31.12.14, 23:14
Wszystkim LESerkom wszystkiego najlepszego w Nowym Roku a ja mam nadzieje, ze "z nowym rokiem nowym krokiem"...wystartujemy do wspolnych leniwych pogaduchow.
Zdjecia nie moge wstawic, odumialam sie sad
Obecnio czy nie- kocham Was za poprzednie lata razem tu spedzone i zycze kazdemu spelnieniaz wszelkich planow i marzen i leserskiej nirwany.

Obserwuj wątek
    • niennte Re: Na 2015 01.01.15, 19:06
      Serdecznie dziękuję smile
      Kochanej Naczelnej Leserce oraz wszystkim tu zaglądającym życzę dużo, dużo zdrowia, optymizmu, spokoju, humoru oraz zdrowego dystansu do codziennych spraw smile smile smile
      • felinecaline Re: Na 2015 01.01.15, 22:32
        Zeby jeszcze choc jedna jedyna "codzienna sprawa" chciala miec odrobine dystansu ...do mnie sad
        • niennte Re: Na 2015 01.01.15, 23:00
          Poociesz się: ja w tym roku w ogóle nie miałam świąt - zachorowałam przed Wigilią i dopiero po kilku dniach zwlokłam się z łóżka sad Nadal kaszlę jak stary gruźlik wink
          • felinecaline Re: Na 2015 01.01.15, 23:28
            m to - w kazdym razie, ze nie domagasz (kaszlu nie slyszalam). Zycze, zeby szybkszedl i zeby Ci zdrowie dopisywalo w wersji "made in 2015".
            • felinecaline Re: Na 2015 01.01.15, 23:36
              "Ugryzlo mi" poczatek, a mianowicie, ze czulam to sad Siada mi Dell sad

• niennte Re: Na 2015 02.01.15, 09:12
                No to nie ma co, trzeba wyskrobać na nowy uncertain
                Jeśli chodzi o mnie, mogę się obejść bez wielu rzeczy, ale nie bez komputera.
                • felinecaline Re: Na 2015 02.01.15, 21:20
                  Nienn, fundusz jest dostepny bez "skrobania", jutro jade rozejrzec sie w asortymencie smile nie lubie wybierac na podstawie zdjec z katalogow..
                  • niennte Re: Na 2015 02.01.15, 23:47
                    Nooo, to żaden problem, tylko wybierać big_grin
                    A szczerze, to ja się tego nigdy nie nauczyłam, mając zięcia informatyka wink Zlecam zadanie do wykonania i wierzę, że wybiera najlepiej, jak się da big_grin Jedynie rzec mogę, że od niedawna też mam Della i że śmiga jak lalka smile
                    • felinecaline Re: Na 2015 03.01.15, 00:03
                      No wlasnie, moj Dell byl niezawodny 8 lat ( z "przewidzianych" 5ciu!!!!.Niech no tylko dopadne nastepnego! big_grin
                      Witak, Kwiatuszku, Zycze Ci wspanialego a glownie bezbolesnego 2015.
    • a74-7 Re: Na 2015 02.01.15, 12:22
      Z noworocznymi zyczeniami wpadlam ,bo cisza tu wielka smile
      Zdrowia zycze , bo czytam , ze potrzebne smile
      No I cos dla ukojenia duszy ...milego leserowania w Nowym Roku
      www.youtube.com/watch?v=XOBplJczh-w
    • a74-7 Re: Na 2015 02.01.15, 12:31
      Pozwole sobie jeszcze dodac osobiste zyczenia
      dla dawno tu nie czytanego rodzynka
      Krzysia oraz szanownej Malzonki :-
      )Moj "stary "rowniez pozdrawia smile
      Z fajerwerkami wink
      www.youtube.com/watch?v=7W4Plur00po
    • kwiatek_leona Re: Na 2015 02.01.15, 22:39
      I ja zycze wszystkim, zeby 2015 pod kazdym wzgledem okazal sie dla nas dobry.
      Byl przez kilka dni snieg ale juz tylko slysze co jakis czas, jak z hukiem obsuwa sie z dachu. Mikolaj przyniosl w prezencie cud miod kozaczki ale przeciez ich nie zaloze na te pluche.
      A wiec pozostaje tylko myslec o zblizajacej sie uprawie rolnej i zaczac zamawiac nasiona pomidorow, co niniejszym uczynilam. Obysmy szybko przyszla I kazde z nas moglo sie zaczac cieszyc naszymi ogrodkami, balkonami, itc.

• niennte Re: Na 2015 02.01.15, 23:49
        Dziękuję Wam obu za życzenia smile

Tylko gdzie się podział Krzysztof?
        • felinecaline Re: Na 2015 03.01.15, 00:05
          Krzysztof grasuje na fb smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka