tropem_misia1 14.12.09, 23:21 utkaną z emocji suknię rzuciłam na krzesło niedbale perły mych łez wczorajszych błysnęły w świetle zuchwale na nic to, klejnot nie mami popruty sukni szew nic nie ma miedzy nami na nic to już czuje wolności zew Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2972 Re: ungabunga 14.12.09, 23:34 zebrałem Twych łez korale zasiałem w ogrodzie marzeń , i suknię, rzuconą niedbale, utkaną z emocji i wrażeń jeśli pozwolisz naprawię usiądę cichutko o tutaj pozszywam serce rozdarte a Ty mi szepnij na uszko czy moje słowa, twojej przyjaźni warte... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ungabunga 15.12.09, 13:08 Cóż rzec na te słowa? Daj grabę przyjacielu. Takich prawdziwych przeca nigdy,przenigdy za wielu Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ungabunga 15.12.09, 22:14 kogucik.2972 napisał: > zebrałem Twych łez korale > zasiałem w ogrodzie marzeń , > i suknię, rzuconą niedbale, > utkaną z emocji i wrażeń > jeśli pozwolisz > naprawię > usiądę cichutko > o tutaj > pozszywam serce rozdarte > a Ty mi szepnij na uszko > czy moje słowa, > twojej przyjaźni > warte... > > > Koguciku!Pozwolisz że Twoje pisanie wkleję na forum gdzie odbywa się pranie? Co by łzy osuszyć niewieście spłakanej. Takie piekne słowa jej zasklepia ranę. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: ungabunga 15.12.09, 23:28 pewnie Kochanie, bierz co chcesz to wszystko wspólne - no przecież wiesz ! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: I tak pół nocy Kogucik... 15.12.09, 13:13 Szukam takiej sukienki co spokój przynosi i ciszę. Aby gdy ją założę tętentu nie usłyszeć tabunu szalonych koni w sercu ,równie szalonym. Najlepiej z kory dębu przez piorun powalonym. Odpowiedz Link