nie od razu po wybudzeniu. Każdy dzień śpiączki, to utrata pewnych komórek mózgowych bezpowrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 ...a Lis-Smoktunowicz podali co innego - kłamcy? 07.06.07, 03:04 Ten Polsat to nieźle nawija. Podają niesprawdzone wiadomosci , a potem BBC powtarza te ich kłamstwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata99 Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu.. 07.06.07, 03:21 ta wiadomosc byla tez w amerykanskich mediach Odpowiedz Link Zgłoś
szatrang Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu.. 07.06.07, 07:49 A więc dziennikarze to oszuści, zwłaszcza Ci ,których rekomenduje PiSuar Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 08:06 Tak media działajaą, plotą od rzeczy a na świecie powtarzają te brednie, wzniecają histerię często na niekorzyść Polski, a następnie media zachodnie pod wpływem polskich michnikowskich, lisich i geremkowskich bzdur wyrabiają sobie złą opinię, która wraca do Polski jako opinia zachodnia, haha, media. Banda bab plotkujaca w maglu. Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 a już był nowy świadek dla jpzwei- i goowno !!!!!! 07.06.07, 08:12 a już był nowy świadek dla jpzwei- i goowno !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kacey Re: a już był nowy świadek dla jpzwei- i goowno ! 07.06.07, 11:34 Bez obaw, księża mają już wprawę w wynajdywaniu "cudów". Ale fakt tego "cudu" na pewno im żal, że się wydał... Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 a może to chłopaki min"0" go rano obudzili i skuli 07.06.07, 08:14 a może to chłopaki min"0" go rano obudzili i skuli Odpowiedz Link Zgłoś
mondokane nierzetelność naukowa 07.06.07, 08:19 Pierwsza i druga (sprostowanie) informacja sa do bani pod wzgledem naukowym. Po pierwsze spiaczka trwa maksymalnie kilka tygodni. Ten czlowiek nie mogl sie wiec wybudzic ze spiaczki - mogl sie wybudzic ze stanu wegetatywnego, stanu minimalnej swiadomosci albo mutyzmu akinetycznego (ja stawiam na to ostatnie). Tlumaczenia p. Hansel nie sa zbyt spojne: skoro mial tylko afazje (a wiec zaburzenie mowy), to dlaczego sie nie ruszal? Lekarze nie wiedza a mowia, dziennikarze nie wiedza a mowia - sami kompetetni ludzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko Polski lekarz woli eutanazje i podwyzki........... 07.06.07, 08:25 plus lapowki taka dzisiaj ich moralnosc Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A KIEDY ty, "Hamerykan" u polskiego lekarza byles? 07.06.07, 23:32 Nawet nie pamietasz, a wiec geba w kubel;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka707 Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu.. 07.06.07, 08:38 To w takim razie czemu czekano aż 19 lat na rozpoczęcie rehabilitacji? Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 09:56 Phi ale jaja!A w Danii tez o tym mowili i zwracajac uwage,ze generalnie o Polsce malo sie mowi to to bylo cos.Przewaznie slychac tylko o polskich zlodziejach i innych wybrykach.Az szkoda czytac jaka Polska ma renome na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 11:22 Przecież dla ciemnoty trzeba pokazać że cuda się zdarzają Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 14:13 ach ta ciemna żona, dbała o niego zamiast jak ta oświecona uśpić go i szalec za jego rentę z jakim młodym lewakiem, łasym na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
bankomat68 Ka Ceta daje ciała 07.06.07, 23:14 to w działdowie byli dziennikarze z całego świata i z japonii to niemożliwe - powiedziala łyzka Odpowiedz Link Zgłoś
helpowanie ano tInformacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 23:27 ja tez zaraz wpadne w spiaczke bo po moim przebudzeniu rano bedzie tlum dziennikarzy tylko niech nie zapomna cieple buleczki............... Odpowiedz Link Zgłoś
bankomat68 Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu.. 08.06.07, 00:03 juz dzisiaj zaafuzjuje sie kilkoma browarami słysząc i czując na całym korpusie i wybudzi mnie żona słowami wstawaj do roboty konusie Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 takich mamy lekarzy- facet miał umrzeć 08.06.07, 06:12 kiedy się okazało ,ze bez ich pomocy przeżył, to wyszli na idiotów. Teraz pewnie strajkują domagając się podwyżek. Odpowiedz Link Zgłoś
gtw100 To niby co? Leniuszek symulowal, żeby dostać L4? 08.06.07, 10:39 Jeżeli 19 lat nie funkcjonowal mimo starań lekarzy, to jednak coś się wydarzyło. Może dzienikarze nieprecyzyjnie to opisali, ale dla mnie to i tak sensacja. Żona tego pana jest bohaterką! W usa policja dopilnowala, by w takim przypadku nie podawać juz jedzenia, na wniosek męża...ktory już dostał odszkodowanie Odpowiedz Link Zgłoś