izabelaa84 23.03.10, 18:57 Witam, mam 14-sto tygodniowego syna i właśnie wykryto u mnie grzybice. Jak uchronić syna przed zarażeniem i jakie grzybica może mieć konsekwencje u niemowlaka????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_73 Re: grzybica! 23.03.10, 20:00 Grzybica czego??? skóry? paznokci? układu pokarmowego??? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_stokrotka Re: grzybica! 03.07.18, 19:33 Witam, Myślę, że częsta dezynfekcja rąk, a także nieprzepacanie miejsc, które są narażone na rozwój grzybicy to podstawa. Jeżeli masz grzybicę paznokci to trzeba jak najszybciej się jej pozbyć. Wiem, że leczenie maściami, lekami itd. są mało skuteczne. Polecam sprawdzić leczenie laserowe na przykład: bodycareclinic.pl/oferta/zabiegi/laserowe-leczenie-grzybicy-paznokci-laser-gentle-yag-pro-u/ - skuteczność jest bardzo wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.aga22 Re: grzybica! 03.07.18, 21:14 Naprawde, 1,5 rocznemu dziecku? Na skore? Po 8 latach? Ludzie nie wstyd Wam tak spamowac? Odpowiedz Link Zgłoś