alicjalodz 06.11.07, 18:56 Czy przy pomocy inhalatora elektycznego można inhalować dziecko ziołami na stan zapalny gardła ? Jeżeli tak to w jaki sposób.Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicjalodz Re: inhalacje ziołowe 18.11.07, 10:05 Możę ktoś ma doświadczenia z inhalatorem i ziołami na katar i gardło, a może Pan Doktor udzieli mi wskazówek. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
te-ti Re: inhalacje ziołowe 18.11.07, 14:14 Ostatnio zakupiłam taki inhalator i pani poinformowała mnie aby do inhalacji nie używać olejków typu olbas bo można zepsuć nebulizator.Córka miała ostatnio katar i lekko czerwone gardło.Robiłam jej inhalacje z soli fizjologicznej pół na pół z wodą destylowaną.Przeszło a zawsze taki katar kończył się póżniej wstrętnym kaszlem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alicjalodz Re: inhalacje ziołowe 18.11.07, 14:19 W przypadku nosa który leczymy sól fizjologiczna mało pomaga, dlatego myślałam raczej o rumianku, ale nie wiem czy można. Odpowiedz Link Zgłoś
te-ti Re: inhalacje ziołowe 18.11.07, 14:25 pytałam naszej pediatry o rumianek i odradziła. Odpowiedz Link Zgłoś