mald
07.04.11, 18:47
Witam mamy i p. doktor.Moje dziecko 6 letnie chyba ma jakiś wirus jelita..ale niewiem tak naprawdę co to jest.wczoraj po przedszkolu brzuch go strasznie rozbolał, az zwijał się z bólu.Ból był w dole brzucha, taki kurczowy, zarzynający ponoć..Udaliśmy się do lekarza, który stwierdził ze coś się może rozwijać..Oprócz tego na twarzy miał lekko czerwone krostki.Jeść mu się normalnie chce, ale go boli ciągle brzuszek,,już dzisiaj nie tak jak wczoraj(mamy biegunkę).Cztery lata temu gdy byliśmy w szpitalu , wróciliśmy z rotawirusem, wymioty, biegunka, kompletny brak apetytu, i wstrętne śmierdzące stolce.Teraz jest to zupełna biegunka i ból brzuszka.Pije Debridat i probiotyk.Mocz zrobiliśmy wyszedł ok, cukier też.Pewnie to nic takiego, ale mój syn nie miewa w ogóle bóli brzucha,wiem ze coś się przyplątało i kompletnie niewiem co mu dawać jeść.Np na śniadanie?Koleżanka powiedziała mi, ze moze to być łagodna forma jelitówki, skoro kiedyś przechodził już coś takiego i przebiegała ona dośc ciężko.Niewiem co ot ym myśleć