laband 23.02.04, 00:07 to je jedyn ze rodziny mafizow - margotko dobrze "go" znosz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 00:14 ale niy zapomnij, wy mocie klona a jo mom .... - no kogo??? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: kto to je dialin 23.02.04, 00:16 laband napisał: > to je jedyn ze rodziny mafizow - margotko dobrze "go" znosz! a jednak z przykrością muszę stwierdzić że popadłeś w manię :-P pudło !! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 00:18 kebych bou zuosliwy to bych padou izes je uatwowierno - ale jo wiym ize ino wierzysz w to co robisz, a to je wielko zaleta! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: kto to je dialin 23.02.04, 00:29 laband napisał: > kebych bou zuosliwy to bych padou izes je uatwowierno może ja i jestem zbyt ufna - ale Ciebie mi naprawdę głęboko żal - z manią prześladowczą ciężko się żyje ;-) (ja też nie jestem złośliwa - zupełnie jak Ty) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 00:30 cosik mi sie zdowo ize waszo zabawa przestawo ci sie podobac Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: kto to je dialin 23.02.04, 00:32 laband napisał: > cosik mi sie zdowo ize waszo zabawa przestawo ci sie podobac nie podoba mi się i to od początku rzucanie na ślepo oskarżeń, tylko na podstawie tego, że się kogoś nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 00:34 a kto kogo niylubi od samego poczontku? jo wszysko biera z przimruzyniym oka, ale jak to je ze mafiozami to kozdy wiy - z nimi szpasu niyma, he,he!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: kto to je dialin 23.02.04, 00:24 ok - proszę konkretnie, bo już mnie to wkurza grupa "gliwiczanie.pl" to: Ee Emer Emerson Jimi Kolcero Macpor Magi Matti Meg Sebush "Mafiozy" (Wasza nomenklatura) to: .......... i proszę KONKRETNIE o kim piszesz - ja jestem prosta i prostolinijna kobieta i NIENAWIDZĘ podchodów Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 00:28 jo je ajnfachowy synek i niynawidza grania w kulki ps we krzince mosz odpowiydz na Twoje pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: kto to je dialin 23.02.04, 00:31 laband napisał: > we krzince mosz odpowiydz na Twoje pytanie! hmmmm - podobno nie dochodzą jedynie niewysłane listy - widocznie mamy do czynienia z wyjątkiem Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 00:32 tu we krzince GW - to odpowiydz o bildach Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: ps 23.02.04, 00:34 laband napisał: > mosz abo niy? tę mam, dziękuję - myślałam że mi wysłałeś nazwisko klona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody Re: kto to je dialin IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.04, 00:33 potwierdzam wypowiedz meg_s ja ( tylko jeden ze wielu piszacych z T-Online) nie mam NIC wspolnego z forum Gliwiczannie.pl Szkoda tylko ze ty laband i inne papugi ballesta wolicie sie bawic w detektywow zamiast pisac cos normalnego ciekawego o Gliwicach a nie podniecac sie "ryczkami" . Problem detektywa cie przerasta , daj sobie spokoj . No i podaj jakis link do translatora twoich mysli bo sa tak zawile ze mozesz robic za szyfranta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody Re: kto to je dialin IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.04, 00:38 to juz mania przesladowcza albo bardziej zboczenie Napisz w koncu o kim myslisz a nie fanzol synek bo juz nudzic zaczynasz. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 00:39 co, wontpisz w podejrzynia Margotki?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody Re: kto to je dialin IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.04, 00:45 skad Wilym ma tyle cierpliwosci do tej oazy glupoty? 2+2= ? jak wiesz to pisz !!! A nie krec jak przyglup jakis . Wijesz sie jak ryba , niby wiesz ale nie wiesz , Co do Margotki ( dla mnie meg_s) to Tak ona ma racje . NIE mam nic wspolnego z Gliwiczanami. Wiesz , ja znalem pare osob z Labed , ale oni byli normalni Jak teraz nie odpowiesz konkretnie kim jestem w/g ciebieto jestes zwyklym pospolitym klamca . Ale jak cie prymitywie znam zakrecisz znowu tak ze napiszesz 20 watkow nie na temat bez konkretow -czyli caly laband Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 00:47 widza ize sie nerwujesz - mosz prawo, he,he! wiysz za duzo mozno bys chciou wiedziec o tym o czym niy powiniynes Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 00:38 widzisz! juzas wpodues!!!, keby bouo tak jak godosz i jak godo Margotka, to bys sie sam niy pojawiou tera!!! hi,hi,hi!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laband szyfrowane mysli 23.02.04, 00:40 reasumujonc - downoch sie tak z wos niy usmiou - - a tera zgodnijcie czamu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody Re: szyfrowane mysli IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.04, 00:47 ostatni raz prymitywie bo nie mam czasu czytac twoich bzdurnych wywodow: skad Wilym ma tyle cierpliwosci do tej oazy glupoty? 2+2= ? jak wiesz to pisz !!! A nie krec jak przyglup jakis . Wijesz sie jak ryba , niby wiesz ale nie wiesz , Co do Margotki ( dla mnie meg_s) to Tak ona ma racje . NIE mam nic wspolnego z Gliwiczanami. Wiesz , ja znalem pare osob z Labed , ale oni byli normalni Jak teraz nie odpowiesz konkretnie kim jestem w/g ciebieto jestes zwyklym pospolitym klamca . Ale jak cie prymitywie znam zakrecisz znowu tak ze napiszesz 20 watkow nie na temat bez konkretow -czyli caly laband Odpowiedz Link Zgłoś
laband zol mi cie naprowdy!!! 23.02.04, 00:49 przipominosz mi kogos kto je fest niyszczynsliwy ze samym sobom - mom recht? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: kto to je dialin 23.02.04, 01:02 laband napisał: >... dobrze "go" znosz! dopiero teraz zwróciłam na to uwagę, teraz rozumiem, że rozśmieszył Cię mój brak spostrzegawczości - jeśli piszesz >go< w cudzysłowie - to może jedynie oznaczać >ją< - to istotnie zawęża pole Ee - od tygodnia zdala od jakichkolwiek sieci Emer Magi ja tzn - ja od początku nie mam wątpliwości kogo Ty masz na myśli, chciałam tylko żebyś się raz zdobył na odwagę jeśli Ci z tym lepiej - to sobie miej, w tym stadium, żadne argumenty nie działają Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 01:03 dobra - oguaszom na tydziyn zawieszynie broni - ps jak tam sprawa bildow? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: kto to je dialin 23.02.04, 01:16 laband napisał: > jak tam sprawa bildow? jak będzie wszystko przygotowane - roześlę "formularze" z prośbą o zgodę - ponieważ wszelki dochód idzie na "cel statutowy" - przypuszczam, że odmowy będą incydentalne na razie wszyscy autorzy tekstów, które chcę wykorzystać, godzili się nie tylko bez przymusu, ale wręcz proponowali dalszą pomoc i współpracę Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 01:18 a niy lepij by bouo dochody przeznaczac na sprawa "bluszczu"? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: kto to je dialin 23.02.04, 01:30 laband napisał: > a niy lepij by bouo dochody przeznaczac na sprawa "bluszczu"? tego zupełnie nie zrozumiałam????? jak brzmi pkt 1 statutu wiesz, a bluszcz rośnie sam bez dodatkowego dofinansowania, więc nie wiem o co chodzi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 01:34 jak chcecie sie rozkulac na coukego to musicie byc przeciwnosciom bluszczu - zaiwestujcie w reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: kto to je dialin 23.02.04, 01:38 laband napisał: > jak chcecie sie rozkulac na coukego to musicie byc przeciwnosciom bluszczu - > zaiwestujcie w reklama. mamy się przebierać za duchy? nie wiem jak można "reklamować" cmentarz Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: kto to je dialin 23.02.04, 01:42 reklama jako taka nie jest zapisana w statucie - i przy rozliczeniach mogłyby byc kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 01:44 tu mie zadziwiosz - podobnie jak ze sprawom konkursu - ale mozno dialin mo recht? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: kto to je dialin 23.02.04, 01:49 laband napisał: > tu mie zadziwiosz - podobnie jak ze sprawom konkursu - jakiego konkursu ???? może to pora późna, bo coraz mniej kumam ? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 01:50 egal - zapomnij - no to proponuja isc nynac pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: kto to je dialin 23.02.04, 01:54 łatwo powiedzieć - mam jeszcze multum roboty na rano, a tu mi jacyś cazs niepotrzebnie zajmowali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 01:55 rano je juz prawie ze - a robota niy zajonc - Tys zaczua niy jo!!!, he,he! ps 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody Re: kto to je dialin IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.04, 09:02 Jak teraz nie odpowiesz konkretnie kim jestem w/g ciebieto jestes zwyklym pospolitym klamca . Ale jak cie prymitywie znam zakrecisz znowu tak ze napiszesz 20 watkow nie na temat bez konkretow -czyli caly laband Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: kto to je dialin 23.02.04, 09:25 ja wiem kim Ty jestes czlowiekiem bez charakteru, ktory niczego po za prymitywna nienawiscia nie zna! Nie wierze, ze jestes z Metamorfoz, bo z takim jak Ty by sie tam nikt nie zadawal! Metamorfozy tez tu buszujom i niektorzy tez sieja nienawisc ale to co Ty robisz jest prymitywne a za ta Twoja prymitywnosc to by sie np. Meg wstydzila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolcero Re: kto to je dialin IP: *.fluor.com 23.02.04, 17:48 A tak nie calkiem niepowaznie- to czesto miewam podejrzenia, ze klony dziwnym zbiegierm okolicznosci graja pod kolegow klonowanych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kto to je dialin 23.02.04, 19:05 a mozno to juz som sklonowane klony klonow od klonow? Odpowiedz Link Zgłoś