Dodaj do ulubionych

Radny Marek Berezowski

IP: *.cal.pl 26.09.09, 20:01
Nie mogę nigdzie na necie doszukać się życiorysu Berezowskiego. Interesuje
mnie szczególnie, co robił w latach 1979-1989. Czy był w Niezależnym
Zrzeszeniu Studentów (NZS)? Czy był w Solidarnosci? Co robił w stanie
wojennym? Czy należał do PZPR? Może mi ktos pomóc? Jakieś informacje plizzz.
Obserwuj wątek
    • st-ach Re: Radny Marek Berezowski 26.09.09, 20:52
      Gość portalu: franecki w. napisał(a):

> Nie mogę nigdzie na necie doszukać się życiorysu Berezowskiego. Interesuje
      > mnie szczególnie, co robił w latach 1979-1989.

a ja nie mogę doszukać sie odpowiedzi na zadane pytanie dotyczące doniesienia do /pewnej/ prokuratury!
      każdy z nas ma jakieś pytania i problemy, w moim przypadku złotousty dotad / bo jego dni sa liczone/ magistracki zobowiązał się- klnąc się na urząd szafarza, że będzie nas podatników na bieżąc informował, ale jak dotąd ani razu nie pierdnął na ten temat.
      oto link na problematykę:

forum.gazeta.pl/forum/w,94,82915548,82915548,Gdzie_moge_znalezc_cd_raportu_z_dn_12_IX_2006.html
      na której nas nurtujące pytania, nie możemy uzyskać satysfakcjonującej odpowiedzi.
      Nie możemy się jej doczekać w dodatku jako podatnicy i płatnicy złotoustego.

daj odpowiedź PO_wierniku, a otrzymasz odpowiedź na nurtujące ciebie pytanie!!!
      • Gość: jazmig Spytaj bereza IP: *.gl.digi.pl 28.09.09, 18:24
        niech on się martwi tym kuriozalnym wyrokiem.

Sąd zajął się rzeczą, której nie ma. Pomiary z przełomu wieków
        dzisiaj są nieaktualne. Nie ma w centrum tirów, więc spalin jest o
        wiele mniej.

Dlatego Frankiewicz nie ma na co odpowiadać.
    • Gość: podpowiedz Re: Radny Marek Berezowski IP: *.rootkit.de 27.09.09, 16:52
      Mysle, ze z tymi pytaniami powinienes zwrocic sie wprost do zrodla, czyli do
      Berezowskiego. I dlaczego nie zadajesz tych pytan wszsytkim radnym? Np. Lapinski
      byl w PZPR. Rownoczesnie takie same pytania, poszerzone o udzial w UB, nalezy
      zadac innym osobom publicznym w Gliwicach, m.in. rektorowi Karbownikowi i
      proprektorom (jeden z nich sie publicznie wprzyznal do swiadomej wsppolracy z UB
      i oswiadczyl to w necie), Frankiewiczowi i jego zastepcom (np. gdzie pracowal
      Wieczorek w stanie wojennym), Buzkowi (mozna o jego wspolptacy przeczytac w
      necie) itd.
      • centro_gl oswiadczenia majatkowe ZF i MP 27.09.09, 16:54
        A mnie interesuje jeszcze, dlaczego do tej pory nie sa ujawnione oswiadczenia
        majatkowe Frankiewicza i Pszonaka?
        • strazn1k Re: oswiadczenia majatkowe ZF i MP 27.09.09, 18:55
          trollu jeden i co kłamiesz od zawsze w tym samym miejscu są ujawnione, a ciągle
          zadajesz te same pytanie mimo, że wiele osób już odpowiedziało
      • Gość: juziu Pominołeś Tow.Chłopka IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.09, 21:15
        tego co sie wybrał na posla z PIS. Dzie aktywnie działał w stanie wojennym i we
        Francji skad go wyciepli???
        • Gość: aisa Re: Pominołeś Tow.Chłopka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 22:43
          > tego co sie wybrał na posla z PIS. Dzie aktywnie działał w stanie wojennym i we
          > Francji skad go wyciepli???
          Moze jednak najpierw nauczylbys sie polskiej ortografii, co?
          • Gość: kibic Re: Pominołeś Tow.Chłopka IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.09, 22:52
            aisa napisał(a):

> Może jednak najpierw nauczyłbyś sie polskiej ortografii, co?

Ale jak? Jak ten żabol sie już z tym felerem urodził:-)
            • Gość: juziu Re: Pominołeś Tow.Chłopka IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 13:34
              co ty za kurtynom nie powisz o Tow. Chłopku a fleksujesz o ortografi a sam nie
              umisz pisać popolsku ha!!!
      • Gość: aisa Re: Radny Marek Berezowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 22:48
        Proponuje przeleciec po wszystkich radnych i poslach gliwickich po kolei oraz po
        wladzach miasta i politechniki, lacznie z dziekanami. Tego nie jest az tak duzo.
        A takze po wladzach koscielnych Gliwic.
        Co do Berezowskiego, to mozesz zadac mu to pytanie na ITV:
        www.telewizja.gliwice.pl/artykul.php?id=2276
        • Gość: basia Czyli Berezowski był komuchem? IP: *.kimsufi.com 27.09.09, 23:30
          Ale dlaczego na swojej stronie nie podaje życiorysu? Czy był komuchem? W PZPR? A
          co robił w stanie wojennym? Proponuję by radny Berezowski odpowiedział na te
          pytania tutaj na forum, ja jestem jego wyborcą i chcę odpowiedzi przeczytać tutaj.
          • Gość: wyborca nie bredz, zdaje sie, ze komuchem byl Frankiewicz? IP: 91.198.227.* 27.09.09, 23:59
            Glupia prowokatorko, dobrze wiesz, ze Berezowski nie byl zadnym komuchem w
            odroznieniu od twojego wodza Frankiewicza razem z jego zastepca Wieczorkiem! A
            jak bedziesz wypisywac takie pomowienia, to zazadamy od Berezowskiego zeby oddal
            cie do sadu, ktory nakaze ujawnienie twojego IP i danych. Nie jestes zadnym jego
            wyborca, nie bredz. Ta prowokacja wam nie przejdzie, tchorzliwe frankoludy. A
            jak cie to interesuje, to napisz do Berezowskiego, moze w ogole nawet nie wie,
            ze takie jest do niego pytanie. Poza tym co za roznica gdzie na nie odpowie?
            A mnie interesuja wszyscy pozostali radni i zadam aby odpowiedzieli na te
            pytania tu natychmiast. Oraz czy byli agentami UB. To samo chce wiedziec o
            Frankiewiczu i jego zastepcach obecnych i poprzednich.
            • Gość: prorektor Berezowski nie, ale prorektor tak IP: *.privacyfoundation.de 28.09.09, 00:09
              Na stronie radnego znalazlem jego oswiadczenie lustracyjne:
              www.berezowski.neostrada.pl/lustracja.jpg
              ze nie byl wspolpracownikiem UB.
              Takiego oswiadczenia nie ma na zadnej stronie pozostalych radnych, ani
              prezydentow, a wiekszosc z nich w ogole nie ma swojej strony.
              Natomiast na stronie prorektora Rutkowskiego znalazlem takie oswiadczenie, ze
              byl wspolracownikiem UB:
              platforma.polsl.pl/rau3/course/view.php?id=59
              platforma.polsl.pl/rau3/mod/resource/view.php?id=3379
            • strazn1k Re: nie bredz, zdaje sie, ze komuchem byl Frankie 28.09.09, 00:20
              Trollu z niemieckim ip, czyżbyś był blisko związany z Berezowskim, że tak
              nerwowo reagujesz ?:) Warto się przypatrzeć postom 54 i 66
              www.24gliwice.pl/wiadomosci/?p=9610#more-9610 (w prawym górnym rogu numer
              postu jest umieszczony)

Przeglądając wiele wątków, cały ciągle nasz natręt korzysta z zagranicznych
              proxy+ przeglądarka Firefox 3.07, w poście 66 natomiast troll podpisał się
              nazwiskiem Marek Berezowski wprawdzie każdy może podpisywać się jak chce, ale
              tutaj mamy post na poziomie. Trzeba jeszcze brać pod uwagę, że troll raczej nie
              podawał się za osobę którą szanuje i popiera, żeby ją zdyskredytować. Wtedy
              jeszcze nie wiedział iż IR wprowadzi, jawne dane na temat kraju, przeglądarki
              czy też sytemu operacyjnego :)

Co o tym myślicie ?:)

• Gość: kibic Re: nie bredz, zdaje sie, ze komuchem byl Frankie IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.09, 09:33
                strazn1k napisał:

> Trollu z niemieckim ip, czyżbyś był blisko związany z Berezowskim, że tak
                > nerwowo reagujesz ?:)

Trollu z wiochy znowu węszysz? Czyżbyś był blisko związany z preziem, i szukasz służbowo do swojej hucpy frajerów? Współczuję twojemu prostactwu:-)
          • Gość: zdzich pudlo, szukajcie dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 00:17
            Pudlo, chlopacy z UM, musicie szujac dalej hakow na Berezowskiego, ale i tak nic
            nie znajdziecie.
    • Gość: zabrzanin Re: Radny Marek Berezowski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.09.09, 00:13
      To ty call napisałeś na zabrzńskim forum, że u nas jest cenzura?
    • Gość: jazmig W tych latach on pracował IP: *.gl.digi.pl 28.09.09, 18:21
      Wcześniej w Prosynchemie, później, aż do dzisiaj, na polibudzie.
      Więc NZS odpada, a co do Solidarności, to nie wiem, ale wątpię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka