Dodaj do ulubionych

Felieton 38927wwwxLS

01.04.06, 10:03
beznadzieja :-(
Obserwuj wątek
    • fervex.adult Smieszne :))) 01.04.06, 12:17
      Co prawda polaczenie nie odbylo sie, ale za to dostarcza mi nowe drzwi
      antywlamaniowe :) Pozdrowienia pani Joanno, wszystkiego dobrego!
    • d14b0ll0s bzdury (sens oczywisty, ale 'po co to'..) 01.04.06, 12:52
      Faktycznie beznadzieja. Coraz gorzej. Pani Szczepkowska powinna sie juz chyba
      przystosowac..
    • magdamr Re: Felieton 38927wwwxLS 02.04.06, 00:16
      pani szczepkowska to niech sie dowie co to kod genetyczny a pozniej pisze
      felietony.. jednak probmlemy z matematyki to nie o tak sobie byly i zadne
      tlumancznia nie pomoga..
    • daniel40 Re:Świetny jak zawsze! 02.04.06, 00:21
    • kropka.1 Re: Felieton 38927wwwxLS 02.04.06, 11:56
      Ty jesteś beznadziejna,bo nie zrozumiałaś ani,ani.Wyedukuj się troszeczkę.
    • lilith76 Re: Felieton 38927wwwxLS 03.04.06, 13:50
      kurczę, jedyny zabawny i oddający absurdy rzeczywistości tekst w tym numerze...
    • pakola1 Dzieki za ten artykul 04.04.06, 16:16
      Ja tez nie umiem znalezc sie w tym swiecie pinow, automatycznych polaczen itp.
      Ciesze sie ze nie jestem sama. A tak poza tym Pani Joanno, nie mialaby Pani
      ochoty na jakis zbior tych felietonow, albo jakas nowa ksiazke. Chcialabym
      oderwac sie od rzeczywistosci. Pozdrowienia i powodzenia na przyszlosc w
      swiecie liczb i hasel!
    • katerina2 Re: Felieton 38927wwwxLS 17.04.06, 08:59
      Proroczy,że aż ciarki po plecach przechodzą!!!!
    • dziadek_hania Re: Felieton 38927wwwxLS 21.04.06, 06:21
      no, niezle. kiedys to czulam dziwny wstyd tylko ogladajac telewizje(np. idola
      albo rozne smieszne kabarety)a teraz to sie wstydze czytajac.
      styl, w ktorym ten felieton zostal napisany jest nieautentyczny i moze i dla
      tego tak zenujacy (choc zdecydowanie nie tylko dla tego). na pewno zasluguje na
      pawia a szczepkowska na pewno nie jest krolowa.

i jeszcze uwaga do ostatniego felietonu: sweterek nie moze byc rozowawy, moze
      byc rozowy, brudno rozowy, karminowy, czerwony, kraplakowy...ale nie rozowawy!!!
      bo to sugeruje nam jakis podstawowy, wyjsciowy kolor, ktory jest tylko odrobine
      zabarwiony rozem. mozemy mniemac, ze jest to naturalny kolor welny. jednak to
      rozwiazanie nie wchodzi w gre, gdyz welna miala byc tania a welna naturalna jest
      droga, wiec pewnie chodzi tu o welne poliestrowa, ktora produkowana jest we
      wszystkich odcieniach teczy.
      czasem wysublimowane opisy nie sa konieczne. szczegolnie kiedy sie nie jest
      literatem (to troche jak z tym idolem)i erudyta(nie bycie erudyta to nie wstyd,
      w dzisiejszych czasach malo kogo mozna za takiego uznac i sa to na prawde
      wybitne jednostki,a wspominam o tym nie ze zlosliwosci tylko z poczucia misji.)
    • achal Re: Felieton 38927wwwxLS 08.12.06, 14:37
      Beznadziejny?? Tekst jest bardzo dobry i pokazuje zawirowania współczesnego świata... Jak chcę uzupełnic kartę telefoniczną mojej mamy teks jest troche podobny:P Heh Sami sobie komplikujemy życie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka