edycia_s 19.03.07, 12:19 A wlasciwie, to o co pani chodzi?..... IMO porownywanie kilkulatka do kilkudziesieciolatka to zbyt mocne uproszczenie. Caly przekaz bierze w leb pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ledzeppelin3 Re: Pierwsze piękno 19.03.07, 15:11 Ja bym się tak nie przejmowała. Matki rozmawiające z dziećmi i pokazujące im świat stanowią niewielki procent:P Większosć mówi : "zostaw, usiądź, uspokój się" albo nie mówi nic:P Odpowiedz Link Zgłoś
soulgarden Pani felietony zcinają z nóg przez czystą 19.03.07, 16:49 (wytrawną i kunsztowną) prostotę :) Po przeczytaniu pani felietonu miałem wrażenie jakby wykonywała pani instrukcje omonowców dane ludziom Michniczuka,albo jakby sam Michniczuk przekupił kogoś w telefonii komórkowej.Będę uważnie czytał by sprawdzić czy to nie są "takie dzezy" (albo to ja jaki wariat jestem czy będę)? Odpowiedz Link Zgłoś
soulgarden Re: Pani felietony zcinają z nóg przez czystą 07.04.07, 02:35 Zresztą to równolegle z włamem na komputer może być.Właśnie mam podejżenie,że Dziennik też kożysta z każdego źródła.Sam się zastanawiam co zuchwalsze i bezczelniejsze.Ale mając nieczyste intencje trzeba osiągnąć maksymalną przewagę kożystając z nieczystych,niegodnych metod?Logika wojny i retoryka oficjalna pro publico "z zasadami"?Ciekawe co z takich działań w redakcyjnych obyczajach jest w pełni oficjalne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka991 do przedmówcy - soulgarden 26.04.07, 00:55 A może by tak na temat z felietonu? A nie jakieś dziwaczne aluzyjne konstrukcje. No i ta ortografia - naprawdę słowniki są dostepne. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: do przedmówcy - soulgarden 26.04.07, 10:47 To są konstrukcje przypominające tzw. splątanie toku myślenia, charakterystyczne dla schizofrenii Odpowiedz Link Zgłoś
lex_zonk tokujcie, tokujcie ! 22.03.07, 21:01 Skąd może pani wiedzieć czy nie pisze np. do jego wroga,którego to sprowokuje? To jest w najlepszym razie loteria,ale też może pani obstawia coś czemu loteria nie szkodzi? Na pewno źródło jest ważne dla pani. Dobrze chociaż,że wystarczająco już o sobie powiedzieliście. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka991 nie musimy ciągle oceniać 26.04.07, 01:08 Zgadzam się z ideą, że oprócz wyrokowania potrzebny jest dziecku od rodzica czas na wspólne przeżywanie. Bo tylko wtedy ma ono szansę (nieprzytłoczone dekretem) samodzielnie "mieć swoje zdanie". Niektórzy nigdy w życiu takiej szansy nie dostali - i to są te 70-letnie "dzieci". Z drugiej strony taki stary dzieciak niech nie zwala wszystkiego na swoich rodziców. Bo od wieku jakichś 20 lat sam już jest sobie "rodzicem" i zaległości może podganiać. Pozdrawiam, pani Joanno! Dużo radosnych chwil życzę tej wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś