madejdobosz 18.11.08, 12:06 witam poszukuję dobrego i sprawdzonego endokrynologa czy moglibyście mi jakiegoś polecić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabii86 Re: endokrynolog 20.11.08, 15:37 ja znam bardzo dobrego i sprawdzonego bo sama do niego chodzę prywatnie...tyle ze to w Jaśle;/ nie wiem czy cie to interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
madejdobosz Re: endokrynolog 24.11.08, 09:59 hej... w jaśle to nie bardzo szukam dobrego lekarza dla mamy niestety na ta chwilę rodzice nie są zmotoryzowani a mama jest jeszcze słaba po przebytej chorobie i późniejszym wypadku samochodowym więc zależało by mi na lekarzu z Tarnowa Odpowiedz Link Zgłoś
misiaxl Re: endokrynolog 26.11.08, 20:24 Ja swego czasu chodziłam do dr Bochenek na M.Skłodowskiej-Curie i byłam zadowolona z wizyt ale to było bardzo dawno temu więc nie wiem jak jest teraz.W każdym razie wiele dobrego zawdzięczam tej pani doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
madejdobosz Re: endokrynolog 27.11.08, 15:50 no dziękuję za odpowiedź będę jeszcze szukać... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś