wscieklyuklad 11.04.20, 13:44 A powiedz curce, rzeby się óczyła ortograwii bo wyroznie na identycznie Ciemnom Masem jak rodzidz! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 11.04.20, 13:51 Lilly Tran, właścicielka sieci restauracji Ha Long po raz kolejny zaangażowała się w przygotowanie Śniadania Wielkanocnego dla samotnych. W tym roku w formie paczek żywnościowych wzbogaconych upominkami posiłki trafią pod drzwi najbardziej potrzebującychy. Rozwiozą je wolontariusze. Z netu. Pojmać i wywalić tę wietnamską ciapatą lewaczkę (Żydo) z Dumnej Wolski, w której Każdy otrzymuje stosowną pomoc od prawackiego rzondu. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 11.04.20, 14:10 Marszałek załatwiła transport sprzętu z Chin, wojewoda z PiS ją wyśmiał. Lubuski wojewoda Władysław Dajczak pożalił się w publicznym radiu na marszałek, która jego zdaniem nie konsultuje z nim zakupów dla szpitali. Marszałek wytyka wojewodzie bierność, utrudnianie pracy, a na dowód wskazuje, że chwali ją Minister Funduszy i Polityki Regionalnej. Z netu Ale ta wstrętna ydolewaczka - identycznie jak jej żydolewacka koleżanka z Finlandii zakupiła w Chinach nic nie warte maseczki nadające się jedynie dla żydolewactwa i zwierząt leśnych i domowych. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 11.04.20, 17:23 Typowa, żydolewacka, antynarodowa propaganda! www.facebook.com/MuremZaBrejza/videos/2487676548000126/ Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 11.04.20, 17:26 Ale na szczęście jest celna riposta Nadczłowieka. www.facebook.com/686202768192033/videos/564732177349052/ Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 11.04.20, 17:28 Żydolewactwu stanowcze WON! Prezydent Ciechanowa Krzysztof Kosiński wniósł do PKW skargę na postanowienie komisarza wyborczego w Ciechanowie w sprawie utworzenia przez niego dwóch obwodów głosowania w ciechanowskim szpitalu i domu pomocy społecznej. Kosiński przekonuje, że tą decyzją komisarz naraża zdrowie i życie mieszkańców miasta. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 11.04.20, 18:04 Tomasz Ozorowski, szef zespołu kontroli zakażeń i szef sztabu kryzysowego w poznańskim szpitalu, konsultant woj. mikrobiologii : Walka o maski, testy, rękawiczki. Każda rozmowa z Ministerstwem Zdrowia i Urz.Woj.wygląda tak samo: pytamy, kiedy będą maski, słyszymy: "Nie wiemy. Złóżcie zamówienie". Składamy. Zamiast 50 tys. przychodzi 50 szt. Zużywamy je w godzinę. Nie mamy testów, albo się kończą. Ministerstwo nie chce kupić nowych. Walczymy sami. Próbujemy kupić testy na własną rękę. Wydajemy na nie bajońskie sumy, zadłużamy się… Minister zdrowia? Zbywa, kluczy, milczy. Zero pomocy, zero informacji. Jesteśmy pozostawieni sami sobie. z netu Ot do czego jest zdolne nienawidzące Oyczyzny żydolewactwo! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 11.04.20, 18:07 Oto typowy przykład żydolewackiego, antypaństwowego humoru. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 11.04.20, 18:11 Fizis wskazuje na rodowód z okolic wschodnich dzielnic Tel-Awiwu! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 11.04.20, 18:35 To żydolewacka FAŁSZYWKA! Funkcjonariusz policji – karzemy ludzi bezprawnie i jesteśmy do tego zmuszani odgórnie! motovoyager.net/newsy/krajowe/funkcjonariusz-policji-karzemy-ludzi-bezprawnie-i-jestesmy-do-tego-zmuszani-odgornie/?fbclid=IwAR2aqYSd-g2Gf4lLwif-ztxrchzGXZixFaU5flxZMtO20wTNM-hP3Gu0tQw Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 11.04.20, 20:22 Szanowny Panie Psorze! Niestety uznaję tę wypowiedź za niezwykle brutalny atak na Wartości! Jest Pan znakomitym "zakaźnikiem" lecz marnym kandydatem na członka Elyt! Powinien Pan bowiem zrozumieć, że wszystkie te niezwykle brutalne i pozbawione jakichkolwiek podstaw (to bydło rzuca się na ofiarę, obala ją i wali gdzie popadnie nie tak jak w Ałstrii - po próbie przemówienia do rozsądku, ale natychmiast gdy znajdzie się w zasięgu takiego bezmózgowego cepa). Powód? Przecież to zbrojne ramię mafii musi gdzieś ćwiczyć techniki pacyfikacji przyszłych ulicznych protestów! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 11.04.20, 20:24 A to typowy mieszkaniec peryferyjnej dzielnicy Londynu (Anglia). Zaliczony zdecydowanie do Elity. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 11.04.20, 20:43 Bardzo mi przykro, ale ta żydolewaczka brutalnie i uporczywie atakująca sasina chamskimi pytaniami, już dawno nie powinna pracować w Radio ZET. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 11.04.20, 20:57 A co żydolewaki? Jeden żydolewacki rowerzysta (cyklista) umożliwi sponsoring ponad dwóch przedsiębiorców! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 11.04.20, 21:04 To co mnie przed chwilą spotkało ze strony kaliskiej policji jest straszne. Idę chodnikiem z mamą i synkiem. Ja pcham wózek. Stoimy na światłach. Policja, która wcześniej kogoś spisywała, podchodzi do nas i mówi "dwa metry od siebie". Mama się odsuwa, a ja mówię "Mieszkamy razem". Policjantka,strasznie ordynarna i bezczelna, wręcz pcha się na wózek, w którym siedzi dziecko (2letnie), grozi mandatem. Na co spokojnie mówię, że powinni jechać za tym co przekroczył prędkość (dosłownie robiąc to na ich oczach). Odpowiedź na to była taka, że zaczęli mnie szarpać i grozić wywiezieniem na komisariat, jeśli nie przyjmę mandatu. Ja się zaparłam, mandatu nie przyjęłam, nie godzę się z nim, bo mama się ode mnie odsunęła, tak więc prewencja została spełniona. No i stało się. Dożyliśmy czasu, gdy nie szuka się winnych, tylko paragrafów. Przypominam, że mieszkamy w Polsce, czyli w miejscu, gdzie nie zwalnia się ludzi z opłat za prąd, gaz, czynsz i wynajem, tylko zwalnia się ich z pracy, ewentualnie wysyła na zaległe urlopy. I w tym wszystkim, stanie epidemii, postanowiono dać policji szansę na wykazanie się, by później móc ich premiować. Ja w tym wszystkim pominę tę chęć policji, by niesłusznie wlepić mi mandat, bo to jest tak naprawdę najmniej ważne w tym wszystkim. Nie jestem jednak w stanie pominąć ich zachowania: - Szarpania matki na oczach dwulatka. - Pchania się na wózek, w którym siedzi dziecko i to nieopodal ulicy (dosłownie krok), co było wyraźnym narażaniem na niebezpieczeństwo. - Przetrzymywania możliwie jak najdłużej. - Grożenia wywiezieniem i zatrzymaniem, gdy ja nie byłam agresywna, nie uciekałam, podawałam swoje dane. - Zadawaniem bólu (ściskania za ramię i przytrzymywaniem bez takiej konieczności). Pozdrawiam i łączmy się wszyscy, którzy mieli podobną sytuację, i przede wszystkim podawajmy takie przypadki dalej. Nie gódźmy się na to, by policja dorabiała się na światowym nieszczęściu jakim jest koronawirus. Sandra Banasiak (Klarysa Ratmajer) Klasyczny przykład żydolewackiej nagonki i pomówień. Funkcjonariuszka winne było walnąć dzieciaka pałą przez łeb i w ten sposób dotrzeć do świadomości zdegenerowanej, żydolewackiej matki przy okazji wywołując aplauz (w postaci braw) przypadkowych świadków tego aroganckiego zachowania rodzicieli. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 12.04.20, 09:56 Wstyd mi za państwo. Uważam, że przyzwoitość nakazuje mówić prawdę, a nie ją zatajać Data publikacji: 12.04.2020, 07:00 Małgorzata Święchowicz Możemy mieć w kraju po kilka tysięcy chorych każdego dnia. Na moim oddziale już nie ma miejsc, zajmujemy kolejne części szpitala. Dostarczane są kolejne respiratory, ale kto będzie je obsługiwał? – mówi prof. Krzysztof Simon. Newsweek To jeden z najbardziej antypaństwowych żydolewaków-oszczerców! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 12.04.20, 09:59 SZOKUJĄCE! Szarpana, powalona na ziemię i skuta za czytanie książki w parku, to już kraj bezprawia. „Wczoraj, moja koleżanka została zatrzymana za czytanie książki we wrocławskim parku. Nie robiła ogniska,grilla, czy biby na 20 osób…siedziała spokojnie SAMA w parku! Ponieważ nie chciała podać swoich danych, argumentując to zatrzymanie, jako bezprawne, policjant obezwładnił ją, usiadł na niej, przycisnął twarz do ziemi i zakuł w kajdanki. Później przez kilka godzin była przetrzymywana w komisariacie,aż zmięknie i poda adres… W jakim kraju ja żyję?! Jak długo jeszcze będziemy pozwalali na to,co się dzieje?!” – napisała jedna z internautek. KARĘ TEJ ŻYDOLEWACZCE! Powinna podziękować, że nie dostała pałą po żydolewackim łbie! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 12.04.20, 10:46 PILNE! Powstaje ogólnopolski komitet strajkowy przedsiębiorców, rolników i pracowników! O co chodzi? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 12.04.20, 10:49 Cała prawda o żydolewackich zakusach! liveglobalalert.com/izrael-planuje-doprowadzic-do-bankructwa-polski-i-jej-wrogiego-przejecia/?fbclid=IwAR2X2ef6AoojZsgpQw_RjfrxRdsiAikZ6AEw_bWP6Pz50-dszVF-9LyWFY4 Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 12.04.20, 10:51 A bohatyrska chujowina arcyxionrzę wręcza nakazy pracy na oddziałach zakaźnych mazowieckim lekarzom. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 13.04.20, 13:45 kaczelniku! Nad Tamizę hufy nasze prowadź! "Koronowany na koronaprezydenta". Miażdżąca opinia o PiS w prestiżowej brytyjskiej gazecie. natemat.pl/305593,koronaprezydent-niepotrzebne-szalenstwo-financial-times-ostro-o-wyborach?fbclid=IwAR0k5RN3U9Dla7mNQUTS7f9ZJi_8fMvgdZvEp6jyR3TmNFXRTkU1xUBQN9w Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Żydolewactwo 14.04.20, 07:52 Nie strasz Demokratycznie Wybranej Władzy nie mogący się pogodzić z wyborczą poraźką żydolewaku! Odpowiedz Link