marcin_mikulczyce 26.09.09, 21:56 Co chwilę na naszym forum Zabrze, pojawiają się wpisy ludzi z Gliwic o Gliwicach i konkurujące z nimi wpisy oponentów z Gliwic. Podobno tutaj nie ma wolności słowa? To prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
somepoint210 Re: Czemu tak dużo wpisów o Gliwicach jest na Zab 26.09.09, 22:13 marcin_mikulczyce napisał: > Co chwilę na naszym forum Zabrze, pojawiają się wpisy ludzi z Gliwic > o Gliwicach i konkurujące z nimi wpisy oponentów z Gliwic. Podobno > tutaj nie ma wolności słowa? To prawda? zrobie wyjatek i twoj wpis pod kolejnym loginem (na ten wczorajszy portal dal ci bana za spam i trollowanie:) nie poleci na osla lawke. polecam przestudiowanie netykiety i regulaminu portalu, na ktorych przestrzeganie musiales wyrazic zgode w momencie tworzenia konta. Dlaczego moja wypowiedź została skasowana? forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html Wypowiedź musiała naruszyć Regulamin, być sprzeczna z zasadami Netykiety lub mocno odbiegać od tematyki forum. Pozwalamy na publikację dowolnych poglądów, o ile ich głoszenie nie jest niezgodne z prawem. Nie ingerujemy w wolność słowa, chcemy tylko, żeby na forum było mniej spamu i wulgaryzmów. W przypadku rażących naruszeń Netykiety, administracja forum może usunąć wszystkie posty sprawcy z okresu, w którym naruszanie wystąpiło. Informacje o przyczynie usunięcia są udzielane tylko autorom usuniętych wypowiedzi i tylko listownie - na maile wysłane do forum@agora.pl lub do administratorów społecznych danego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarzabek do somepoint IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 12:27 somepoint, Od kiedy jestes tu modem forum się stacza i ludzie-gliwiczanie muszą dyskutować na innych forach. Nie daje CI to nic do myślenia? Przecież to żenujące. Moze czas zmienić zajecie? Ot taka idea.. wiem ze nie ma siły która mogłaby cie usunąć, bo GW to wisi, kto jest modem. Po prostu w porównaniu do innych forów, widzę to ciągły bajzel i nieobiektywne usuwanie postów odbiegających od "linii partii". Chciałbym ze na tym forum znów było fajnie, a nie jest to kwestia uczestniczących w dyskusji, ale tych którzy ta dyskusje moderują. Praca moda nie jest łatwa, do tego społeczna, wiec niewdzięczna, ale zrozum chłopie ze się do tego nie nadajesz.. Widać to po tym jak to forum wygląda obecnie. Gliwiczanie musza pisac posty na innych forach niż forum oficjalne, bo na forum oficjalnym sa usuwane.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic TROLL będzie trollem IP: *.centertel.pl 01.10.09, 12:15 chłopie idź się leczyć a nie staraj się leczyć innych. Jesteś TROLLEm i takie zachowanie pozostanie na marginesie. Zdaniem większości zalogowanych jak i nie zalogowanych na tym forum mody i tak za dużo dopuszczają do publikacji i jest tutaj niezłe szambo. Ty je tylko zamulasz jeszcze bardziej, więc schowaj sobie dobre rady w d....ę Odpowiedz Link Zgłoś
klon_bere [...] 26.09.09, 22:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 dr jekyll and mr hyde:) 26.09.09, 22:33 to juz twoj trzeci, kolejny login w ciagu ostatniej godziny, nie liczac nielogowanych. gdy zaczniesz dyskutowac sam ze soba czas na wizyte u psychiatry chlopie:) serio:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszk Sowińskiego Re: dr jekyll and mr hyde:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 08:37 > to juz twoj trzeci, kolejny login w ciagu ostatniej godziny, nie liczac > nielogowanych. gdy zaczniesz dyskutowac sam ze soba czas na wizyte u psychiatry > chlopie:) serio:) na razie to ty dyskutujesz sam ze soba, z tym ze raz sie zaczerwieniles ze wstydu. to co wyprawiasz- pozwol ze skopiuje z artykulem skarza prezydenta, przechodzi wszelkie dopuszczalne normy cenzury. tu mozesz sobie kasowac co cgcesz, ale od pewnego momentu i ja drukowac bede swoje opinie na forum zabrzanskim. ps. tobie prywatnie powiem, ze skoro nie kojarzysz iz z jednej sieci /czasem nawet z jednego komputera/ pisza rozne osoby wiec i przeciwstawne opinie, to nie nadajesz sie absolutnie na admina, ale na sowieckiego Enkawudziste ktory na podstawie "skazitie ruki" wiedzial kto wrog klasowy a kto sluszna klasa robotnicza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
strazn1k Re: dr jekyll and mr hyde:) 27.09.09, 10:17 jesteś zwykłym trollem, takim jak ostatnio na irv i IR zdemaskowaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Czemu tak dużo wpisów o Gliwicach jest na Zab 27.09.09, 21:45 No ja jakoś nie potrafię znaleźć wątku na forum Gliwice, w którym zaprosiłem do dyskusji o tramwajach na forum Zabrze. Na naszym Zabrzańskim forum wpisy te są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszk Sowińskiego no to masz odpowiedz na temat czy jest cenzura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 23:09 > No ja jakoś nie potrafię znaleźć wątku na forum Gliwice, w którym > zaprosiłem do dyskusji o tramwajach na forum Zabrze. Na naszym > Zabrzańskim forum wpisy te są.. no to masz odpowiedz na temat czy jest cenzura w Gliwicach czy jej nie ma. to co poniżej: img379.imageshack.us/img379/2316/fakt4xt5.jpg to były złego początki, ale nas zignorowano nie słuchając nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielogowanystaszek nie tylko na zabrzańskim, bo na katowickim też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 22:00 > Co chwilę na naszym forum Zabrze, pojawiają się wpisy ludzi z Gliwic > o Gliwicach i konkurujące z nimi wpisy oponentów z Gliwic. Podobno > tutaj nie ma wolności słowa? To prawda? pewnie mnie zaraz some_itd wyzwie "słusznie" od netykiety, ale na forum katowickim także tylko Gliwicami dziś stoi. taką mamy widać inklinację do tułaczki po cudzych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_mikulczyce Re: nie tylko na zabrzańskim, bo na katowickim te 28.09.09, 23:20 Oglądałęm Katowice. Więcej Gliwic jest jednak w Zabrzu Odpowiedz Link Zgłoś
nuzwykrzyknikiem Forum Gliwice zdechło 30.09.09, 12:46 I nie jest to wina "moderatorów" 90% postów tutaj to czysty spam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Forum Gliwice zdechło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 12:50 a na innych forach to niby nie? i jak sobie z tym moderatorzy radza ? Mysle ze lepiej niz na FG Odpowiedz Link Zgłoś
nuzwykrzyknikiem Re: Forum Gliwice zdechło 30.09.09, 13:06 Dawno nie odwiedzałem forów innych miast, i faktycznie - wygląda na to, że czas aktywnych forów miejskich ( przynajmniej na gazeta.pl) dobiegł końca. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Forum Gliwice zdechło 30.09.09, 14:41 nuzwykrzyknikiem napisał: > Dawno nie odwiedzałem forów innych miast, i faktycznie - wygląda na to, że czas > aktywnych forów miejskich ( przynajmniej na gazeta.pl) dobiegł końca. Czesc Nu! Niestety masz racje, formula forow miejskich na portalu powoli sie wyczerpuje. przejrzalem kilka - katowice zenada, jeden z najnizszych wskaznikow odwiedzin i postow, a przeciez to miasto wojewodzkie. zabrze - katastrofa, te forum to istna tablica ofert, ogloszen, reklam (zakazanych na forach miejskich z punktu widzenia wytycznych portalu) i spamu, zero dyskusji, chyba z tego powodu zaczeli nas odwiedzac:) na tle forow slaskich jedynie ruda slaska i gliwice ciagle trzymaja poziom, no przynajmniej dopoki tu bede nie pozwole na zalew spamu i trollizmu. pamietasz czasy ballestowe? na forach miejskich od lat siedza te same nicki, czasami zmieniane, ale dosc szybko poznajesz znajomy styl wypowiedzi, przy czym jest stala grupa trolli i spamerow, dla ktorych zadne netykiety i regulaminy nie sa wartoscia okreslajaca ramy dyskusji. masz przeciez grupe slazakowcow z ras i zlns siedzaca praktycznie od poczatku na portalu (od 2001), ktora jest w istocie grupa trolli, ale...jakze potrzebna portalowi. bez nich np; takie forum, jak silesiana przestaloby istniec. generalnie nie ma zlotego srodka na moderacje, zawsze beda niezadowoleni, nie dogodzisz:) mimo wszystko gliwice nie wygladaja jeszcze tak zle na tle innych miejskich, zadne wnioski, odpowiedzi, pieczatki i flamastry nie przebija sie na to forum (to do berezowskiego:), ani rynsztokowy jezyk pracownikow frankiewicza (to do pr51:) Trzym sie Nu! Pozdrawiam i wpadaj czesciej. Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: Forum Gliwice zdechło 30.09.09, 23:04 Mam inne zdanie o Forum Zabrza. Jest fajne. W Gliwicach jest chyba gorzej niż w Zabrzu. Bo... gliwiczanie częściej piszą na zabrzanskim, a nie zabrzanie na gliwickim! POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanin Re: Forum Gliwice zdechło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 23:14 > Mam inne zdanie o Forum Zabrza. Jest fajne. też tak sądzę > W Gliwicach jest chyba gorzej niż w Zabrzu. nie chyba a na pewno! > Bo... gliwiczanie częściej piszą na zabrzanskim, a nie zabrzanie na > gliwickim! zabrzanie jeśli piszą na gliwickim, to nie dla tego- że nie mogą u siebie czegoś napisać, ale ze nie sa zachwyceni likwidacja tramwaju. i to jest ta zasadnicza roznica poza tym gliwickie forum bylo przed tygodniem martwe, i chyba to wyzwolilo inne zachowanie. > POzdrawiam ja tez- was Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Forum Gliwice zdechło 30.09.09, 23:43 z_rokitnicy napisał: > Mam inne zdanie o Forum Zabrza. Jest fajne. jezeli podoba ci sie tablica ogloszen, z gustami sie ponoc nie dyskutuje:) > W Gliwicach jest chyba gorzej niż w Zabrzu. gusta i gusciki. jedna rzecz jest pewna berezowski nie zrobi z forum gliwice slupa ogloszeniowego swoich listow milosnych, jego slownik nie zawiera nastepujacych slow; kompromis, dialog, wspolpraca. o tym, ze fora portalu sa forami dyskusyjnymi przypominam mu do znudzenia, moze w koncu odruch pawlowa zaskoczy. a jak sie bedzie produkowal na forum zabrze to juz nie moja dzialka:) > Bo... gliwiczanie częściej piszą na zabrzanskim, a nie zabrzanie >na gliwickim! blad. nie gliwiczanie, ale pojedynczy gliwiczanin w osobie radnego pod roznymi zreszta nickami, tudzien "cale mnostwo domownikow" lokalu z kamerka:) > POzdrawiam tez pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Forum Gliwice zdechło IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.09, 00:31 somepoint210 napisał: > > W Gliwicach jest chyba gorzej niż w Zabrzu. > > gusta i gusciki. jedna rzecz jest pewna berezowski nie zrobi z forum gliwice > slupa ogloszeniowego swoich listow milosnych, jego slownik nie zawiera > nastepujacych slow; kompromis, dialog, wspolpraca. > o tym, ze fora portalu sa forami dyskusyjnymi przypominam mu do znudzenia, moze > w koncu odruch pawlowa zaskoczy. a jak sie bedzie produkowal na forum zabrze to > juz nie moja dzialka:) Wybacz mój drogi adminiusiu ale zaczynasz nas wyraźnie nudzić takimi wpisami. W dodatku sam przyznajesz, ze urządzasz sobie na tym forum jakieś manipulacje;-) Radny MB, jest takim samym Gliwiczaninem, jak ja i wielu jego sympatyków, a wiec wyczyszczanie jego krótkich komunikatów przez jego zwolenników jest niedopuszczalne. Przypominam, ze jeszcze nie tak dawno sam je tutaj wprowadzał nawet bez komentarzy, i to tobie tez przeszkadzało. Co zrobiłeś z niezapomnianą Martą, też wiemy. Na szczęście twoim tutaj zarządzaniem sie nie załamała i sobie tutaj nadal świetnie radzi:-) Ciekaw jestem czy nasza MyHa, która od dluższego już czasu podejrzanie milczy, też jest taka arogancka jak ty w stosunku do niektórych użytkowników? A może ją też już zabanowałeś?;-) > > Bo... gliwiczanie częściej piszą na zabrzanskim, a nie zabrzanie >na > gliwickim! > > blad. nie gliwiczanie, ale pojedynczy gliwiczanin w osobie radnego pod roznymi > zreszta nickami, tudzien "cale mnostwo domownikow" lokalu z kamerka:) > > > POzdrawiam Raczej kolejny twoj a wiec, przestań bawić sie tutaj w fabrykowskiego czy innego faar a:-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
faar chyba Forum Zabrze zdechło ;) 01.10.09, 00:18 z_rokitnicy napisał: > Mam inne zdanie o Forum Zabrza. Jest fajne. O gustach się nie dyskutuje :) Ja mam w ulubionych Gliwice i Zabrze, ale na Zabrze wchodzę b.rzadko. W porównaniu z Gliwicami tam jest niemalże cisza. W Gliwicach dzięki różnego rodzaju trollom jest różnie, ale są dyskusje na poziomie, ale i z dziwnych początkowo rozmów czasami można się wiele dowiedzieć i poczytać ciekawe wypowiedzi. Na Zabrzu jak nie psioczą na SM to na Szulikową (Doda z Kończyc, jakby gliwiczanie nie wiedzieli) jaką to ona jest złą panią prezydent i każdy byłby na jej miejscu lepszy. O ile w Gliwicach takie opinie o Frankiewiczu też mają miejsce to jednak część z nich idzie jak z kserografu (tak podobne), ale zdarza się, że zarzuty są poważne i poparte jakimiś w miarę sensownymi argumentami. Jest w tym jakiś potencjał twórczy, a na Zabrzu to głównie marudzenie i ogólnie forum jakieś takie wymarłe. Niemniej zdarzają się dzięki temu wątki, o których na Gliwicach można pomarzyć - gdzie dobre wędliny, gdzie na kebab, itp. - w Gliwicach szybko zrobiłaby się wojna bereklon kontra reszta świata ;-) a na Zabrzu jak widzę to potrafi taki wątek dojść do kilkudziesięciu wpisów. Jakby jakimś cudem taki wątek został oszczędzony przez trolla to po prostu by zniknął w natłoku nowych postów o ludobójstwie, czy też odgrzebywaniu starych wątków o przeciążonym moście, brakującym ciągu dalszym jakiegoś raportu, zdziczałych tirach, itp. > W Gliwicach jest chyba gorzej niż w Zabrzu. > Bo... gliwiczanie częściej piszą na zabrzanskim, > a nie zabrzanie na gliwickim! Zapraszam na to gorsze gliwickie forum w takim razie. Posiedź, poczytaj - napij się piwa jak to mawiał pewien poseł PIS ;-) i zobacz czy liczba mnoga w określeniu gliwiczanie jest na miejscu ;-) Sugeruję też przyjrzeć się kilku nowym nickom na zabrzańskim forum, które jakoś tak bardzo interesują się Gliwicami i jeśli piszą na Zabrzu to tak jakby mało znają kontekst zabrzański, a bardziej gliwicki wielu spraw :) Odpowiedz Link Zgłoś
strazn1k Re: chyba Forum Zabrze zdechło ;) 01.10.09, 01:10 hehe Właśnie coś sobie uświadomiłem. Nie wiem jak wcześniej tego nie zauważyłem, pewnie przez to że szybko czytam . Słowo bereklony czytało mi się jako berklony (cały wyraz ). Szukałem nawet na google, zbyt dużo nie znalazłem na ten temat, więc zaklasyfikowałem jak jakaś pochodna nazwy trolla :D. Możliwe kiedy pierwszy raz spotkałem te słowo, ktoś połknął drugie e i tak mi utkwiło w pamięci :D ( berezowski-klony echhhhhhhh ... ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somepoint2I0 Re: chyba Forum Zabrze zdechło ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 10:43 strazn1k, a ty z Zabrza? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_mikulczyce Re: chyba Forum Zabrze zdechło ;) 03.10.09, 21:19 Forum Zabrze chyba nie zdechło, ale i tak zainteresowaniem przeczytałem Pana charakterystykę. Mogę się z nią zgadzać lub nie, ale i tak zapraszam na forum Zabrze wszystkich ciekawych naszego miasta i tych, którzy mają taką potrzebę z innych względów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierszoklechta "Po tramwaju ich poznacie" kogo macie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 06:02 Na Zabrzu jak nie psioczą na SM to na Szulikową (Doda z Kończyc, > jakby gliwiczanie nie wiedzieli) jaką to ona jest złą panią prezydent i każdy > byłby na jej miejscu lepszy. gliwiczanie wiedzą, ba po likwidacji tramwaju mają pewność, że tak podstępnego włodarza jakim jest Frankiewicz, trudno sobie nawet wyobrazić. vide - fałszywe władze likwidują tramwaj - miasta.gazeta.pl/katowice/1,72739,5686461,Falszywe_wladze_Gliwic_likwiduja_tramwaj.html Pani Szulikowa napisała do radnego Berezowskiego że do końca nie wierzy w likwidację tramwaju w Gliwicach, bo w to trudno uwierzyć nawet na podstawie tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitupitu Re: "Po tramwaju ich poznacie" kogo macie! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.09, 22:29 No i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkoM Re: "Po tramwaju ich poznacie" kogo macie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 22:42 > No i co z tego? ale z czego? że niby jakieś bliżej nie znane "fałszywki" likwidują tramwaj, a nie bynajmniej płatny lobbysta General Motors na stanowisku prezydenta Gliwic? ps. Odpowiedz Link Zgłoś
blusss6 Re: Czemu tak dużo wpisów o Gliwicach jest na Zab 07.10.09, 20:24 To nie gliwiczanie, tylko jeden taki z Wyszyńskiego wszędzie się w..., ale on jest chyba psychiczny. Pozdrawiam zabrzan!!! Gliwiczanin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swołacz Re: Czemu tak dużo wpisów o Gliwicach jest na Zab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 21:55 > To nie gliwiczanie, tylko jeden taki z Wyszyńskiego wszędzie się > w..., ale on jest chyba psychiczny. Pozdrawiam zabrzan!!! Gliwiczanin. sam dajesz dpuy nawiedzony gliwiczaninie, pozdrawiasz Zabrzan (z małej literki), uważając się za wielkiego g(G)liwiczanina, podczas gdy z dupy ci śmierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś