tradycja1 28.11.03, 00:33 Za zaangazowanie w modernizacje forum, za wszytkie maile do Agory i wszystko to co robisz dla forum Tarnow. Dzis dzien dziekczynienia, fakt ze w USA ale okazja do podziekowan tez dobra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Dziekujemy Ci qwerty 28.11.03, 00:36 Wesołego Indyka! Czy jak to się tam życzy... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Dziekujemy Ci qwerty 28.11.03, 00:39 P.S. A za podziękowanie: DZIĘKUJĘ! :-))) Ale to forum to nie tylko moja zasługa. To dzieło nas wszystkich. Z czasowym większym zaangażowaniem to jednych, to innych. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dziekujemy Ci qwerty 28.11.03, 04:37 tez sie dolaczam do podziekowan tradycji dla ciebie:)))))cmok:))))swietny jestes:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Dziekujemy Ci qwerty 28.11.03, 15:59 Dziękuję ponownie. :-) Ale nie jestem godzien. ;-) Po prostu dbam o to forum w taki sposób w jaki każdy inny - myślę - też by postąpił. Ot, po prostu: dbanie o dobro społeczne. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dziekujemy Ci qwerty 28.11.03, 17:57 jestes qwerty,jestes godzien hehe:)))))trzymaj sie cieplo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Dziekujemy Ci qwerty 28.11.03, 18:03 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Dziekujemy Ci qwerty 29.11.03, 11:53 Ja tez dziekuje za to rzadkie w dzisiejszych czasach pro publico bono zaangazowanie! pozdrawiam qwerty. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Dziekujemy Ci qwerty 29.11.03, 21:35 Oj, bo niedługo to rozpłynę się w tych pochwałach. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś