gregorak 03.12.07, 21:57 I pewnego dnia, mam nadzieję, wymówię nazwę Tarnów bez drżenia serca... www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4716431.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taksoofka Re: Antyreklama Tarnowa 04.12.07, 10:13 kobieta przesadza... musiala smiesznie wygladac, z reszta malym tarnowskim smarkaczem sie przejmowac, ktory zapewnie nigdy nie byl dalej mi Lwowska/ Krakowska? Taka swiatowa dama? z reszta: ...Tarnów to naprawdę piękne, średniowieczne miasto z niemal nietkniętym średniowiecznym rynkiem, brukowanymi uliczkami i wiekowymi drewnianymi kościołami. Pewnego dnia wrócę tam i poświęcę więcej czasu na zwiedzanie... Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Antyreklama Tarnowa 04.12.07, 21:00 taksoofka napisał: > kobieta przesadza... Pewnie, że przesadza, ale pewien niesmak został. > ...Tarnów to naprawdę piękne, średniowieczne miasto No tak. Trochę antyreklama, a troszkę reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
rafmal_tarnow Re: Antyreklama Tarnowa 05.12.07, 12:28 Bez tego typu zachowania Tarnów kojarzyłby się jej o wiele lepiej. Podziękowanie dla niej za to, że się nie odwróciła od tego miasta. Wg mnie tylko edukacja może takie sytuacje wyeliminować. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Antyreklama Tarnowa 06.12.07, 19:36 rafmal_tarnow napisał: > Wg mnie tylko edukacja może takie sytuacje wyeliminować. Zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś