malina76 06.04.06, 13:34 Nie jestem z waszego miasta i nie wiem gdzie coś takiego można usunąć.Mam pieprzyk i poszukuje kogoś kto go usunie.Prosze o informacje na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresa50 Re: Gdzie można usunąć pieprzyk ??? 06.04.06, 20:23 Medico Dent na ul. Krasińskiego. Środy po południu. 50 zł 1 szt. Odpowiedz Link Zgłoś
malina76 Re: Gdzie można usunąć pieprzyk ??? 07.04.06, 11:58 Mam kilka pytań do Pani .Czy pozostają blizny?Jaka metoda jest u nich stosowana (wycinanie,laserowo itp)Czy posiada Pani tel? Przepraszam za te wszystkie dociekliwe pytania ale mam kilka pieprzyków których urosły ostatnio i boje się żeby nie rozwineły się w coś grożniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Gdzie można usunąć pieprzyk ??? 08.04.06, 13:42 To już lekarz decyduje, jaką metodą usunąć zmiany w zależności od ich charakteru. A telefon 626-40-26. Tylko trzeba uważać na stronę finansową bo ja przynajmniej zostałam oszukana :-)) Można jeszcze spróbować na Nowym Swiecie 622-39-22. Zresztą w każdej prywatnej przychodni jest dermatolog. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś