Dodaj do ulubionych

Dramat sześćdziesięciolatek

10.09.17, 21:02
Dramatyczne wieści nadchodzą z Majorki.
Po zgwałceniu 19 letniej panny w połowie sierpnia, zaatakowano ponownie. Tym razem przedmiotem gwałtu stały się 20 letnia Brytyjka, 21 letnia Szwedka i 30 letnia Niemka, przy czym ta ostatnia przebiegu zdarzeń nie pamięta.
Podsumowując - gwałcono kurki.
Brak doniesień o zgwalceniu koguta, choć podobno piejąc na cały dziób nadstawiał zadek próżno wyglądając jajec.
Współczuję z całego serca! Ale cierpliwości, co się odwlecze, to nie uciecze!
A teraz pora na kolejnego i ostatniego harda. Oczywiście mowa o drincku!
Do usłyszenia w Powstałej z Kolan Wolsce.
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: Dramat sześćdziesięciolatek 10.09.17, 21:16
      Ps. Dzieciństwo miałem szczęśliwe!
      Ps. 1. Drut OK ale stąd gdzie jestem do Belgii jednak nie sięga. Brakuje kilkudziesięciu metrów.
      Ale spoko, pracuję nad tym felerem.
      • 1zorro-bis Re: Dramat sześćdziesięciolatek 10.09.17, 22:14
        ...."Brak doniesień o zgwalceniu koguta, choć podobno piejąc na cały dziób nadstawiał zadek próżno wyglądając jajec....."big_grin
        No coz....jakby opuscil na pare godzin kurnik ze starymi kurami to moze by mu sie cos przydazylo.....big_grinbig_grinbig_grin
        • dunajec1 Re: Dramat sześćdziesięciolatek 11.09.17, 03:01
          Przypomnialo mi sie jak to pod koniec wojny ludzie gadali ze jak przyjda ruskie to beda krasc zabijac i gwalcic, po przejsciu frontu jedna babcia do drugiej babci,
          -mieli gwalcic.....
          • 1zorro-bis Re: Dramat sześćdziesięciolatek 11.09.17, 07:51
            ......"
            al-szamanka 10.09.17, 21:17
            kogucik.2872 napisał:

> spoko, on to chyba lubi. Teraz ciągnie druta wielebnemu.
            >

... ale wielebny nawet drucika nie ma...."smirk
            No prosze...zebral sie klub "fachowcow" do ciagnienia, lizania i innych "ciekawych" rzeczy....big_grin
            Jakie to zgrane towarzycho! Jedna to nawet takiego szoku dostala ze publicznie wyc zaczela na temat tego "lizania"....Najlepsze jest to, ze ten koguci belkot usilowala mnie przeypisac.....smirk No coz.....inzynier programista....big_grinbig_grinbig_grin
            Od programowania idiotyzmow.big_grin
          • 1zorro-bis Re: Dramat sześćdziesięciolatek 11.09.17, 08:52
            ....i z takimi marzeniami zyja dzisiejsze , niektore "over sixty".....big_grin
            Szczegolnie taka jedna z Salzburga, ktorej to sie SEX w kiblu marzy....big_grin W paryskim....big_grinbig_grinbig_grin
            dunajec1 napisał:

> Przypomnialo mi sie jak to pod koniec wojny ludzie gadali ze jak przyjda ruskie
            > to beda krasc zabijac i gwalcic, po przejsciu frontu jedna babcia do drugiej
            > babci,
            > -mieli gwalcic.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka