ambrozja.5 18.02.22, 10:41 Hej, jeśli jesteście zainteresowani przeczytaniem wielotematycznego bloga, to polecam ten www.nocpolska.pl/. Dajcie znać, co myślicie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenamagda11 Re: Blogi 01.08.22, 09:17 Teraz chyba lepiej prowadzić instagram albo tiktoka, na blogi mało kto wchodzi Odpowiedz Link
nie-wiem-pytam Re: Blogi 02.02.23, 16:29 To prawda, ale na blogu jest więcej miejsca na pisanie. Dla każdego jest jakaś luka w internecie Jak się dobrze prowadzi blog to są też obserwatorzy, którzy wchodzą i czytają. Ja prowadzę od lat: Poradnik Turystycznego Myślenia: turystycznemyslenie.blogspot.com A teraz rozpoczęłam kolejna przygodę: nie-wiem-pytam.blogspot.com/2023/02/jakie-ksiazki-warto-przeczytac-styczen.html Odpowiedz Link
nie-wiem-pytam Re: Blogi 02.02.23, 16:32 Ja weszłam na blog, ale niestety ewidentnie są to jakieś teksty tłumaczone translatorem z innych blogów, bo nie mają żadnego sensu. Wielka szkoda. Ale zapraszam do mnie: Ja prowadzę od lat: turystycznemyslenie.blogspot.com i nie-wiem-pytam.blogspot.com Odpowiedz Link
suplementhistorii Re: Blogi 03.03.23, 20:30 Ja też polecam www.suplementhistorii.blogspot.com. I też poproszę o opinię. Odpowiedz Link