Dodaj do ulubionych

problem ze spaniem

13.07.07, 14:54

Obserwuj wątek
    • zankoha Re: problem ze spaniem 13.07.07, 15:24
      witam
      Ja również jestem mamą trzymiesięcznego synka Igorka.Objawy do teraz(chociaż nie
      zawsze)obserwuje u mojego synka.Pytałam lekarza o wyginanie się jak parabola i
      kopanie nóżkami.W odpowiedzi usłyszałam,że być może jest bardzo uczulony na
      zmianę pogody(i faktycznie na każdą zmianę z ciepła na zimno lub odwrotnie)i
      reaguje w ten sposób.Drugi z powodów to wzdęty brzuszek_kazał podawać dwie
      krople do mleka ESPUTICON i usypianie jest łatwiejsze.A to dlatego ,że rzeczą
      oczywistą jest,że kładziemy dzieci zaraz po jedzeniu do spania.A one (już teraz
      o tym wiem)potrzebują odbicia i popurkania sobie:-).I tak każdym jedzeniu staram
      się ,aby Igorkowi odbiło się.Potem przytulanie ,chwila zabawy całusek i
      dzieciątko śpi z 2-3 godzinki.Esputicon kupisz w aptece bez recepty,krzywdy
      dziecku podając tym nie zrobisz.Poobserwuj małego:-)
      Pozdrawiam ZANKOHA
      • ana9937 Re: problem ze spaniem 13.07.07, 15:32

• zankoha Re: problem ze spaniem 13.07.07, 15:43
          Wiesz:-)jestem 34 mamą po 12 latach.Moje macierzyństwo wygląda zupełnie
          inaczej_jest bardziej dojrzałe,odpowiedzialne.Mam 12_letnią córcie Martyne,która
          bardzo mi pomaga.U Igorka zauważyłam,że jak Go przed snem przytule i powiem mu
          jak bardzo Go kocham i powtarzam mu przed snem NIECH CI SIĘ ANIOŁKI
          PRZYŚNIĄ:-)to jest spokojny i szybciej zasypia.Poklepuje Go po pupci(bardzo to lubi)
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka