Dodaj do ulubionych

Widuch przegonił Frankiewicza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 22:32
Widuch na pierwszym miejscu w sondażach Nowin Gliwickich
img842.imageshack.us/img842/1061/nowiny.jpg
a w Gazecie Miejskiej można przeczytać: I stało się. Prezydent Gliwic Zygmunt Frankiewiczi jego współpracownicy obawiając się spadających notowań w sondażach przedwyborczych, postanowili bezpodstawnie zaatakować swojego najgroźniejszego kontrkandydata w nadchodzących wyborach samorządowych Marka Widucha.
gazeta-miejska.pl/wydania/485/04.pdf
Obserwuj wątek
    • Gość: jazmig-Bravo ZygFr Re: Widuch przegonił Frankiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 22:47
      Widuch sobie moze nadmuchac.. Nie dorasta Frankiewiczowi do piet
      • pr51 wydymać, a nie nadmuchać 30.09.10, 23:23
        > Widuch sobie moze nadmuchac.. Nie dorasta Frankiewiczowi do piet

Widuch może bez wysiłku wydymać Frankiewicza, bo ma zadużo pięt achillesowych.
    • Gość: irma zapłacił to ma IP: *.ptrhosting.com 29.09.10, 23:28
      Przecież Widuch za to zapłacił i nie są to opracowania redakcji. W Gazecie Miejskiej jest nawet podpis: tekst płatny. W Nowinach zapomnieli dać podpis pod opłaconą sondą ale jak lansowali Krzyżanowskiego i Wygode na 1 stronie to też nie podpisywali.
      • Gość: Kleszczak Re: zapłacił to ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 01:39
        Srutututu, wszystko jasne. Prowadzi prezio - super, widzicie, jak ludzie go kochają. Prowadzi ktoś inny - buuuu, sonda opłacona. Hipokryzja, k...a ich mac! Mam nadzieję, że w końcu te bolszewickie magistrackie mendy, piszące te pierdoły, zostaną przegnane z miasta w siną dal!
        • st-ach k.... ich mać, jakżesz można olać ZF 30.09.10, 22:27
          Gość portalu: Kleszczak napisał(a):

> Srutututu, wszystko jasne. Prowadzi prezio - super, widzicie, jak ludzie go koc
          > hają. Prowadzi ktoś inny - buuuu, sonda opłacona. Hipokryzja, k...a ich mac! Ma
          > m nadzieję, że w końcu te bolszewickie magistrackie mendy, piszące te pierdoły,
          > zostaną przegnane z miasta w siną dal!

wiecie rozumiecie, ale ja mam w dpuie wiecie, mnie zżera z dnia na dzień rak tranzytu, bo prezio pilnuje interesu firm transportowych, i wcale tego nie ukrywa, odpowiadając na pisma skazanych na tranzyt mieszkańców centrum Gliwic
    • Gość: !? Re: Widuch przegonił Frankiewicza IP: *.gl.digi.pl 30.09.10, 21:19
      Znamy sądaże - przypomnę, że samorządowcem roku został czołowy radny PO Mieszko Adamkiewicz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka