laband 23.02.04, 00:59 Margotko kedys mie zaintrygowaua twoja wypowiedz o wusnyj (tweojyj) lojalnosci - jak to sie mo do Mafiozow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg_s Re: lojalnosc Margotki 23.02.04, 01:04 laband napisał: > Margotko kedys mie zaintrygowaua twoja wypowiedz o wusnyj (tweojyj) > lojalnosci - jak to sie mo do Mafiozow? a jak się mają Twoje oskarżenia do jakichkolwiek DOWODÓW !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laband za przeproszyniym 23.02.04, 01:06 jo nigdy zodnego o nic niy oskarzou - jo ino robia "podchody" - to je jedno co mi sam kozdy moge zarzucic ps ale tera tydziyn zawieszynia broni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody Re: za przeproszyniym IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.04, 01:13 O Boze , ale mi ulrzylo . Tak sie obawialam(lem) ze ten spryciarz wylozy swoje karty i wszystko sie wyda . Uff Oj laband , jak zwykle gowa pelna - ale luftu . No i pozdrawiam innych piszacych z T-online ( ciebie przyglupie i hanysa tez) ballest pisze z 1&1 wiec go pozdrowienia nie obejmuja Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: za przeproszyniym 23.02.04, 01:14 wiysz ize juz downoch Ci wszysko wyboczou Odpowiedz Link Zgłoś
laband wiysz po czym sie wyzdradzious? 23.02.04, 01:17 po tym ize czym blizyj sie godo prowda o tobie tym bardziyj sie stowosz wulgarny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody Re: wiysz po czym sie wyzdradzious? IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.04, 01:28 no i tu mnie teraz masz , tu mnie przygwozdziles argumentami. Brawo (dla ballesta Bravo) Osobe z kregu Gliwiczan uwazana za podejrzana prosze o wybaczenie, Jak widzicie osobom ponizej pewnego IQ nie da sie pewnych rzeczy wytlumaczyc. Im jest jakos lepiej z tymi domyslami . Wybacz laband , ale ty z ballestem w podobny sposob interpretujecie wszystkie wiadomosci ze swiata, to i tez nie dziwi ze potem takie banaly wypisujecie tu na GW . Uznaj sie za zwyciezce - bo juz ci nie odpisze ,nie kazdy ma tak malo czasu jak ty z ballestem na to forum FINE - THE END - ENDE Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: wiysz po czym sie wyzdradzious? 23.02.04, 01:30 hm, ciekawe co np. Margotka by w tym synsie o tobie pedziaua, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś