muszka73 24.08.07, 19:49 Co może oznaczać "gorący"mocz oddawany przez dziecko?Moja córka mówi,że sika gorącym moczem :/ czy to objaw jakiejś choroby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: Gorący mocz 25.08.07, 00:25 Goracy mocz to znaczy, ze ja pewni epiecze przy siusianiu. Pisalas w innym watku, ze dziecko wrocilo znad moza z grzybica pochwy. Mozliwe, ze ma rowniez zapalenie ukladu moczowego wywolane grzybami (zdarza sie,m chco bardzo rzadko). Zrob badanie ogolne moczu i posiew, ale takze w kierunku grzybow. No i tak jak Ci radzil pan doktor - koneiczni ewizyta u ginekologa dzieciecego, by wyleczyc grzybice. Odpowiedz Link Zgłoś
muszka73 Re: Gorący mocz 25.08.07, 08:37 Grzybica już w trakcie leczenia,nystatya i clotrimazolum.Badania moczu już były robione na posiew i ogólne,ale nic nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Gorący mocz 25.08.07, 09:25 Czy badanie w kierunku grzybow takze??? Jakimi grzybami mala byla zakazona? Odpowiedz Link Zgłoś
morskawoda Re: Gorący mocz 25.08.07, 10:30 Grzyby typu Candida.Niewiem,czemu właściwie nie dstała antybityku,jakoś nie mam przekonania że to ak łatwo minie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
muszka73 Re: Gorący mocz 25.08.07, 12:22 cześć ewo (morskawodo) :) no ja też niewiem czy minie,czy nie.:( Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Gorący mocz 25.08.07, 12:36 www.urologiapolska.pl/artykul.php?1710 jako teoria... Odpowiedz Link Zgłoś