Dodaj do ulubionych

Psycholog dziecięcy

25.04.12, 20:58
Witam,
czy ktoś mógłby mi polecić jakiegoś psychologa dziecięcego na NFZ lub prywatnie?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • madzienka07 Re: Psycholog dziecięcy 27.04.12, 21:25
      babka przyjmuje w Świcie w tej cześci z biurami
      przyjmuje prywatnie ale ma dobre podejście do dzieci
      ja byłam zadowolona
      tylko nie trzyma sie godzin zawsze sporo wychodzi
      jak umówi sie na 2 h to jest 3 :)
    • kasik105 Re: Psycholog dziecięcy 05.05.12, 11:25
      ja bylam z synkiem na Bema w Medi-luxie, jest tam fajna młoda psycholożka od dzieci, jestem bardzo zadowolona z porady. polecam.
    • atka15 Re: Psycholog dziecięcy 08.05.12, 11:15
      Dziękuję za informacje, a jaki jest koszt wizyty?
      • kasik105 Re: Psycholog dziecięcy 10.05.12, 21:29
        to zależy co będzie robić, badanie czy tylko rozmowa. ceny w całym Tarnowie sa mniej więcej takie same. Ja potzebowalam badanie do tej komisji o niepelnosprawnosci i zaplaciłam 150zł. Ale jest super, bo umawiasz się kiedy ci pasuje, nawet na drugi dzien, opinie dostajesz zaraz, a nie tak jak "państwowo" gdzie czekasz na badanie pół roku, a potem miesiac na opinie.
    • agawwa38 Re: Psycholog dziecięcy 14.07.12, 15:40
      chodziłam z córką do mgr Anety Wąsowskiej - Sobków w Ośrodku Interwencji Kryzysowej w Mościcach, po kilku spotkaniach byla ogromna poprawa, wcześniej moje dziecko miało straszne lęki, teraz problemu już nie ma . Z czystym sumieniem polecam :)))
      • mari.atka Re: Psycholog dziecięcy 23.07.12, 15:42
        Czy ta pani przyjmuje gdzieś prywatnie? Znajomy mi ją polecił, ale w Ośrodku są terminy a ja potrzebuję na już .
      • ivetaa Re: Psycholog dziecięcy 15.04.13, 17:18
        Pani Wąsowska przyjmuje również prywatnie w gabinecie Senseo w Tarnowie.
        Polecam też p. Annę Piotrowską, przyjmuje w Senseo i w MOPS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka