meg_s 08.02.02, 06:26 co robić - pod jakim adresem interweniować, kiedy moja poczta działa tylko jednostronnie - tzn, nie przychodzą do mnie żadne wiadomości (uprzedzam ripostę - były wysłane) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: poczta do meg 09.03.02, 09:16 meg_s napisał(a): > co robić - pod jakim adresem interweniować, kiedy moja poczta działa tylko > jednostronnie - tzn, nie przychodzą do mnie żadne wiadomości (uprzedzam > ripostę - były wysłane) gazeta.pl mo powstawiane filtry do poczty pszichodzooncyj filtruje miyndzyinnymi adresy: .....@web.de , .....@gmx.de Testowouech to prawie z adresy @web.de idostouech tako odpowiydz´: Your message could not be delivered to the following address: <hanys_hans.@poczta.gazeta.pl>: Unknown recipient ---> Wasza wiadomość nie mogłaby być dostarczana stronnikom adresu: <*hanys*_*hans.@poczta.gazeta.pl*>: *Unknown* odbiorca Z tego wyniko ze mojyj poczty tysz niydostauas´ Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: poczta do meg 09.03.02, 09:21 hanys_hans napisał(a): > Z tego wyniko ze mojyj poczty tysz niydostauas´ dostałam dwukrotnie - ale to było dawno: 1. "niespodzianka" 2. elwry to co cytujesz, pisałam wprawdzie dawno, ale teraz też nie dostaję pisma od Szwagra, a skoro pytał - znaczy wysłał (a może jesteście jedność :-))) natomiast przyszła od Ballesta w dwóch postaciach Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: poczta do meg 09.03.02, 10:42 meg_s napisał(a): > hanys_hans napisał(a): > > > Z tego wyniko ze mojyj poczty tysz niydostauas´ > > dostałam dwukrotnie - ale to było dawno: 1. "niespodzianka" 2. elwry > to co cytujesz, pisałam wprawdzie dawno, ale teraz też nie dostaję pisma od > Szwagra, a skoro pytał - znaczy wysłał (a może jesteście jedność :-))) > natomiast przyszła od Ballesta w dwóch postaciach We ostatniyj poczcie podouech moja adresa na @web.de i text poprawioonych wicoow podug s´lonskyj gramatyki. >(a może jesteście jedność :-))) meg skoond ci to psziszuo na mys´l ? Jo to sie ani stanyc´ wele niego niyporadza! Jo go uoon´skigo roku skludziyu sam na forum glywicke jako experta s´loonskyj gotki do woontku: "Kto umie po slunsku" Sam mosz piyrszy post od niygo: Re: a to znocie Autor: Gość portalu: Jo Data: 06-06-2001, 10:02:42 -------------------------------------------------------------------------------- Ganc ajnfach . Sprobuj godac . My ci pomogymy . Musza sam pochwolic tego kery szkryknol te slowa huwa i huwik . Jo tego niyznol . Prziznaja sie bez szmarow . To narazie . Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: poczta do meg 09.03.02, 11:34 > >(a może jesteście jedność :-))) żartowałam dziękuję za adres, faktycznie miałam inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: poczta do meg IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.03.02, 00:27 meg, slabe przedstawienie ;-))), ale ze szwager nie wiedziou co jest huwa i huwik, to jeszcze slabsze jak od meg !!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś