lobuzek1 29.10.04, 08:23 A tak sobie piszę. Co u Was dobrego słychać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: A takie tam 29.10.04, 08:40 Co słychać? Myślę o dotrwaniu do weekendu - dłuższego niż zwykle. Zanim dotrwam czeka mnie dzisiaj sporo pracy. Ale na forum zajrzę od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: A takie tam 29.10.04, 09:08 U mnie dzień baaaaaaardzo pracowity.I jeszcze mnie niektórzy wkurzają jak cholera.Dostałem pozew do sądu(pracy),walczę z urzednikami o pieniądze na przyszły rok...nie!Nastawiam się na ODPOCZYWANIE w czasie długiego weekendu.Mam w planie Kraków i beskid niski.Odwiedzę groby przodków.Może pogoda będzie fajna to wtedy i Kraków i beskid powinien podziałać na m,nie kojąco(chociaz z tym Krakowem...):)))) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: A takie tam 29.10.04, 09:14 No.... a ochroniarz Qwerty zawiódł oczekiwania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: A takie tam 29.10.04, 09:18 Własnie...Zawiedziony jestem:( Trudno! Kamizelka,szczepionka...Może przeżyję.:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: A takie tam 29.10.04, 09:21 A poza tym wszystkim cieszę się,że wreszcie na forum zajrzał Lobuzek i Gomez..Lakoniczni jak taksoofka,ale zawsze - dali znak życia..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A takie tam 29.10.04, 09:28 Może nie zawiódł tak zupełnie - ale jeszcze nic pewnego. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: A takie tam 29.10.04, 23:51 Czy otrzymanie pozwu do sądu (pracy) oznacza, że bedziemy zmuszeni za jakiś czas posyłać Ci cebulę, a jedynym sposobem kontaktu z Tobą będą widzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A takie tam 29.10.04, 09:27 Słoneczko wyjrzało - mimo pochmurnej pogody. Może jutro wolne będę miał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: A takie tam 29.10.04, 15:12 Teraz słychać lepiej... Uporałam się z pilną i pracochłonną robótką, od listopada mogę zacząć coś nowego. Tak lubię! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A takie tam 29.10.04, 16:25 Od listopada ruszają prace z koszyka: "pilne - do wykonania natychmiast" (data najświeższego zlecenia - marzec 2004). ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: A takie tam 29.10.04, 17:41 Ja też jakos nieprzemyślanie przyniosłam do domu ( bo wcześniej, o zgrozo! zrobiłam) dwa zadania klasowe. Muszę to poprawić i MI SIĘ NIE CHCE!!!!!!!!!!! Jest ktoś chętny????? Pomożecie???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: A takie tam 29.10.04, 19:19 to ja, na pytanie lobuzka może odpowiem śpiewająco: niiic cieeekaaaaaaaaweeeeeegooo :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A takie tam 29.10.04, 20:17 rafal761 napisał: > to ja, na pytanie lobuzka może odpowiem śpiewająco: > niiic cieeekaaaaaaaaweeeeeegooo Gienek! Bracie! Z tej strony sławny Bodzio! :-D (P.S. Czy Twoje obyczaje na łące dalej się nie zmieniły?) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: A takie tam 29.10.04, 19:25 Ja odpadam, nie cierpię bazgrołów. Czasem zdarza mi się poprawiać domowe prace mojej leworęcznej bazgrzącej jak kura pazurem pociechy... I wszystko zazwyczaj byłoby nieźle, gdyby nie to, że zanim dojdę do końca pracy, jestem okropnie wkurzona i wyczerpana rozszyfrowywaniem tych jego hieroglifów. Podziwiam nauczycieli za cierpliwość w tej dziedzinie. Mnie się zazwyczaj scyzor w kieszeni otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A takie tam 29.10.04, 20:19 A które hieroglify gorsze? Pociechy czy arabskie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: A takie tam 29.10.04, 20:47 Arabskie zdecydowanie ładniejsze! I bywa, że czytelniejsze i bardziej zrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: A takie tam 29.10.04, 23:47 qwerty.tarnow napisał: > Hehe > Jak np. to: السلام علي > 603;م ??? owszem... to tekst przywitania - as-salamu alajkum.... - wa alajkum as-salam! Chociaż o tej porze stosowniejsze byłoby powiedzenie masa'u l-khair... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A takie tam 30.10.04, 21:07 Rety! Nawet nie wiedziałem co wkleiłem. Dzięki za tłumaczenie (na żywo i tutaj). Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A takie tam 29.10.04, 20:07 lubona napisała: > Jest ktoś chętny????? Pomożecie???!!! Przynieś jutro. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: A takie tam 29.10.04, 20:21 Qwerty, Wiesz jakie ciężkie są papierzyska????? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A takie tam 29.10.04, 20:27 To w wersji elektronicznej poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A takie tam 29.10.04, 20:06 qwerty.tarnow napisał: > Od listopada ruszają prace z koszyka: "pilne - do wykonania natychmiast" Powyższe oczywiście to był komentarz do wypowiedzi Tekli. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: A takie tam 29.10.04, 20:49 Tak to ja nie mam. Jestem na bieżąco ze swoimi sprawami zawodowymi. Nie mogłabym spać spokojnie, gdyby było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A takie tam 29.10.04, 22:53 teklat napisała: > Tak to ja nie mam. No dobra. To zamiast marca jest maj? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: A takie tam 30.10.04, 08:37 Ale się wątek rozkręcił! A ja rano powkurzałem sąsiadów, bo razem ze ślusarzem montowaliśmy stalowe drzwi do piwnicy; cholera rok temu ukradli mi 2 kompoty wiśniowe i słoik soku malinowego! A poza tym to dobrze, we wtorek czeka mnie wycieczka do Warszawy, a od środy praca. No a w piątek pierwsza wokanda:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: A takie tam 30.10.04, 18:04 Wow!!!!! To będziemy tu znowu musieli wszyscy trzymać kciuki! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A takie tam 30.10.04, 21:02 teklat napisała: > Wow!!!!! To będziemy tu znowu musieli wszyscy trzymać kciuki! :)) Tylko że tym razem, to za tego co po drugiej stronie stołu będzie - żeby go zbytnia "sprawiedliwość" nie dopadła. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A takie tam 30.10.04, 21:04 Oczywiści żart był głupi i niestosowny. Bo ów jegomość (jegomościa w formie żeńskiej?) lepiej nie mó(o)gł(a) trafić. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: A takie tam 30.10.04, 21:17 no cóż... kiedyś trzeba zacząć dorosłe życie pełną gębą:). wszystkich prędzej czy później to spotyka. Ja na myśl pracy jeżę się akutalnie, bo w piątek, który miał być już spokojniejszy spotkało mnie cos nieprzyjemnego. No i to "nieprzyjemne" przeciagnie się na wtorek. ale co tam:) Nie takie rzeczy w zyciu się już przechodziło:). a zły czas zawsze kiedyś mija:). Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: A takie tam 30.10.04, 21:33 Lemuriza napisała: . No i to "nieprzyjemne" > przeciagnie się na wtorek. ale co tam:) Nie takie rzeczy w zyciu się już > przechodziło:). > a zły czas zawsze kiedyś mija:). Mam nadzieję, że we wtorek nie będzie tak źle... Mnie zazwyczaj zdarza się, że gdy spodziewam się czegoś nieprzyjemnego w pracy, to okazuje się, że rzecz jest całkiem do zniesienia. Więc - może i u Ciebie tak będzie? I masz racje - im jest gorzej, tym za chwilę będzie lepiej... To trochę przewrotne, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: A takie tam 30.10.04, 21:51 poradzę sobie:). "Przeczekać, przeczekać trzeba mi":) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: A takie tam 30.10.04, 22:22 Łobuzku, a nie trzeba Ci czasem widowni? Może podskoczę i porobie za klakiera na korytarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: A takie tam 30.10.04, 22:31 Wszyscy za mną też i następne spotkanie gotowe? Daj znać, gdzie mamy się ukazać, jeżeli oczywiście aplauz potrzebny? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A takie tam 30.10.04, 22:36 Bedziemy siedzieć i skandować: 10, 10, 10. Albo: za-wia-sy, za-wia-sy. A Ty już będziesz wiedział co społeczne poczucie sprawiedliwości chce. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: A takie tam 30.10.04, 22:38 To jeszcze temu społecznemu poczuciu rozszyfrujcie, bo ono chyba nie będzie wiedziało, co chce i co skanduje. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: A takie tam 30.10.04, 23:41 Czy mamy się jakoś przebrać jako klakierzy? Ucharakteryzować? Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: A takie tam 31.10.04, 19:23 Eee, dajcie spokój, ale kciuki trzymajcie. W piątek to na początek posiedzenia i zażalenia na odmowę wszczęcia lub umorzenie śledztwa, ale zawsze to już wokanda. A jakby kto chciał kiedyś z klasą na rozprawę (bo na posiedzenie nie bardzo można) wpaść jako publiczność, to zapraszam do... Bochni. Lubona ma blisko:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: A takie tam 31.10.04, 19:36 I to mnie baaaardzo zainteresowało. Mam II klasę i chętnie bym im pokazała pracę sądu. Łobuzku trzymam za słowo. Będę miała jak znalazł wycieczkę i to naukową prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: A takie tam 31.10.04, 20:09 No to nie ma problemu, przecież rozprawy sądowe są jawne. Ostatnio też jakaś klasa byłą na wycieczce. Odpowiedz Link Zgłoś