02.08.14, 21:12

Jestem z synkiem w CZD. Od 2 lat wszystkie moje dzieci maja diagnozy spectrum autyzmu. Najbardziej dotknelo najmlodszego autyzm, Hashimoto, teraz doszla padaczka. Synek ma odwieczne problemy z przewleklymi infekcjami grzybicznymi, wirusowymi i ostatnio bakteryjnymi. Jednak immunoglobuliny są ok. Ja bylam dzieckiem bez grasicy i z wrodzonym niedoborem immunoglobulin. Pani dr podejrzewa ze to nie autyzm tylko di Georg. W poniedzialek badania genetyczne w tym kierunku. Synek nigdy nie mial badanego serca, czy to mozliwe ze ma jakas wadę która do tej pory sie nie ujawnila? Ma 5 lat.. Nie wiem co mam o tym mysleć.
Obserwuj wątek
    • amoni21 Re: witam sie 04.08.14, 21:05
      Witam,
      Przy tym zespole nie zawsze wystepuje wada serca. Moja corka nie ma wady serca. A pani miala robione badania genetyczne? Ja i maz zostalismy przebadani.
      • kaskax25 Re: witam sie 04.08.14, 21:42

jeśli okaże sie ze to zespól,di Georga to cala moja rodzina zostanie przebadana, no ale na to badanie trzeba czekac. Synek od lutego strasznie choruje, od kwietnia ma drgawki, czekam na wyniki bo pani dr podejrzewa ze moga byc wynikiem zlej gospodarki przytarczyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka