Dodaj do ulubionych

Insynuacje

14.05.15, 14:27
Zazwyczaj ignoruję zaczepki i pomówienia ze strony tej pani, jednak tego pozostawić bez reakcji nie mogę.

m.maska 14.05.15, 13:31

eeetam... a ja mam wrazenie, ze co cwansi... kiedys czytalam, jak to sobie pewna grupa takich "dzialaczy" zorganizowala wycieczke do Wloch... na "spotkanie" z wloskimi zwiazkami zawodowymi - no ktos za to musial przeciez zaplacic, nie?

Owszem, towarzyszyłam przez dwa tygodnie działaczom Solidarności (ja działaczką nie byłam) na szkoleniach prowadzonych przez włoskie związki zawodowe CISL, nie jako "wczasowiczka" jednak, a jako tłumaczka.
Owszem zapłacono mi za to, bo za pracę chyba należy się wynagrodzenie?
Jednak nie wyciągnęłam ani grosza z kieszeni polskiego podatnika - za moją pracę zapłacili organizatorzy szkolenia, włoskie związki zawodowe, z własnych funduszy. Zlecając mi tę pracę oszczędziły przy tym na wydatkach, gdyż zapłaciły mi według stawek polskich, nie zaś - o wiele wyższych - włoskich. Dodam jeszcze, że podatek od tego zarobku odprowadziłam w Polsce.

Na przyszłość proszę się zastanowić i sprawdzić zgodność z prawdą tego, co zamierza się
napisać, zanim rzuci się w kogoś błotem.
Obserwuj wątek
    • witekjs Re: Insynuacje 14.05.15, 14:42
      Chyba nie jest sensowne cytowanie pełnych postów z Forum, które jest tutaj stale, bardzo mocno krytykowane.
      Czy to jest KONIECZNE ???

Witek
      • 1zorro-bis Re: Insynuacje 14.05.15, 14:56
        Sorellino....nie przyzwyczailas sie jeszcze?
        Obrzucanie blotem, obrazanie, pomowienia i zaczepki - to przeciez specjalnosc tej pani......"arystokratki".big_grinbig_grinbig_grin
      • sorel.lina Re: Insynuacje 14.05.15, 15:00
        Masz rację, Witku! Ja jednak robię to tylko w wyjątkowych przypadkach.
        I uważam, że to jest właśnie taki wyjątkowy przypadek.
        • sorel.lina Re: Insynuacje 14.05.15, 15:10
          sorel.lina napisała:

> Masz rację, Witku! Ja jednak robię to tylko w wyjątkowych przypadkach.
          > I uważam, że to jest właśnie taki wyjątkowy przypadek.

P.S. To konkretnie pomówienie pojawiło się już zresztą kilka razy wcześniej. Ignorowałam. Tym razem zareagowałam, nie mogę dłużej pozwalać na szkalowanie w oczach moich znajomych.
          • sorel.lina Re: Insynuacje 14.05.15, 17:17
            Insynuacje pod moim adresem są kontynuowane przy wydatnym wsparciu drugiej z pań.
            Cóż, obie dają tym dowód albo swojej niezwykłej bezczelności, albo poważnego ograniczenia funkcji umysłowych. Innej możliwości wyjaśnienia takiego zachowania nie widzę.
            W obu przypadkach wyjaśnianie tym paniom czegokolwiek mija się z celem, jako że rozumienie tekstu pisanego najwyraźniej przekracza ich zdolności pojmowania.

Przepraszam Was, za "prywatę" na forum, Podwórkowicze.
            • 1zorro-bis Re: Insynuacje 14.05.15, 17:57
              te "damulki arystokratyczne" przeciez jak dwie papugi sie uzupelniaja.
              To takie "arystokratyczne"......STEREO.big_grin
            • wscieklyuklad Re: Insynuacje 14.05.15, 18:40
              Daj spokój z tym shitem
              Przyczyna jest całkiem inna - muszą fruwać na własny koszt i zżera zazdrość, że ktoś zwiedził coś za darmo.
              Tyle i tylko tyle.
              A w dodatku nie płaciliśmy za parkingi - drogie bardzo we Florencji.
              I tego świadomość musi shity po prostu zabijać.
              Daj sobie spokój - szkoda czasu i atłasu.

WE FLORENCJI BYŁO ZAJEBIŚCIEEEEEEEEE!
              • 1zorro-bis Re: Insynuacje 14.05.15, 20:14
                kurcze.....
                A ja za dwa tygodnie jade do Wlch.
                Mam nadzieje, ze "arystokracja" tylko "palcem po mapie"!big_grin
                Bo jakbym tak ktoras z "arystokratek" tam spotkal to.......big_grinbig_grinbig_grin
                Buly drugiej juz nie zezre!!!big_grinbig_grinbig_grin
                • wscieklyuklad Re: Insynuacje 14.05.15, 20:17
                  Pszam, że spytam, ale czy będziesz parkował na parkingach płatnych, czy bezpłatnych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka