14.08.14, 20:02
pojechać do Wrocka, żeby se na zwierzęta w ZOO popatrzyć.
Ale odradzili mi.
Bo tam podobno jakieś ślimaczki zbierają, żeby śluzy z nich zebrać.
Podobno tam jakaś epidemia będzie dlatego przez te śluzy to mają jeździć auta prosto z awtostrady, żeby epidemii nie roznosić.
Nie wiecie o co biega czasem?
Obserwuj wątek
    • hardy1 Re: Chciałem 14.08.14, 21:30
      Nie wiem.
      Ale popatrz, panie dziejku. Dawniej to zapowiadano wcześniej, że będą jakieś zawody, wystawy czy insze imprezy. Co by ludzie na czas przyjechali a i bilety wykupili.
      Teraz zapowiadają epidemię? A co z biletami?
      A te śluzy na auta to pewnie pożyczą z automatycznych myjni samochodowych.
      • k.karen Re: Chciałem 14.08.14, 23:52
        To ja już się boję! Jutro przyjeżdża do mnie rodzinka z Wrocławia... a jak przywiozą tę ebolę?shock
        A co później? Nie będę mogła logować się na Podwórku, bo jak mnie zarażą, to później ja Was zarażę, interpandemia gotowa, nawet na Marsa dotrze. Koszmar jakiś confused

tongue_out
        • wscieklyuklad Re: Chciałem 15.08.14, 08:05
          A wszystko to przez Tuska!
          Gdyby rządził Szanowny Pan Prezes Jarosław Kaczyński i jako minister zdrowia chazaniątko - to dawno by już tę kwarantannę zarządzili!
          Kilkaset tysięcy mieszkańców by przebadali. Boeinga wrocławskiego z produkcji silników na skafandrów tworzenie by przestawili. Fabryki prezerwatyw podjęłyby produkcję rękawic i namordników. "Chełmek" otworzył linię Gumowców. A ogrodnicy latają za ślimaczkami, co by z ich śluzu śluzy wznosić! Eksport tego na Zachód przewyższy wartością dochód narodowy brutto i wreszcie w naszej Oyczyźnie nie będzie tylko psich kup, głodnych i kalekich dzieci i rzesz kotłujących się pośród śmietnisk., tylko Dobrobyt powszechny!
          Może wreszcie bimber na potrzeby odkażania np. kichających komputerów by pędzic pozwolili?
          Czemuż ach czemuż jeszcze szkół nie pozamykano (ojej - wakacje - zły przykład) ojej ojej, czemu przedszkoli nie pozamykano (wakacje - zły przykład), ojej ojej czemu nas w domach jeszcze nie uwięziono?
          Czemu wjazdu i wyjazdu z miasta tego nie zabronionoż?
          Czemuż samo-lotów z Dolnego na Górny Ślunsk nie odwołano, by kropelizacji E-boli zapobiec?
          Trzy tygdoonie do szkół otwarcia! Trzy tygodnie do światowej pandemii powrocławskiej!
          W każdym razie ksiundz Salezjanin zwołuje konferencyjał i mówi SPOKO!

No to media galopują do Pani Psor od Łajrusologii. A ona też: SPOKO!
          No to gnają do Psora od Epidemioloii i pytaniem mu podchwytliwym wielce między gały: a swoje dziecko też by pan posłał do Liberii?
          A on: TAK, GDYBYM WIEDZIAŁ, ŻE ZACHOWA ROZSĄDEK W KONTAKTACH Z MIEJSCOWYMI!

NO CO ZA MATOŁY! Pewnie Szanowny Pan Prezydent Komorowski nadał im te tytuły i trzeba je będzie za rok odbierać.
          Tymczasem zachęciłem córeczkę do opuszczenia miasta na łykend.
          Wszyscy, których bliscy tam mieszkają - o ile naturalnie troszczą się o ich los - winni być zabrani z miasta tegoż!
          Kazdy, kto bliskiego teraz we Wrocku zostawił na E-boli żer jest osobą bez serca i uczuć.
          • hardy1 Re: Chciałem 15.08.14, 09:23
            Uff. Nie mam żadnego krewnego we Wrocku. Punkt dla mnie.
            Jestem dość daleko od Wrocka. Drugi punkt.
            Geny już zdążyłem przekazać, nie zaginęły w czasie. To i, w razie czego najgorszego, nie będzie takiego żalu. Jesteśmy przecież tylko maszynami przetrwania dla naszych samolubnych genów, jak rzekł Richard Dawkins. Trzeci punkt.

WU, oglądałem w tivi tę panią profesor od wirusologii. Pewnie te wszystkie profesory są głupie, tytuły kupili. Ważniejsze i prawdziwsze pewnie to to, co na forach można wyczytać. Jest demokracja i wolność, liczy się co większość twierdzi. Znaczy wiele wpisów. Nie będę liczył ilu to wpisuje i ile razy powtarza. Ilość się liczy smile

Aha, Karen, lepiej przepuść rodzinę u siebie przez jakąś myjnię samochodową. Tak... no wiesz, na wszelki wypadek smile
            • kicho_nor Re: Chciałem 15.08.14, 09:36
              Na ebola wypij jabola.

Jeden pan z Woli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka