fervex.adult Smieszne :))) 01.04.06, 12:17 Co prawda polaczenie nie odbylo sie, ale za to dostarcza mi nowe drzwi antywlamaniowe :) Pozdrowienia pani Joanno, wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
d14b0ll0s bzdury (sens oczywisty, ale 'po co to'..) 01.04.06, 12:52 Faktycznie beznadzieja. Coraz gorzej. Pani Szczepkowska powinna sie juz chyba przystosowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
magdamr Re: Felieton 38927wwwxLS 02.04.06, 00:16 pani szczepkowska to niech sie dowie co to kod genetyczny a pozniej pisze felietony.. jednak probmlemy z matematyki to nie o tak sobie byly i zadne tlumancznia nie pomoga.. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.1 Re: Felieton 38927wwwxLS 02.04.06, 11:56 Ty jesteś beznadziejna,bo nie zrozumiałaś ani,ani.Wyedukuj się troszeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Felieton 38927wwwxLS 03.04.06, 13:50 kurczę, jedyny zabawny i oddający absurdy rzeczywistości tekst w tym numerze... Odpowiedz Link Zgłoś
pakola1 Dzieki za ten artykul 04.04.06, 16:16 Ja tez nie umiem znalezc sie w tym swiecie pinow, automatycznych polaczen itp. Ciesze sie ze nie jestem sama. A tak poza tym Pani Joanno, nie mialaby Pani ochoty na jakis zbior tych felietonow, albo jakas nowa ksiazke. Chcialabym oderwac sie od rzeczywistosci. Pozdrowienia i powodzenia na przyszlosc w swiecie liczb i hasel! Odpowiedz Link Zgłoś
katerina2 Re: Felieton 38927wwwxLS 17.04.06, 08:59 Proroczy,że aż ciarki po plecach przechodzą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_hania Re: Felieton 38927wwwxLS 21.04.06, 06:21 no, niezle. kiedys to czulam dziwny wstyd tylko ogladajac telewizje(np. idola albo rozne smieszne kabarety)a teraz to sie wstydze czytajac. styl, w ktorym ten felieton zostal napisany jest nieautentyczny i moze i dla tego tak zenujacy (choc zdecydowanie nie tylko dla tego). na pewno zasluguje na pawia a szczepkowska na pewno nie jest krolowa. i jeszcze uwaga do ostatniego felietonu: sweterek nie moze byc rozowawy, moze byc rozowy, brudno rozowy, karminowy, czerwony, kraplakowy...ale nie rozowawy!!! bo to sugeruje nam jakis podstawowy, wyjsciowy kolor, ktory jest tylko odrobine zabarwiony rozem. mozemy mniemac, ze jest to naturalny kolor welny. jednak to rozwiazanie nie wchodzi w gre, gdyz welna miala byc tania a welna naturalna jest droga, wiec pewnie chodzi tu o welne poliestrowa, ktora produkowana jest we wszystkich odcieniach teczy. czasem wysublimowane opisy nie sa konieczne. szczegolnie kiedy sie nie jest literatem (to troche jak z tym idolem)i erudyta(nie bycie erudyta to nie wstyd, w dzisiejszych czasach malo kogo mozna za takiego uznac i sa to na prawde wybitne jednostki,a wspominam o tym nie ze zlosliwosci tylko z poczucia misji.) Odpowiedz Link Zgłoś
achal Re: Felieton 38927wwwxLS 08.12.06, 14:37 Beznadziejny?? Tekst jest bardzo dobry i pokazuje zawirowania współczesnego świata... Jak chcę uzupełnic kartę telefoniczną mojej mamy teks jest troche podobny:P Heh Sami sobie komplikujemy życie... Odpowiedz Link Zgłoś