dunajec1 10.08.17, 22:16 .....objawiona o Smolensku czy jeszcze kakroc dalej do niej dochodzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Jest juz ta prawda .... 11.08.17, 07:33 doszedl kurdupel w koncu wczoraj, czy tez bedzie dalej dochodzil i dochodzil.....? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Jest juz ta prawda .... 11.08.17, 17:52 Wyobraź sobie jaki zesrany ze strachu musi być ten świr, Dunajcu. Tekst linka Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Jest juz ta prawda .... 11.08.17, 17:56 Tekst linka Bezmózgowe bidaczynki... Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Jest juz ta prawda .... 11.08.17, 18:00 Debil zaorany! To ten sam debil co nie widział, ale widział film, jak ZOMOpisony zakatowały chłopaka na wrocławskim komisariacie. Apropołs a gdzie jest patronka "układu sycowskiego" bettysaskaprzepraszazaalepanipozwoliK? Tekst linka Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Jest juz ta prawda .... 11.08.17, 18:09 W każdy bądź razie był wszczonśnięty i jak zwykle - zaszlochany! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Jest juz ta prawda .... 11.08.17, 19:10 ZOMOpisonie skurwysyny spisywały nawet osoby robiące sobie słitfocie na tle siedziby sekty. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Jest juz ta prawda .... 11.08.17, 19:30 Debil w środku tak się podniecił, że obezwładnia Dzielną ZOMOpisonkę! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Jest juz ta prawda .... 11.08.17, 19:53 "Na czwartkowej, sierpniowej 88 miesięcznicy jeden miłośnik PiS powiedział, że najchętniej przegryzłby mi krtań i wypił krew... To jeszcze ciekawsze od innego Pana, który przed miesiącem zwyzywał mnie od komuny, a kiedy zacząłem się śmiać i odparłem, że akurat źle trafił, bo komuna mnie internowała, zmienił kierunek ataku i z wyraźnym zaangażowaniem oświadczył: "My w resorcie (sic!) zrobiliśmy wtedy jeden poważny błąd. Powinniśmy was nie internować, ale eksterminować". "Żeby Polska, żeby Polska, żeby Polska była Polską!" CZYLI PISON ESBEK! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jest juz ta prawda .... 12.08.17, 07:19 Policjanci robia z siebie PISdzielski szmaty. Ciekaw jestem co oni w domu z rodzinami o tym PISdzielskim cyrku rozmawiaja.... Odpowiedz Link