tradycja1 30.05.03, 00:04 Ja sie juz nawet zarejestrowalam bo takie sa wymogi jak sie przebywa za granica. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemuriza Re: Idziecie glosowac? 30.05.03, 08:17 Idę. Na szczęście w tym przypadku nie muszę wybierać "najmądrzejszych" spośród głupich poltyków. Skręslę "Tak" i po sprawie. A poltyków mam po dzirku w nosie. wczoraj znowu afera - radny powiatowy S.Bańbor pobił pracownika UG w Tarnowie Rafała Kubisztala! Ludzie... to jakiś matrix czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okropna_gaduła Re: Idziecie glosowac? IP: *.west.tarnow.pl 30.05.03, 20:30 No jasne że tak.Wyrażałam się już niejednokrotnie na ten temat na forum. A co do radnych w Tarnowie....Powiedziałabym ,że zblizamy się do poziomu parlamentów w Rosji i Indiach.Tam też zdarzają się bójki.Taka gmina.... Ni nizina ,ni wyżyna...taka gmina...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: znam to jest piekne IP: *.dipool.highway.telekom.at 01.06.03, 21:00 chlop se idzie morda sina oj nie wraca ci on z kina.taka gmina.wybierzcie za mnie ja z zasady nie chodze na zadne wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: znam to jest piekne IP: 202.177.158.* 04.06.03, 21:10 No a tym razem może wyjątkowo? Macie gdzieś tam chyba jakiś konsulat lub ambasadę Polski w Austrii, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okropna_gaduła Re: znam to jest piekne IP: *.west.tarnow.pl 04.06.03, 21:27 To nie są zwykłe wybory.Każdy kłos -o pardon- GŁOS -na wagę złota:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Idziecie glosowac? IP: 202.177.158.* 01.06.03, 23:08 Idem, ale w niedzielem, bo nie uznajem dwudniowego referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Idziecie glosowac? 04.06.03, 21:15 Ja bede w czasie referendum w Chicago ,glosowac mozna w kilku miejscach miedzy innymi w konsulacie i polskich parafiach. Jak glosuje Polonia,albo jak ma glosowac.... www.polskiinternet.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Idziecie glosowac? IP: *.lodz.mm.pl 04.06.03, 21:17 Idę. W drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: Idziecie glosowac? 06.06.03, 23:53 oczywiście ja też będę głosował, postawię krzyżyk w miejscu przeciwnym niż postawi go pan Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Idziecie glosowac? 07.06.03, 00:01 też idę, ale w niedzielę, bo jutro mam strasznie wypełniony dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: Idziecie glosowac? 07.06.03, 00:17 kurde, żeby nam nie zarzucili że łamiemy ciszę wyborczą, bo jeszcze referendum uznają za nieważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Idziecie glosowac? IP: *.lodz.mm.pl 07.06.03, 08:40 Nie śpiesz się. Zastanów się. Pomyśl o dzieciach i wnukach. Wykonaj woltę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: Idziecie glosowac? IP: *.solutions.net.pl 07.06.03, 09:52 Idziemy idzeimy tylko nie wiem czy dziś czy jutro. Mój mąż chce biec już dziś, a ja mam ochotę być wierna nomen omen Tradycji i iść jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: Idziecie glosowac? IP: *.solutions.net.pl 07.06.03, 14:57 No cóż Tradycjo, złamałam tradycję i dziś pobiegłam głosować. No i już po wszystkim, a teraz czekam na .... nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Idziecie glosowac? IP: *.lodz.mm.pl 08.06.03, 01:01 ...referendum? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Idziecie glosowac? 06.06.04, 23:44 Znowu do urn pójdziemy, znowu w sprawach Unii głosować będziemy... Odpowiedz Link Zgłoś