30.04.07, 14:11
To on ma ŻONĘ?!
Obserwuj wątek
    • huana17 O.S.T.R 01.05.07, 14:42
      Fajny wywiad !
      • fryderyka8 Re: O.S.T.R 02.05.07, 15:56
        Typowa polska buta i megalomania. Jaka to on ma mamusie, ile to on wie, ile to
        on dostanie w Anglii od reki (nawiasem jak on chce ja dostac jak nie mowi
        plynnie po angielsku) i.t.d, i.t.p...... Chory czy dziecko? A kto go wlasciwie
        zna ?Kim on jest?
        • huana17 Re: O.S.T.R 02.05.07, 21:43
          "A kto go wlasciwie
          zna ?Kim on jest?"
          Skoro go nie znasz to po co komentujesz?
        • swanka Re: O.S.T.R 04.05.07, 19:39
          (nawiasem jak on chce ja dostac jak nie mowi
          > plynnie po angielsku) i.t.d, i.t.p

to że mówi że nie bedzie tworzyl po angielsku nie znaczy ze nie mowi w tym jezyku

proponuje czytac ze zrozumieniem
          i w ogole ..a nie chce sie gadać nawet
          • fryderyka8 Re: O.S.T.R 07.05.07, 18:36
            Mow do slupa , slup zrozumie. Nie bedzie tworzyl po angielsku, bo go po prostu
            nie zna i tyle. Zreszta maja go lyknac z 4K funtow za miesiac , no to jest
            wlasnie typowa polska buta. Co do komentarzy na moj post, to rozumiem co
            czytam. A skoro on sie udziela w mainstreamowym pismie to powinien byc znany
            szerszej publicznosci. Co do dody , to wy naprawde macie waskie horyzonty
            zyciowe i myslowe. Moze wam sie sni ten wulgarny ku..szon po nocach , ale mi
            nie. Coz jestescie typowa polska buta i ciasnota obyczajowa i tyle.
            • kontempora Osry to geniusz 08.05.07, 16:37
              Normalnie nie wierze ze jest taka osoba. Moze ty z jakiejś partii jesteś? Ostry
              nie tylko robi profesjonalna muze, nawiązuje kontakty muzykami nawet w Stanach(
              to chyba tez o czymś świadczy) ale i dogłębnie i dosadnie opisuje nasza
              zagmatwana polska rzeczywistość. Ty chyba z jakiejs innej planety dziewko sie
              wyrwałaś.
              Ostrego fanka z berlina. pozdro!
        • kpiarz Re: O.S.T.R 05.05.07, 18:46
          fryderyka8 napisała:
          > A kto go wlasciwie zna ?Kim on jest?

A tak właściwie, to kim TY jesteś, że się tak mądrzysz?
        • anjew Na Balutch znaja go wszyscy, hehe 05.05.07, 18:55
          Ciebie zapewne nikt nigdzie nie zna, trollu. :-))

Nie interesuje Cie temat, po co piszesz?

Co do Ostrego, lubie goscia, jest troche dziecinny, ale w sumie fajny i muze
          robi naprawde niezla.
        • kubadyb Re: O.S.T.R 06.05.07, 00:08
          droga fryderyko
          ostr jest bardzo mądrym człowiekiem, nie wysnuwa pochopnie wniosków, nie mówi
          jaki jestdobry...
          jest BAAAAAAARDZO znany, choć przepraszam, może nie tak jak doda....
          a w ogóle jakie to kryterium "czy jest znany"?!!!!!
          weś zrób se herbatę z melisą i idź spać bo głupoty gadasz a przwdziwym
          profesjonaliście, z prawdziwą pasją, nielycznym w tym kraju nieprzeżartym
          zawiścią, i nienawiścią do wszystkiego co niezrozumiałe..
          pozdrawiam
        • cyberchmura [...] 06.05.07, 13:07
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • miss81 Re: O.S.T.R 02.05.07, 16:33
      no właśnie.. serce mam złamane;)
      Ostatnia płyta jest extra, polecam wszystkim! (w dodatku naprawdę niedroga)
      O.S.T.R. jest po prostu profesjonalistą.

• strus27 Re: O.S.T.R 06.05.07, 01:45
        Ja tylko chce wyrazic swoje uznanie dla Ostrego, za muzyke, za wklad w polska
        scene i za plyty, do ktorych ciagle wracam.
        Big up!
    • kaazam Re: O.S.T.R 05.05.07, 17:31
      wielki szacunek dla OSTREGO!
    • haryjesion Ostry na prezydenta :) 05.05.07, 17:39
      Jedyny Hiphopowiec w Polsce, którego słucham. Kreatywny, inteligentny, świadomy
      tego gatunku muzycznego ( no, jeszcze Jajo ) jego korzeni. Robiący przej...ą
      muzę, piszący świetne teksty, najlepszy freestyler wraz z Tedekiem. Co tu dużo
      pisać, gdyby nie Ostry, cały dzisiejszy polski rapp byłby o kant d...y rozbić.
      Te blokowe lamy i komercyjne śmiecie jak Donie, Mezo-zy,Peje, ułomne, żalosne
      grajki niech się uczą od mistrza. Niech wezmą się za słuchanie klasyki
      (wzgórza, albo 3H) Tylko żeby po Psach tak nie jechał...Ale spox, u nas na
      pewno mandatu nie dostanie.
      • kubadyb Re: Ostry na prezydenta :) 06.05.07, 16:23
        ej no jasne zgadzam się w pełni, no prawie, bo oprócz ostrego jest jeszcze jeden
        zajebisty koleżka-łona-nie ma pytań
        no i jeszcze polecam fisza
        a peja może sie schować jeżeli chodzi o technikę, chociaz trzeba przyznać że nie
        ma tak nasrane we łbie jak te donie, czy "artysta roku"eski mezo.....
        pozdr
    • a.tomaszewska O.S.T.R 05.05.07, 19:25
      Wielki big up dla OSTRego. Jestes bardzo dobrym muzykiem , tak
      trzymac....zadbaj jednak tez o zdrowie, mozesz umrzec na scenie, ale poczekaj
      jeszcze z 60 lat :)
      • huana17 Re: O.S.T.R 05.05.07, 20:12
        Ten guz to na szczęście tylko (i może aż...) przepuklina.
    • hens O.S.T.R 05.05.07, 20:40
      Ten tekst jest do nieuka redaktora ..........Chłopie Bałuty nie są osiedlem
      tylko dzielnicą,- to taki obszar i zaludnienie jak np Jarocin (nie ujmując
      Jarocinowi)- być może jest to przejęzyczenie, ale pomimo że w Łodzi nie mieszkam
      30 lat taka ignorancja tematu, o którym sie pisze mnie powala.

.........Od 77 roku bydgoszczanin

• pether_23 Dokładnie, z resztą róznie miejsca są na Bałutach. 05.05.07, 21:52
        Od gett pokroju Limanki po osiedla willowe.
    • crame O.S.T.R 06.05.07, 01:11
      Zajebisty wywiad, najlepsze jest to: "Jeżeli ktoś zagra melodię, pierdząc, ja
      muszę ją usłyszeć "
      • xauss Re: O.S.T.R 06.05.07, 05:01
        O.S.T.R rządzi!!!!!!!!!
        Prawdziwy, szczery, autentyczny hip-hop!!!! niewielu taki robi w PL i za to
        nalezy mu sie SZACUNEK!!!!!
        Pozdro z Pabianic!
        • halfilner O.S.T.R -trzecia liga - lub gorzej, polskiego rapu 06.05.07, 07:16
          po wysluchaniu 4 kawalka zwatpilem...

temu gosciowi kompletnie skonczyly sie pomysly !!

Peji mozesz buty czyscic chopaczku !

dlatego nawija o polityce, chce by go TVN24 na sile lansowala.
          • meetsue Re: O.S.T.R -trzecia liga - lub gorzej, polskiego 06.05.07, 12:51
            halfilner napisał:

> po wysluchaniu 4 kawalka zwatpilem...
            >
            > temu gosciowi kompletnie skonczyly sie pomysly !!
            >
            > Peji mozesz buty czyscic chopaczku !
            >
            > dlatego nawija o polityce, chce by go TVN24 na sile lansowala.

nie mogę się powstrzymać od komentarza, bo padłam ze śmiechu? czyścić buty Peji?
            no tak, rzeczywiście on ma bardzo elokwentne teksty i jest wspaniały- wciąż
            gadający o tym samym! bloki bloki ziomki ziomki i parę razy dorzuci ku*
            wszystkie kawałki nie do odróżnienia - no rzeczywiście, nikt mu do pięt nie dorasta!
            po tekstach Łony czy O.S.T.R.-a przynajmniej można stwierdzić, że mają coś w
            głowie, no przykro mi, ale taka jest prawda...
          • cyberchmura Re: O.S.T.R -trzecia liga - lub gorzej, polskiego 06.05.07, 13:12
            Czy aby wszystko w porządku.Porownaj flow ostr i peji,bez urazy ale rychu tak
            nie wymiata w sumie ma styl prosty i oczywisty i chyba metafora to dla niego
            tajemne slowo. To samo na produkcji ja ostrego cenie za to,że jako jedyny poza
            emadem jest osluchany z muza nie tylko hip hopowa i to slychac w jego muzie.
            poza tym co kto lubi to chyba kwestia gustu
    • yo_sis71 O.S.T.R 06.05.07, 10:56
      WOW...z tą żoną to też mnie zaskoczył...Bity z odgłosów psa- OSTRY zawsze był
      orginalny :D,szacunek dla tego Gościa,za to co robi,kim jest :)
      Mam nadzieję,że nigdy go nie zobaczę umierającego na scenie :/...bo moje serce
      umrze razem z nim...
      POZDRO
      • meetsue Re: O.S.T.R 06.05.07, 12:41
        Świetny wywiad.
        nie słucham hip-hopu, ale O.S.T.R.-a znam bardzo dobrze i mam nawet jakąś płytę.
        Przede wszystkim uważam jednak, że jest świetnym artystą i bardzo inteligentnym,
        ciekawym człowiekiem, co potwierdza tym co mówił w tym wywiadzie. Bardzo szanuję
        takich ludzi i podziwiam!
        Z całego serca życzę zdrówka przede wszystkim! :)
    • mw.center Re: O.S.T.R 06.05.07, 14:49
      o s t r jest wporzo!!!
      mam wszystkie jego wydawnictwa i 3eba przyznać że nie ma tego co u innych "hip
      hopowców" u których co trzecia piosenka jest sklonowana ( hwdp, laski , life na
      dzielnicy, blanty) !!!

on dawkuje to wszystko w miarę logicznie i porusza wiele ważnych spraw!

zejdzcie z niego, macie w tym kraju tyle beztalenci do zjeżdżania...

aha, ja tez mam żonę i co to coś dziwnego???
    • isiah.thomas OSTR >>>>>>>>>>>> fisz 03.06.07, 23:05
      OSTR kładzie fisza na glebę bez wysiłku najmniejszym palcem
    • bas26 O.S.T.R 09.06.07, 19:49
      Wielki szacunek dla jego Matki. No i dla niego, oczywiście. Inteligentny facet
      jak cholera. Jego wywiady powinni dawać jako lektury szkolne ;p.

Jego płyty tak oswajają z Łodzią, bo wjeżdzając w większość ulic po pobycie w
      innym mieście to czowiek myśli "Matko, co to za miejsce! Tutaj chyba nigdy Bóg
      nie zagląda!". Ostry nadaje temu miastu (zwłaszcza Bałutom) taki klimat, coś
      fajnego i czystą przyjemnością jest jechać autobusem/tramwajem jak w uszach leci
      jego muzyka.

Ja po Hollyłódź jestem dumna, że jestem łodzianką. ;D
    • suchy_mistrz O.S.T.R 20.07.07, 00:07
      Szacunek OSTRY...

Chciałbym skomentować tekst o tym że ostry nie zna angielskiego...
      Otóż zna, gdyż sam fakt, iż był prezenterem MTV i przeprowadzał wywiady z
      Raperami Amerykańskimi o tym świadczy... Poza tym miał swój udział przy
      tworzeniu płyty angielskiego zespołu SkilMega... Pozdro

PS. OSTRY Wpadnij do Szczecinka...
      • nella31 Re: O.S.T.R 20.07.07, 22:35
        no skoro znalazłam ten post po takim długim czasie to muszę sie dopisac.
        kometarz do: a kto go w ogóle zna? kim on jest?
        no właśnie ja. znałam go kiedys osobiscie i powiem że fajny z niego gość.
        trochę głowę ma w chmurach, ale tacy sa właśnie artyści. i pomimo że nie lubię
        tego typu muzyki to szanuję go za to co robi.
        Ostry pozdrawiam jeśli to czytasz! (siedzieliśmy w ławce na K.S.-ie :))
    • trashylife O.S.T.R 25.07.07, 18:53
      wlasnie, Ostry dbaj o siebie!
      ja chce jeszcze wychodzic z empiku z Twoją płytą!
    • magdaksp Re: O.S.T.R 07.08.07, 11:43
      ostry to jeden zlepszy ch polskich hiphiopwocow chociaz nie wiem czy to nie
      krzywdzace dla niego okreslenie bo on juz dawno wychodzi poza ramy hip
      hopu.szkoda ze macie tak mala wiedze o polskimhh bo łona i ostry to nie jedyni
      dobrzy raperzy majacy cos wartosciowego do powiedzenia.szczerze powiem ze mam 2
      pierwsze plyty ostrego i poe,natomist wole pezeta znoonem(2 genialne
      plyty,siwetne teksty i rymowani pezeta),eldo(i solowe i z grammatikiek)noi moj
      ulubinienic sokóz wwo.genialny glos i teksty ktore zawsze zaskakuja i swietnie
      opisuje rozne sprawy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka