czaro.01 Re: Baza. Miłego DNIA :-) 14.02.12, 02:04 Drozdy, wróble i słowiki są pod moją ochroną. Może nie najpiękniejsze to ptaki, ale niosą radość i uśmiech... swoim śpiewem, ptasim gadaniem Czarodziejka. Odpowiedz Link
czaro.01 Re: Baza. Miłego DNIA :-) 14.02.12, 03:03 Tu pstrokate kaczory po kanałach pływają. Tam szare wróble na balkonie, szare! ale jak śpiewają! Odpowiedz Link
blondynka.2801 Re: Baza. Miłego DNIA :-) 14.02.12, 10:05 Czarodziejko, niech Ci będzie ciepło, dobrze zawsze, wszędzie, niech Twe szczerozłote czary precz odgonią wszelkie mary, co nas gnębią, co na żrą i kaleczą myślą złą. Niech Twój wdzięk nas wciąż zachwyca, mówię ja - Blond Czarownica! Odpowiedz Link
czaro.01 Re: La strada nel bosco 14.02.12, 10:32 Lyrics to La Strada Nel Bosco : Vieni, c'è una strada nel bosco, Il suo nome conosco, Vuoi conoscerlo tu? Vieni, è la strada del cuore, Dove nasce l'amore Che non muore mai più. Laggiu tra gli alberi, Intrecciato coi rami in fior, C'è un nido semplice Come sogna il tuo cuor. Vieni, c'è una strada nel bosco, Il suo nome conosco, Vuoi conoscerlo tu? Laggiu tra gli alberi, Intrecciato coi rami in fior, C'è un nido semplice Come sogna il tuo cuor. Vieni, c'è una strada nel bosco, Il suo nome conosco, Vuoi conoscerlo tu? Odpowiedz Link
sorel.lina Re: La strada nel bosco 14.02.12, 10:56 czaro.01 napisała: > Vieni, c'è una strada nel bosco, > Il suo nome conosco, > Vuoi conoscerlo tu? "Chodź, jest pewna dróżka w lesie, Wiem, jak dróżka ta zwie się A ty wiedzieć chcesz?" Dzięki, Czaro! Serdeczności Wam, kochani! Odpowiedz Link
blondynka.2801 Re: La strada del bosco 14.02.12, 10:45 Fred Buscaglione - Look at that Moon (Guarda che luna) Odpowiedz Link
1agfa Re: Baza. Miłego DNIA :-) 14.02.12, 14:56 Czaro, ptasie śpiewanie, ptasi świergot niech Ci towarzyszy, serdeczności Czarodziejko Odpowiedz Link