Dodaj do ulubionych

Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu...

• ibarrekolander Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 06.06.07, 23:38
      centrolew napisał:

> Hihi... Tak też myślałem. Ale ciemny ludek we wszystko uwierzy! ;-)
      >

ciemny ludek nie wierzy w to, że tak właśnie myślałeś
    • burakpl4 no to teraz chyba wszyscy już wiedzą 06.06.07, 23:59
      ...co warte są informacje Gazety Wyborczej i Polsatu.
      • onufry.zagloba I inteligencja pisamkow polskojezycznego Dziennika 07.06.07, 00:16
        co powtarzal za konkurencja jak za pania matka. Przynajmniej w swym wydaniu on
        line, bo do innych nie ma tu dostepu:)
        • gagapapa Re: I inteligencja pisamkow polskojezycznego Dzie 07.06.07, 01:08
          ale czy ta konkurencja pisała o tinky winky przez miesiąć?
          Bo GW pisała, a potem sama strzeliła babola.
          • onufry.zagloba O Tinky Winky to i powazne brytyjskie dzienniki 07.06.07, 01:12
            ciagle jeszcze pisza:)
            • gagapapa Re: O Tinky Winky to i powazne brytyjskie dzienni 07.06.07, 02:02
              poważne tak jak ja.
              • onufry.zagloba Times, Independent i Daily Telegraph - poszukaj 07.06.07, 02:11
                sobie w necie w ich wydaniach on line. Plus ponoc najlepszy portal swiata:
                news.BBC.
                • onufry.zagloba PS: A moze dla ciebie "powazny" to Daily Mirror i 07.06.07, 02:13
                  The Sun? Sorki, ale nie czytam i nie wiem, czy cos o polskiej idiotce napisaly:)
    • gulaga7 Dzialdowski spleen 07.06.07, 00:09
      Gdybym byl mieszkancem Dzialdowa,to tez chcialby zasnac-i nigdy wiecej sie nie
      obudzic.Pustka Polski prowincjonalnej,miasteczkowej przeraza mnie.Te miejsca sa
      martwe jak zyjacy tam ludzie-zapyzialosc,bezruch,gnusnosc,nuda,nuda,nuda.
      • onufry.zagloba Nuda jest w TOBIE, nie zas w miejscu, w ktorym 07.06.07, 00:22
        mieszkasz. Jak bardzo musi byc pusty czlowiek, ktory w samym sobie nie jest w
        stanie znalezc zajecia i rozrywki?
        Sam, gdy chce cos przyzwoitego napisac wynajmuje chalupe w jakims zapyzialym
        miasteczku, a najlepiej w jakiejs wiosce (zreszta nie w Polsce, ale na
        Wyspach). Ostatnio swietnie mi sie pracowalo przez ponad rok w irlandzkim Ardee
        w okregu Louth. I to na farmie, nie w village.
        • gupek222 Re: Nuda jest w TOBIE, nie zas w miejscu, w ktory 07.06.07, 00:25
          małe miasta są do doopy ma racje
          • onufry.zagloba Dla was - bo NIC w sobie nie macie: przykre:( n/t 07.06.07, 01:13
      • gupek222 Re: Dzialdowski spleen 07.06.07, 00:24
        W takim mieście masz dużo atrakcji jak np. pujście do sklepu biedronka,
        spokojnie można też wypalić papierosa na przystanku bo miejskie autobusy jeżdżą co godzine.

Tutaj codziennie wieje wiatr i jest cieplej niż w Działdowie. W mojej torbie
        pełno ulotek szkół językowych, reklamówki z Biedronki, tabletki przeciw
        przeziębieniu...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10909&w=52456579
        • gupek222 Re: Dzialdowski spleen i co to jest że największe 07.06.07, 00:28
          Re: Dzialdowski spleen i co to jest że największe szuje wywodzą się zmałych zapyziałych Polskich miast? demoralizująco-wkurzające otoczenie?
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10909&w=56374695
    • kaczki_i_psy Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 00:40
      hehe, mnie zwyzywali od hmmm... jak to bylo? prawicowych ekspertow? czy cos :P
    • gburiaifuria Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu.. 07.06.07, 00:50
      sama tak myslalam, gdy zona chorego wyznala, ze po wyrazie twarzy wiedziala, czy
      chce on sie napic kawy, czy herbaty. Zawsze zdawalo mi sie, ze czlowiek w
      spiaczce jest podlaczony do kroplowki i do cewnika i nawet minami zadnych zyczen
      nie wyraza, mozna tylko stwierdzic, czy widzi, czy slyszy i czy reaguje na bol,
      ale kontaktu raczej z nim nie ma.
    • pils1 jak zwykle dziennikarze g... warci... 07.06.07, 01:22
      szukający sensacji tam gdzie jej nie ma, żałośni...gó..arze..
      • kat_ja1 Re: jak zwykle dziennikarze g... warci... 07.06.07, 02:16
        Też zastanawiałam się jak to możliwe, że facet tak szybko zaczął mówić, w
        dodatku z sensem. Z reguły pacjenci, którzy leżą kilka tyg,w śpiączce, niekiedy
        uczą się mówić jak dzieci. I to też nie od razu po wybudzeniu. Każdy dzień
        śpiączki, to utrata pewnych komórek mózgowych bezpowrotnie.
    • jan3211 ...a Lis-Smoktunowicz podali co innego - kłamcy? 07.06.07, 03:04
      Ten Polsat to nieźle nawija. Podają niesprawdzone wiadomosci , a potem BBC
      powtarza te ich kłamstwa ?
    • malgorzata99 Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu.. 07.06.07, 03:21
      ta wiadomosc byla tez w amerykanskich mediach
    • szatrang Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu.. 07.06.07, 07:49
      A więc dziennikarze to oszuści, zwłaszcza Ci ,których rekomenduje PiSuar
      • paralela1 Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 08:06
        Tak media działajaą, plotą od rzeczy a na świecie powtarzają te brednie,
        wzniecają histerię często na niekorzyść Polski, a następnie media zachodnie pod
        wpływem polskich michnikowskich, lisich i geremkowskich bzdur wyrabiają sobie
        złą opinię, która wraca do Polski jako opinia zachodnia, haha, media. Banda bab
        plotkujaca w maglu.
    • galan12 a już był nowy świadek dla jpzwei- i goowno !!!!!! 07.06.07, 08:12
      a już był nowy świadek dla jpzwei- i goowno !!!!!!
      • kacey Re: a już był nowy świadek dla jpzwei- i goowno ! 07.06.07, 11:34
        Bez obaw, księża mają już wprawę w wynajdywaniu "cudów". Ale fakt tego "cudu" na
        pewno im żal, że się wydał...
    • galan12 a może to chłopaki min"0" go rano obudzili i skuli 07.06.07, 08:14
      a może to chłopaki min"0" go rano obudzili i skuli
    • mondokane nierzetelność naukowa 07.06.07, 08:19
      Pierwsza i druga (sprostowanie) informacja sa do bani pod wzgledem naukowym.
      Po pierwsze spiaczka trwa maksymalnie kilka tygodni. Ten czlowiek nie mogl sie
      wiec wybudzic ze spiaczki - mogl sie wybudzic ze stanu wegetatywnego, stanu
      minimalnej swiadomosci albo mutyzmu akinetycznego (ja stawiam na to ostatnie).

Tlumaczenia p. Hansel nie sa zbyt spojne: skoro mial tylko afazje (a wiec
      zaburzenie mowy), to dlaczego sie nie ruszal?

Lekarze nie wiedza a mowia, dziennikarze nie wiedza a mowia - sami kompetetni
      ludzie ...
    • bambooko Polski lekarz woli eutanazje i podwyzki........... 07.06.07, 08:25
      plus lapowki taka dzisiaj ich moralnosc
      • onufry.zagloba A KIEDY ty, "Hamerykan" u polskiego lekarza byles? 07.06.07, 23:32
        Nawet nie pamietasz, a wiec geba w kubel;)
    • sabinka707 Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu.. 07.06.07, 08:38
      To w takim razie czemu czekano aż 19 lat na rozpoczęcie rehabilitacji?
    • ludwigvanbeethoven Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 09:56
      Phi ale jaja!A w Danii tez o tym mowili i zwracajac uwage,ze generalnie o
      Polsce malo sie mowi to to bylo cos.Przewaznie slychac tylko o polskich
      zlodziejach i innych wybrykach.Az szkoda czytac jaka Polska ma renome na swiecie
    • sar11 Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 11:22
      Przecież dla ciemnoty trzeba pokazać że cuda się zdarzają
      • paralela1 Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 14:13
        ach ta ciemna żona, dbała o niego zamiast jak ta oświecona uśpić go i szalec za
        jego rentę z jakim młodym lewakiem, łasym na kasę.
    • bankomat68 Ka Ceta daje ciała 07.06.07, 23:14
      to w działdowie byli dziennikarze z całego świata i z japonii
      to niemożliwe - powiedziala łyzka
    • helpowanie ano tInformacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 23:27
      ja tez zaraz wpadne w spiaczke bo po moim przebudzeniu rano bedzie tlum
      dziennikarzy tylko niech nie zapomna cieple buleczki...............
    • bankomat68 Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu.. 08.06.07, 00:03
      juz dzisiaj zaafuzjuje sie kilkoma browarami
      słysząc i czując na całym korpusie
      i wybudzi mnie żona słowami
      wstawaj do roboty konusie
      • henio56 takich mamy lekarzy- facet miał umrzeć 08.06.07, 06:12
        kiedy się okazało ,ze bez ich pomocy przeżył, to wyszli na idiotów.
        Teraz pewnie strajkują domagając się podwyżek.
    • gtw100 To niby co? Leniuszek symulowal, żeby dostać L4? 08.06.07, 10:39
      Jeżeli 19 lat nie funkcjonowal mimo starań lekarzy, to jednak coś się
      wydarzyło. Może dzienikarze nieprecyzyjnie to opisali, ale dla mnie to i tak
      sensacja. Żona tego pana jest bohaterką! W usa policja dopilnowala, by w takim
      przypadku nie podawać juz jedzenia, na wniosek męża...ktory już dostał
      odszkodowanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka