krzysztof_wandelt 17.08.11, 17:01 nie widze takiego watku to zakladam Ogloszenie-aukcja mojej przyjaciolki netowej: aukcje.nasza-klasa.pl/sliczna-kotke-oddam-i1774416140.html?msid_=14003&mwhich_=2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felinecaline Re: TABLICA OGLOSZEN 18.08.11, 16:13 Kotka sliczna, ale aktualna "rezydentka" nie akceptuje. Zycze malenkiej znalezienia przyjaznego i gwarantujacego rowna dlugowiecznosc domu i kochajacych "dwunogow". Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: TABLICA OGLOSZEN 19.08.11, 02:33 Krzysztofie, samo ogloszenie kici na allegro szybko jej domu nie znajdzie, tu masz liste portali na ktorych sie zwyczajowo oglasza kociaste: forum.gazeta.pl/forum/w,10264,101393111,101393111,Strony_na_ktorych_mozna_zamiescic_ogloszenia.html jest tego jeszcze wiecej. Przekaz przyjaciolce jesli mozesz i jeszcze taka uwaga, opis musi byc bardziej wyczeroujacy a nawet poetycki kciukasy za dom! Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: TABLICA OGLOSZEN 30.08.11, 14:55 link wstawiam dla statystyki bo juz jest zalatwiona, ale przez niedziele mialem na 2000 m2 lasu dwa szczeniaki... i mieszane uczucia bo znajda sliczny i mily: forum.gazeta.pl/forum/w,63,128334320,128334320,Szczeniak_przywiazany_pod_Tesco_na_Retkini_.html Odpowiedz Link
felinecaline Re:- jeszcze foto 30.08.11, 17:00 Psinka rzeczywiscie wyglada na sympatycznego i madrutkiego, ladnie "sie trzyma" , prawie jak pies na wystawie. No i wyglaskany taki - pewnie to byla jakas przykra przygoda - przykra tak dla niego jak i dla jego ludzkiej rodziny. Wrocil do siebie? A moze "pekles" i zatrzymales dla towarzystwa Murci? Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re:- jeszcze foto 30.08.11, 20:33 przygotowałem sobie telefony do związku kynologicznego, linki do stron z ogloszeniami o zgubach, zaopatrzylem z karme, koc do samochodu (chorowal w aucie) Syn byl umowiony z kierownikiem Tesco na telefon, poprosil zeby przyjechac. Okazalo sie ze chce zaopiekowac sie pieskiem mama kierowniczki zmiany ktora stracila psa niedawno. Pies napewno jest z papierami czyli ma wartosc rynkowa i zatrzymanie go bez proby odnalezienia wlasciciela jest zatrzymaniem jego własności. Wiem kto go ma i jesli znajdzie sie wlasciciel i wytlumaczy sie to przekaze gdzie ma sie zglosic. Odpowiedz Link
felinecaline Re:- jeszcze foto 01.09.11, 16:11 No i co z psinka? A poza tym, oglaszam, ze wciaz zyje, mimo wszystko, co mi w sensie doslownym spada na leb. We wtorek zostalam "kobieta upadla" we wlasnym domu i za sprawa (znow) osobistego meza, ktory tak skutecznie naprawial pewnien drobny przeciek, ze nastapil obfity wylew a ja sie wzielam i poslizgnelam na kaluzy wody, ktorej istnienia w konkretnym miejscu nie podejrzewalam. Na szczescie "na goraco" zdolalam jeszcze wytrzec wode zanim sciekla na sufit sasiadow. Kiedy "ozieblam" okazalo sie, ze nie obeszlo sie bez lekkiej na szczescie, ale jednak kontuzji stawu kolanowego i biodrowego. Nieoceniony Jego exkremencja szef po kilkugodzinnej obserwacji moich niemrawych wysilkow w pracy udzielil mi zwolnienia do konca tygodnia, co przyjelam z wdziecznoscia, kazalam sie odwiezc w osobiste pielesze i prawie 2 dni ...przespalam. Kazdorazowa wycieczka chocby do WC to byla droga przez meke, jeszcze jest w obie strony pod gorke, ale ciut lzej. Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re:- jeszcze foto 01.09.11, 19:50 kuruj sie moja Upadla w tym sezonie pare razy bez bolesnych skutkow obecnie dopadlo ja - dwa miesiace w wilgoci i porazenie od dwoch zwyrodnialych kregow ledzwiowych, robie jej zastrzyki z Ketonalu na tyle jest lepiej ze poszlismy w las, na kurki... i najwazniejsze to ze wrocilismy ja tez mam porazenie - jutro wracamy na zimowe leze... w sobote na slub i wesele 70 km i w niedziele poprawiny nie damy rady w sobote biore zastrzyki ze soba ---- psinka dobrze trafila bo do rodziny wielopokoleniowej chwala ze jest ulozony jesli sprawdza sie moje proroctwa to wyzel potrzebuje wybiegania sie ---- Murka i krolas tez wracaja do cywilizacji jak to bedzie?? Odpowiedz Link
felinecaline Re:- jeszcze foto 01.09.11, 20:36 psinka wyglada supersympatycznie, tym niemniej w 98% nie jest wyzlem, co w niczym nie umniejsza jego walorow i ochoty "wybiegania sie", bo mlodziak to jeszcze. Z racji dlugoletniej przyjazni ze sfora wyzlow z "Brozowego Dworku" w Katowicach i przyjazni z Ich Pancia - kynologiem i milosnikiem rasy nauczylam sie ich niejako "przez osmoze" . Niedawno pokazywalam ostatni miot, pamietasz moze? A Twojej znajdce zycze wygodnego zycia u nowych gospodarzy lub szczesliwego powrotu do dotychczasowych. Murce, kroliczkowi o Adasiu nie zapominajac pogodnej jesieni, jak najmniej stressow w wyciu i szkole, dla Was tego samego rowniez "przez osmoze" i milego balowania oraz rychlej mozliwosci odstawienia zastrzykow - fffffuJ! Odpowiedz Link
metodiw Re:- jeszcze foto 01.09.11, 22:19 Psina wygląda sympatycznie Ja do waszych dolegliwości dodam mój reumatyzm, który w ostatnich dniach siedzi mi w przegubach dłoni Czyżbym była za stara, żeby sobie pływać w basenie? O, nie, nie zgadzam się! Odpowiedz Link
felinecaline Re:- jeszcze foto 01.09.11, 22:37 meto, te bole w nadgarstkach to zapewne wynik tego, ze za malo ostatnio pisujesz. To sie msci Abasen - zawsze, w kazdym wieku i niemal kazdych okolicznosciach. Stan wszystkich stawow moze sie wylacznie poprawic. Odpowiedz Link
metodiw Re:- jeszcze foto 01.09.11, 22:46 No to co - skutki zeszłotygodniowych upałów i późniejszego ochłodzenia? nie pojmuję Ale, jeżeli moje drzwi w czasie tych upałów tak napęczniały, że ledwo dały się domykać, to może faktycznie jakaś wilgoć w powietrzu wpłynęła na moje nadgarstki??? Normalnie drzwi zachowują się tak w czasie długotrwałej słoty... A nie pisałam trochę z innych powodów, miałam stresa Ale już po. Odpowiedz Link
kwiatek_leona Re:- jeszcze foto 02.09.11, 00:11 Ojojoj, wspolczujac dolaczam do kwekajacej ekipy z moim ischiasem, czy inna tego typu cholera. 2 tyg. temu pakowalam nasz dobytek do wyslania do Francji i nadwyrezylam mizerne sily. Dla zwiekszenia wydajnosci pracy porzucilam kule i kustykalam bez nich przez 2 dni z rekami pelnymi platerow, talerzy i wytworow boleslawskich. I jakos od tej pory jest tylko z dnia na dzien gorzej. ALE rekompensuje sobie wzmozonym spozyciem winnych uzywek, ktore pozwalaja mi zasnac przynajmniej na kilka godzin. Nie ma wiec tego zlego, co by na dobre nie wyszlo, hop siup cza cza cza Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Lista Internowanych 12.12.11, 19:51 jesli kogos jeszcze interesuje to jest tu do pobrania: 13grudnia81.pl/portal/sw/wolnytekst/9499/ Odpowiedz Link
mamalgosia szydełkowe zabawki, narzuty, ozdoby 14.01.12, 18:33 zapraszam, chętnie wykonam Link poniżej Odpowiedz Link
felinecaline Re: szydełkowe zabawki, narzuty, ozdoby 14.01.12, 18:59 Meeeetooo! Ten zielony kapilutek autorstwa mamalgosi w sam raz na anielczyna glowke na powitanie wiosny Nosilam kiedys taki, chyba na I roku studiow, jak byla "epidemia" Love Story. Moj byl jak istny slonecznik: denko bylo brazowe a reszta zolta - to byla jakas jedyna resztka wloczki znaleziona w polbizu "domowego ogniska" a kapilutek wysztrykowala mi moja osobista Autorka, chocia palala nienawiscia do wszelkiego roi. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: szydełkowe zabawki, narzuty, ozdoby 14.01.12, 21:30 chętnie zrobię według Twojego pomysłu Odpowiedz Link
felinecaline Re: szydełkowe zabawki, narzuty, ozdoby 14.01.12, 22:39 Tylko, ze od tamtej pory ja przestalam nosic kapilutki a moje pomysly moga byc nieprzetlumaczalne na jezyk szydelka . Odpowiedz Link