kitrii 24.12.06, 00:26 Baaardzo nie podoba mi sie wyglad nowych Wysokich Obcasów.Nic nie moge znalezc i jest tak "gazetowo" a bylo tak kobieco i czytelnie...Nawet moj tata powiedzial ze sa okropne!!!Tak bym chciala tamta oprawe graficzna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kklej Re: NOWE WO bleee!!!!! 24.12.06, 10:32 fakt - n-i-e d-o c-z-y-t-a-n-i-a !!! była gazeta charakterystyczna, a teraz - ? nie bardzo wiem co to miało być? Odpowiedz Link Zgłoś
halev Re: NOWE WO bleee!!!!! 07.01.07, 21:06 Tak to bywa, jak się poprawia to, co było dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
ana-green Re: NOWE WO bleee!!!!! 24.12.06, 12:38 Jeszcze nie słyszałam o takim przypadku żeby zmiana w wyglądzie produktu - w tym wypadku czasopisma, a dokładnie jego szaty graficznej - spotkała sie z entuzjastycznym przyjęciem. Żawsze jest, ze bleee, źle, brzydko i do kitu. Narzekactwo, nasza narodowa specyfika. Tak samo było z nową Telewizyjną, ktora po czasie zaczęła sie podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
village76 Re: NOWE WO bleee!!!!! 24.12.06, 12:56 Niestety, sprawdza się powiedzenie, że lepsze jest wrogiem dobrego. Stara makieta była dużo nwocześniejsza i charakterystyczna, miała ciekawe rozwiązania typograficzne, dodającą lekkości i wdzięku wolną szpaltę, różne "smaczki" np teksty " przyklejone" do zdjęć itp. Teraz jest poprawność, nuda i kompletne wypranie z charakteru. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
m.evi Niestety. 24.12.06, 21:25 To prawda, że najpierw narzekamy, a potem chwalimy. Jednak oprawa graficzna Wysokich Obcasów była taka sama od kilku lat, jedynie momentami minimalnie się zmieniała. Właśnie przez to, otwierając WO w sobotę, byłam bardzo rozczarowana. Nie pomyślałabym, że jest to gazeta, która zmieni się na gorsze(gdyż moim zdaniem to właśnie zrobiła): zupełnie inaczej czyta mi się artukuły, mam wrażenie, że nawet one są mniej ciekawe i nieoryginalne. Z pewnością jest to kwestia przyzwyczajenia, ale nie umiem inaczej tego odebrać. Zastanawiam się tylko, kto podjął decyzję o tak radykalnej zmianie, gdyż była ona dla mnie zwyczajnie bolesna. (Ba!, w gruncie rzeczy wciąż nieśmiało wierzę, że za tydzień znów otworzę 'dawne' Wysokie Obcasy.) Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: NOWE WO bleee!!!!! 24.12.06, 22:32 BLLLLLLEEE! A myslalam, ze to tylko moje odczucie! ze ...eh. Wroccie dawne WO!!!!! az nie chce sie czytac...smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
pukupuku1 Re: NOWE WO bleee!!!!! 26.12.06, 15:19 tak,są straszne.i nie jest tak,że narzekam,żeby narzekać.poprzednia szata graficzna była fantastyczna,a nowa jest kompletnie nieczytelna i brzydka- reklamy zlewają się z tekstem,zdjęcia są okropnie wyeksponowane,czcionki niecharakterystyczne.koniec z wycinaniem co ciekawszych graficznie rzeczy,koniec z kolażami z obcasowych stron.czy można się do tego przyzwyczaić? pewnie tak, tyle że przyjemność czytania będzie teraz dużo mniejsza.tak było i z dużym fortmatem czy samą gazetą, która jakiś czas temu zmieniła swoją szatę.wielka szkoda i już! Odpowiedz Link Zgłoś
melanto Re: NOWE WO bleee!!!!! 26.12.06, 15:58 Popieram przedmówczynie. Niestety, nowa szata graficzna w stylu Pani domu... Odpowiedz Link Zgłoś
m.evi (?) 26.12.06, 19:04 Można odnieść wrażenie, że najnowszy numer przygotowywali w pośpiechu i zabrakło im odpowiednich ludzi. Trudno coś z tego zrozumieć: przy napisie 'redaktor naczelna' to samo nazwisko, obok słowa 'graficzki' wciąż te same panie. Usunięto jedynie linijkę z napisem "Projekt graficzny: Dominique Roynette". Ps. "Pani domu" ma tę przewagę, że jej czytelniczkiom nie została odebrana ulubiona szata graficzna. Odpowiedz Link Zgłoś
unwell Re: (?) 26.12.06, 22:43 teraz szata przypomina szate Poradnika Domowego- ktory rowniez jest wydawany przez Agore, wiec moze ktos uzyl tego samego szablonu..nawet czcionka jest podobna. kompletnie nieObcasowe. raczej obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
katrin777 Re: Wysokie Obciachy 27.12.06, 11:43 zgadzam się, nowe WO są bez charakteru, nieczytelne, szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
andrea_gassi Re: NOWE WO bleee!!!!! 27.12.06, 12:43 Przylaczam sie do narzekaczy. Jest nieczytelnie, bez charakteru. Okropnie! Oby te zmiany jeszcze dalej nie poszly. Mnie od razu przypomnialo sie, co kiedys zrobiono z Filipinka :-( Odpowiedz Link Zgłoś
swebe Re: NOWE WO bleee!!!!! 27.12.06, 20:14 wizualne DNO! Basiu Niewiadomska! czy wyrzucili cie z Agory? czyje to decyzje by najlepiej skladana czastka GW nagle zmienila sie w slaba podrobe tego niewychodzacego juz (mam nadzieje) dodatku dla kobiet, ktory produkowal Dziennik!!! co to za kompletny brak poszanowania dla czytelnikow, co za arogancja?!!!! nie bylam w stanie przeczytac ani jednego tekstu - o to wam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
natalam01 Re: NOWE WO bleee!!!!! 29.12.06, 22:25 kolejne "dzieło" w stylu Pani domu, Naj, Poradnik domowy... byłam ogromnie rozczarowana, aż nie chce sie teraz tego czytac... dawne WO - WRÓĆCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lubna ja też chcę 01.01.07, 17:22 stare WO :-) nie narzekam, ale estetycznie było o niebo lepiej, po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
lena186 Re: NOWE WO bleee!!!!! 01.01.07, 23:58 Po prostu straciły ten wyjątkowy styl, który uwielbiałam podziwiać w każdą sobotę. Były oryginalnymi pantoflami a teraz to takie zwykłe,zupełnie przeciętne obcasy. Odpowiedz Link Zgłoś
sq1013 Re: NOWE WO bleee!!!!! 07.01.07, 19:29 tak! coś okropnego. kolejne Cosmo. :/ Odpowiedz Link Zgłoś