Dodaj do ulubionych

Sorel ma błękitne oczy

30.04.14, 22:00
i do tego niewinne

ciekawe co jeszcze się dowiem czytając for

z tych informacji można by jakiś wspólny portret "pamięciowy " machnąć bo niby nic nie wiadomo a o każdym wiadomo.

brakuje mi paru informacji, na jakim rowerze jeździ Hardy i czy kuchnia u Ulisesa wychodzi
na północ czy gdzie indziej
Obserwuj wątek
    • sorel.lina Re: Sorel ma błękitne oczy 30.04.14, 22:08
      kicho_nor napisał:

Sorel ma błękitne oczy

> i do tego niewinne
      >
      > ciekawe co jeszcze się dowiem czytając for

Na przykład, że jestem blondi. Ale z góry uprzedzam, że nie jest to stan mojego umysłu. wink
      • kicho_nor Re: Sorel ma błękitne oczy 30.04.14, 22:20
        fotki obciążające ze strzałkami, wyciąganie i przedstawianie w sposób niekorzystny to co w prywatnych spotkaniach było. To chyba niektórzy jakiegoś pierdolca dostali
        • sorel.lina Re: Sorel ma błękitne oczy 30.04.14, 22:24
          kicho_nor napisał:

> fotki obciążające ze strzałkami, wyciąganie i przedstawianie w sposób niekorzys
          > tny to co w prywatnych spotkaniach było. To chyba niektórzy jakiegoś pierdolca
          > dostali

Ano dostali, dostali... Okażmy im więc zrozumienie wink
      • sorel.lina Re: Sorel ma błękitne oczy 30.04.14, 22:35
        Albo tego, że jestem "Krainą Łagodności" i Klara bardzo się cieszy, że mnie widzi. smile

07.08.2008 13:20
        ~KLARA
        AV,wiesci o F.M. to nie prywata,to sprawa wagi państwowej,a nawet wielopaństwowej!Bogu dzięki i za tę odrobinę...
        Sorellino,dobrze,że wróciłaś nasza "Kraino Łagodności",najwyższy czas ocieplić wizerunek Misogino!
        • sorel.lina Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 01:09
          Tak się złożyło, że mam dziś więcej czasu, więc... bez ironii, z dwoma cudzysłowami we właściwym znaczeniu:

03.08.2007 08:47~KLARA

Stefanie,JOlka trafnie ujęła to,co sama chciałam napisać!Ty jesteś dzielnym Rycerzem,ja białogłową w wieku pobalzakowskim, nie mogę myśleć o całej tej grozie,bo depresja czyha!Sonia i Wy,to "jasna strona księżyca"! Jeszcze raz pytam,jak można złapać z Wami kontakt poza tym forum?Znalazłam Basi forum MY-kształciuchów,ale tam dyskusji mnóstwo i nadal kręcę się w kółko...

04.11.2007 14:55~KLARA
          Renato,dobrze tę całą dyskusję podsumowałaś,masz u mnie duużą kawę z Alutkowego ekspresu!Wielu z nas ma kontakt z Marco-adres e-mailowy,GG,telefon,problem był w tym,że za wielu! Nikomu nie musimy udowadniać np.że Wściekły jest dottore,a swoją drogą,lekarz powinien być humanistą,medycyny przez wieki nauczano na uniwersytecie!Polecam nową książkę Andrzeja Szczeklika[w medycynie to bardzo znane nazwisko!]:"Kore"!

17.08.2007 10:03~KLARA
          Wczoraj wieczorem widziałam piękną tęczę...most miedzy Sonią a nami? Bądźmy razem,czyńmy dobro...

28.09.2007 11:23~KLARA
          Sorellino,Twoj post wprawil mnie w ...brak slow..sama radosc!
          • fenikss.2972 Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 01:14
            O kurde
            Ale wazelina big_grin
            • fenikss.2972 Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 01:18
              POLECA Szczeklika big_grin big_grin big_grin
              • sorel.lina Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 01:23
                fenikss.2972 napisał:

> POLECA Szczeklika big_grin big_grin big_grin

Tak... smile
          • fenikss.2972 Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 01:22
            i ta "tecza miedzy Sonia a nami" big_grin na dobry sen bedzie big_grin
            • sorel.lina Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 01:28
              Pięknych snów! Dobranoc. smile
              • kicho_nor Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 08:19
                Hardy, ładnie opisałeś swój rower.
                A że ma pedały, to tu nie wiem co chcesz przez to powiedzieć.

Ja się zajmuję kulturom, to bardziej interesuje mnie
                czy kierownica w Twoim rowerze jest wygięta w stylu rokoko czy bardziej
                ompaire.

Ulisesie, co z Twoją powieścią: Nocny pociąg do Zgierza
                • 1zorro-bis Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 12:54
                  ......"fotki obciążające ze strzałkami, wyciąganie i przedstawianie w sposób niekorzystny to co w prywatnych spotkaniach było. To chyba niektórzy jakiegoś pierdolca dostali....."big_grinbig_grinbig_grin

FAKT.smirk
                  No, tego sie juz nie da ukryc.....big_grinbig_grinbig_grin
                • hardy1 Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 13:16
                  Kichonorze, mam dwa pedały osadzone na wspólnej osi. Obracam nimi...

Co do kierownicy, na pewno nie była wygięta w stylu muszlowym czy też imperatorskim. Najbardziej podobna była do miękkich, wygiętycvh linii secesji. Ponieważ jednak była niepraktyczna do moich eskapad, wymieniłem na prostą, w stylu neoklasycznym
                  Czy ta odpowiedź zadowala Twoje zainteresowania, co do stosowania stylów kultury w codziennym sprzęcie? Aby sprzęt był nie tylko użytkowy, ale i ładny?
                  • sorel.lina Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 13:24
                    Jejciu! Mam oczy prawie tak ładne jak NL! big_grin
                    I prawie tak duże. Tu korekta: jedno trochę zmalało po operacji siatkówki. smile
                    • fenikss.2972 Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 13:25
                      a Mariola ma oczy piwne ...big_grin big_grin big_grin

sorel.lina napisała:

> Jejciu! Mam oczy prawie tak ładne jak NL! big_grin
                      > I prawie tak duże. Tu korekta: jedno trochę zmalało po operacji siatkówki. smile
                      • sorel.lina Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 13:28
                        Mariola O-kocim spojrzeniu ma chyba oczy... zielone? big_grin
                        • fenikss.2972 Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 13:32
                          no właśnie, że piwne !! big_grin

w639.wrzuta.pl/audio/4z9tNb9M5aD/mariola_ma_oczy_piwne.mp3_obiekt_audio_mpeg

sorel.lina napisała:

> Mariola O-kocim spojrzeniu ma chyba oczy... zielone? big_grin
                          • sorel.lina Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 13:37
                            fenikss.2972 napisał:

> no właśnie, że piwne !! :

No, wiem, że koty walerianę lubią i kocimiętkę, ale czy od tego piwnych oczu dostają, to nie wiem.
                            Maine coon mojej córki ma oczy... błękitne!!! big_grin
                            • fenikss.2972 Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 13:39
                              mój kundel ma pół niebieskie pół brązowe - co wet nazwał - uroczą i rzadką za to piękną wadą tęczówki - nie zaburza widzenia psu, ale robi wrażenie big_grin

sorel.lina napisała:
                              > No, wiem, że koty walerianę lubią i kocimiętkę, ale czy od tego piwnych oczu do
                              > stają, to nie wiem.
                              > Maine coon mojej córki ma oczy... błękitne!!! big_grin
                              • sorel.lina Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 14:13
                                Klara o błękicie mych oczu,
                                Krystek też mi kiedyś coś o szyi i perłach... smile
                                A teraz o brzózce pośród moskitów.
                                No i czy ja nie mogę w samozachwyt popaść? smile
                                • 1zorro-bis Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 15:28
                                  wow.......!big_grin
                                  sorel.lina napisała:

> Klara o błękicie mych oczu,
                                  > Krystek też mi kiedyś coś o szyi i perłach... smile
                                  > A teraz o brzózce pośród moskitów.
                                  > No i czy ja nie mogę w samozachwyt popaść? smile
                                  • sorel.lina Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 15:30
                                    No "woww", a jakże! big_grin
                                  • sorel.lina Re: Sorel ma błękitne oczy 01.05.14, 17:45
                                    1zorro-bis napisał:

> wow.......!big_grin
                                    > sorel.lina napisała:
                                    >
                                    > > Klara o błękicie mych oczu,
                                    > > Krystek też mi kiedyś coś o szyi i perłach... smile

Co wowww, co woww! Błękitne oczy mam i już! smile
                                    Ale szmaragdowym i tak nie dorównam.

> > A teraz o brzózce pośród moskitów.

No ja na brzózki to alergię mam. Te złamane zwłaszcza. wink
                                • sorel.lina Re: Sorel ma błękitne oyseczy 01.05.14, 16:23
                                  Zastanawiam się nad zmianą nicka.
                                  Blue eyes... Blue bells, blue sky, blue angel... blue coś tam...
                                  Co o tym myslicie?
                                  • hardy1 Re: Sorel ma błękitne oyseczy 01.05.14, 16:47
                                    Byle nie bul-bul...wink
      • fenikss.2972 Re: Sorel ma błękitne oczy 30.04.14, 22:46
        nie jesteś blondi - blondi to epitet zarezerwowany na dokładkę.... smile

sorel.lina napisała:
        >
        > Na przykład, że jestem blondi. Ale z góry uprzedzam, że nie jest to stan mojego
        > umysłu. wink
        • sorel.lina Re: Sorel ma błękitne oczy 30.04.14, 22:54
          fenikss.2972 napisał:

> nie jesteś blondi - blondi to epitet zarezerwowany na dokładkę
          .... smile

smilesmilesmile

• fenikss.2972 Re: Sorel ma błękitne oczy 30.04.14, 22:58
            no jakbyś nie wiedziała... suspicious

sorel.lina napisała:

> fenikss.2972 napisał:
            >
            > > nie jesteś blondi - blondi to epitet zarezerwowany na dokładkę
            .... smile
            >
            > smilesmilesmile
            >
            • sorel.lina Re: Sorel ma błękitne oczy 30.04.14, 23:15
              fenikss.2972 napisał:

> no jakbyś nie wiedziała
              ... suspicious

No już dobrze! Wiem, wiem! smile

A tamto spotkanie było bardzo sympatyczne, potwierdzam. Niestety, teraz okazało się, że na postawione mi pytania dałam niewłaściwe odpowiedzi. Najwyraźniej nie umiem czytać z ruchu rzęs! smile
              Na dodatek nie przeze mnie kupione wino piłam. smile
              • fenikss.2972 Re: Sorel ma błękitne oczy 30.04.14, 23:18
                ta...............
                pierwsze, co mi się rzuciło w oczy, to ten szczyt obłudy
                ale czego się niby można spodziewać po kimś takim

sorel.lina napisała:
                > Na dodatek nie przeze mnie kupione wino piłam. smile
    • hardy1 Re: Sorel ma błękitne oczy 30.04.14, 23:36
      Aaaaaa... to moje ziewanie. Spać mi się chce smile Wróciłem, już po nocy, z fajnego, długiego wypadu. Jeziorka, bagienka, ostępy zapomniane przez człowieka, bory, szutry, asfalty, piaski, podjazdy i zjazdy...nawet wywrotki w piachu. Fajnie było smile

Aha, pytanie było. Odpowiadam - jeżdżę na dwukołowcu. Znaczy na rowerze z dwoma kołami. Ma też kierownicę jedną i dwa pedały.
      Chyba zaraz zasnę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka