caro333 22.09.04, 16:09 bo mnie Adminus Maximus zrugał za niedokładność,lecz na razie żadnego śladu...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caro333 Re: Węszę,szukam... 22.09.04, 16:17 Wywęszyłem zaś wczoraj:kropelkę brandy,kropelkę Jaśka Powsinogi i nawet dwie kropelki siwuchy oraz parę kropelek soczku z grejpfruta...Oraz duuuużo lodu, wszystko w okolicach lodówki...Żona kazała mi to wszystko wylać do zlewu...:))) Ciekawe,czy wszystko już przeciekło przez korek?...Eeee,sam sprawdziłem - szczelny był!!!:)Zaraz tam wracam...Qwerty,nie czytaj!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Węszę,szukam... 22.09.04, 19:50 Oj, narody świata! Ja w piątek też coś wywęszę... A teraz tracę wzrok, bo zepsuł mi się monitor i oddałem go do serwisu i w zamian dostałem "zastępczy" No chyba dla niewidzących! Dramat nie monitor! Stary, wyświecony i nic nie widać. Ale i tak się cieszę, bo mój się zepsuł 2 tygodnie przed końcem gwarancji. Wiedział kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Węszę,szukam... 22.09.04, 20:09 A jest jeszcze "sprzedaż konsumencka"! Lepsza od gwarancji - bo dłuższa. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Węszę,szukam... 22.09.04, 23:11 No akurat ja miałem 3 lata gwarancji na monitor LG i tenże sprzęt był łaskaw spieprzyć się dziś koło południa (akurat miałem wejść na forum!), za co jestem mu wdzięczny, bo stało się to ciut, ciut przed końcem gwarancji. A teraz, to niech se Japońce płacą za naprawę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Węszę,szukam... 22.09.04, 23:33 Bo współczesne telewiozry są tak robione - mją wytrzymać tylko okres gwarancji, a potem kupuj nowe, Nawet naprawiać się nie za bardzo opłaci... Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Węszę,szukam... 23.09.04, 07:56 No to w tym przypadku ktoś za to poleci, bo zepsuł się na samym końcu gwarancji. Pewnie będą musieli skrócić gwarancję, tak do 2 lat i 11 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Węszę,szukam... 23.09.04, 11:00 Albo zacząć liczyć termin gwarancji nie od daty sprzedaży tylko od daty produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś