sztuka.latania 06.03.07, 18:55 Ciekawe, kim byłby dziś, gdyby miał szansę zdobyć wykształcenie. I czy utraciłby tą prostotę i bezpośredniość :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hypsofobia Re: Basia przychodzi we śnie 07.03.07, 00:04 jak dla mnie to one przypominają dmuchane lale... jakoś nieestetycznie... po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
szeregowy_kapota coś jakieś takie drewniane trochę 10.03.07, 12:04 fajne, ale trochę drewniane Odpowiedz Link Zgłoś
joolanta Re: Basia przychodzi we śnie 10.03.07, 13:10 super!!!! niesamowite, zupełnie nie pasują do autora. Odpowiedz Link Zgłoś
loginn99 Re: Basia przychodzi we śnie 10.03.07, 13:48 Prawdziwy artysta z powołania . Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: Basia przychodzi we śnie 10.03.07, 14:17 Ta w kostiumie kąpielowym chyba trochę zbyt klockowata. Fajna jest ta z namalowanym fartuszkiem - gorsetem. Ale i tak nie mój klimat - podoba mi się tylko ta mała rzeźba wchodząca do plastikowego dzbanka, tą bym sobie chętnie postawił w domu. A facet ma chyba lekkiego hyzia (z tym porozstawianiem ich po domu to przegiął), ale sympatycznego. Mam nadzieję, że będzie miał okazję wystawiać swoje dzieła w bardziej znanych galeriach, niż lokalne. Życzę mu powodzenia i dużo sił do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Basia przychodzi we śnie 10.03.07, 22:50 joolanta napisała: > super!!!! niesamowite, zupełnie nie pasują do autora. a bo to Polska właśnie: facet wygląda jak nie umyty ziemniak, ale kobieta ma być wypindrzona. Odpowiedz Link Zgłoś
gabira Re: i ty zostan artysta:) 10.03.07, 23:13 Według mnie kiczowate, kolory zbyt agresywne, ale ten człowiek ma niewątpliwy talent i wykorzystuje go na swój sposób. Znalazł sobie sposób na życie. Za to go podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś