kogucik.2972 11.10.10, 08:55 nastał taki przykry czas muszę na trochę pożegnać Was są tego ważne przyczyny lecz może jeszcze się zobaczymy pilnujcie Kurniczka, bawcie się tu, bym kiedyś mógł powrócić znów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosiadab-2 Re: Kochani 11.10.10, 21:21 JAKŻE SIĘ BAWIĆ... GDY W SERCU TRWOGA? ...mów co się stało? Napisz...na Boga!!!! Odpowiedz Link
yuka4 Re: Kochani 11.10.10, 22:38 Kogut nam w nostalgię wpada, czy pomoże czekolada? z rodzynkami , z bakaliami, precz ... precz ... z wątpliwościami . Jesień tak nastraja mgliście, bo spadają z drzewa liście, Kogut milczy, nic nie pieje, jesień... jesień...nam szaleje. Wypij kawy lub rumianku, albo mleka w krowim dzbanku, i pomyśl o nas spokojnie , a nie jak o jakiejś wojnie. Odpowiedz Link
delkos Re: Kochani 12.10.10, 17:02 fiku miku na patyku wracaj szybko Koguciku Bez koguta w tym kurniku... jest smętnawo Koguciku! Co ja zrobię kiedy wrócę z drogi którą teraz pędzę? No bez Ciebie... Zamiast pawia... to się zamienię ..... jakąś nędzę...! Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kochani 14.10.10, 09:08 Mnie z wrażenia aż zatkało Kogucika stąd wywiało takie forum wypieszczone rzucił,poszedł w inną stronę? gdzie go szukać teraz w necie coś o jego planach wiecie? może pewna myszka mała swoje łapki w tym maczała ukróciła serfowanie bo ważniejsze jest kochanie? Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Kochani 14.10.10, 09:26 Alice! Twój wierszyk...wprost cudny! Jednak Kogut nie obłudny! Musi ważna być przyczyna... lepiej by to dziewczyna ...Myszką zwana zabrała nam naszego Pana! - No to teraz...Proszę Pawia ...niech Pan teraz nas zabawia! Odpowiedz Link
e-wu-sia Re: Kochani 14.10.10, 11:55 Ach ! docenić to musimy, Kogut ważne ma przyczyny, Z Kurnika wyemigrował, Jednak nas poinformował. Zastępcy nie ustanowił, Więc Paw ma do myślenia, I słusznie Pawiu Drogi, Zabieraj się do rządzenia. Kochaj kurki i szanuj, Wszystkim nam dogadzaj, Teraz dopiero się dowiesz , Jaka to ciężka praca. Odpowiedz Link
rudavve Re: Kochani 14.10.10, 13:49 Wierzę, że złe chwile przeminą i znów będziemy cieszyć sie chwilą, gdy powrócisz z czeluści smutku zaczekamy! az do skutku!. Zabierz Mysię, usiądż z nami razem rażniej - pogadamy! Zobacz! martwią się PRZYJACIELE może to w tej chwili niewiele, lecz wiem, ze słyszysz nawoływanie.. i przykrego czasu kres nastanie! Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Kochani 14.10.10, 20:14 Czym by tu Was zabawić? Oooo!.... Mogę taki adres wstawić: www.galerianaboso.pl ..Panowie i Panie! Zapraszam na oglądanie! Odpowiedz Link
delkos Re: Kochani 17.10.10, 15:55 Hej dziewczyny Paw bez piórek!!! roboty ma całą górę I rozgląda się nieładnie... co mu jeszcze na łeb spadnie! No ...i... czekam aż atrakcje których teraz mam w nadmiarze pójdą sobie... gdzieś daleko... No i wtedy Ja pokażę! Śliczne piórka humor radość Werwę która stąd wynika... że tęskniłem do kurnika i... wróciłem do kurnika! Odpowiedz Link