teklat 09.10.03, 11:10 I będzie dopiero po 11.30... Ogląda na Dwójce program kabaretowy. Fajni są ci muzycy!!!!! Piosenka o Krakowie, motywy wodne... Super. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gomez Re: Ha! Wiem, czemu Qwerty zniknął IP: *.solutions.net.pl 09.10.03, 20:01 gwety cieszko dyszy to ostatnim tysiacu watkow ktore tu zamiescil ,na podobienstwo boksera zawodowego po 9 rundzie.nabierze sil to wroci :)))).pozdrowka gwerty Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Ha! Wiem, czemu Qwerty zniknął 09.10.03, 22:57 Ten kabaret to oglądałem w niedzielę wieczorem na TVP2. Dzięki za pozdrowienia. Już jestem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Ha! Wiem, czemu Qwerty zniknął 09.10.03, 23:19 A najlepszy był Bartolini Bartłomiej - Makłowicz Robert - Paweł Kowaluk (altówka) i Smok Wawelski - dezodorant w spray'u+zapalniczka - "Piosenka o Nowej Hucie". To najlepsze z repertuaru Grupy MoCarta. Ale najlepszy skecz to "Nasz klient, nasz pan - Chińska restauracja" Kabaretu Ani Mru Mru. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Ha! Wiem, czemu Qwerty zniknął 18.10.03, 23:06 Qwerty znika teraz by zająć się muzą filmu - nie oczekujcie dziś już go... :-) Odpowiedz Link Zgłoś