bimbalimba 01.05.05, 10:46 jasne, co innego moglaby lansowac agora jak nie jakies zydowskie melodyjki ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gruszkow cadyk uber alles 02.05.05, 11:54 aj waj nie ładnie bimbalimba ! wiadomo powszechnie iż goje są głuche i na subtelnej fakturze klezmerki sie nie wyznają, a pani redaktor reiter wybiera sztukę przez duże hebrajskie S, miast słowiańskiego syfu bez ikry :) Odpowiedz Link Zgłoś
bimbalimba Re: cadyk uber alles 02.05.05, 17:57 goje gluche a was czuc cebula i czosnekiem caly dzien- kwestia smaku! Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Po przeczytaniu postow obu pan-antysemitek, 08.05.05, 19:20 zrobilo mi sie strasznie smutno i zastanawiam sie co ja tu jeszcze w tym kraju robie? Jedna jedzie antysemoickim glosem wprost, druga podszywa sie pod Zyda (jakbysmy wlasnyc kretynow nie mieli) , pierwsze jej odpowiuada jeszcze bardziej elegancko niz zaczela. Oczywiscie ja z takimi paniami i panami spotykam sie na codzien, dzien w dzien, a jednak - w kobiecym pismie, przy okazji wydania piosenek Gebirtiga, zamordowanego z cala rodzina przez hitlerowcow! I to ledwo miesiac po wielkich uniesieniaich jakie ten narod polski rzekomo przezywal. Ale oczywiscie to powtwierdza, to co zawsze podejrzewalem: z tego papieza zostaly mu wylacznie "kremowki" i "lupiez". A nauczanie ma gleboko w d. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcio45 Re: Paulina Reiter. Hit: "Lider fun Mordechaj Geb 20.06.07, 22:10 Od paru lat opserwuje pani artykuły.Zastanawiam się dlaczego krzywdzi pani artystów!!!Prubując swoimi artykułami zwrócić na siebie uwage.Nie ma tutaj fachowości.Nie umie pani poprawnie pisać nazw instrumentów.Tak piszemy BANJO. Swoim polewaniem wody próbuje pani wmówić co jest dobre a co złe!!! Myślę że w rubryce,którą pani redaguje to pani jest największym Hitowym KITEM! P.S Czy wogóle pani coś potrafi?Może sprubować sił na scenie i poznać jakiś instrument!!!Może wtedy ukrztałtuje się pani poziom i szacunek dla ludzi,którzy coś wnoszą dla sztuki! Odpowiedz Link Zgłoś